CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT
Search
Carian Terbanyak:
Author: ifanonline

Pandangan Wanita: Ramas di bahagian mana sedap?

  [Copy link]
Post time 16-6-2020 12:17 AM | Show all posts
RoselIa replied at 12-6-2020 05:41 PM
U can try with your husband. Hehehe.

kalau dengan skandal ke gf ke tak boleh ke???

Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 20-6-2020 07:40 AM From the mobile phone | Show all posts
Bila kena hisap or gentel nipple sambil ramas bontot memang mudah sgt sy horny or turn on
Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2020 08:40 AM From the mobile phone | Show all posts
Comolot+main nipples+jari main kat clit/masuk dlm pussy...buat 3 3 srentak..hihihi
Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2020 09:48 AM From the mobile phone | Show all posts
piedpiper replied at 12-6-2020 09:56 PM
a. raba bontot sambil hisap nipple .. b. raba cipap sambil french kiss ... dua2 best.

Vote for b
Reply

Use magic Report

Post time 5-8-2020 03:17 PM From the mobile phone | Show all posts
Sedap lg kena jilat
Reply

Use magic Report

Post time 6-8-2020 01:05 PM From the mobile phone | Show all posts
mia_azira replied at 20-6-2020 07:40 AM
Bila kena hisap or gentel nipple sambil ramas bontot memang mudah sgt sy horny or turn on

Huhuu...suka buat part ni..mmg basah lencun kat bawah
Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2020 05:11 PM From the mobile phone | Show all posts
mia_azira replied at 20-6-2020 07:40 AM
Bila kena hisap or gentel nipple sambil ramas bontot memang mudah sgt sy horny or turn on

Kite pun....kene
Buka Baju I...and ramas tetek I
N suck nipple I..
Hehehe
Reply

Use magic Report

Post time 18-8-2020 09:36 PM From the mobile phone | Show all posts
Mesti la tetek. Sambil ramas, sambil suck. Best giler
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 26-8-2020 11:27 AM From the mobile phone | Show all posts
Ramas sebelah, suck sebelah, rub yg bawah
Reply

Use magic Report

Post time 27-8-2020 01:01 AM | Show all posts

Kalau jilat telinga sampai mcm nk kunyah2 tu normal ke? To me mcm disturbing n turn off
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 27-8-2020 09:23 AM | Show all posts
niena90 replied at 27-8-2020 01:01 AM
Kalau jilat telinga sampai mcm nk kunyah2 tu normal ke? To me mcm disturbing n turn off

agak pelik...tapi dlm sex, anything goes...ada yg turn on apabila melihat pasangan keluar taik masa anal...
Reply

Use magic Report

Post time 28-8-2020 09:15 PM From the mobile phone | Show all posts
_RedRabbiT replied at 26-8-2020 11:27 AM
Ramas sebelah, suck sebelah, rub yg bawah

Hihi...I biasa buat mcm ni kt wife...mmg favourite dia
Reply

Use magic Report

Post time 28-8-2020 09:16 PM From the mobile phone | Show all posts
Psycholily replied at 20-6-2020 08:40 AM
Comolot+main nipples+jari main kat clit/masuk dlm pussy...buat 3 3 srentak..hihihi

Breast satu lg mcm mna pulak? Hihi
Reply

Use magic Report

Post time 28-8-2020 10:49 PM From the mobile phone | Show all posts
CadeFoster replied at 28-8-2020 09:16 PM
Breast satu lg mcm mna pulak? Hihi

Graphic sgt ni
Reply

Use magic Report

Post time 28-8-2020 11:39 PM From the mobile phone | Show all posts
Psycholily replied at 28-8-2020 10:49 PM
Graphic sgt ni

Lol..dia tgh imagine tu
Reply

Use magic Report

Post time 3-9-2020 02:01 PM From the mobile phone | Show all posts
Noornabila replied at 15-8-2020 05:11 PM
Kite pun....kene
Buka Baju I...and ramas tetek I
N suck nipple I..

Utk part hisap nipple..suka ramas2 sambil hisap..or hisap SJ..
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 6-11-2020 04:11 PM | Show all posts
Lain padang lain belalang, lain orang lain barang...
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 9-11-2020 09:51 PM | Show all posts
tomyam12 replied at 18-8-2020 09:36 PM
Mesti la tetek. Sambil ramas, sambil suck. Best giler

sebab tu wanita2 masa kini berlumba-lumba membesarkan payu dara...sebab ianya adalah organ sexual yg sangat tinggi nikmatnya...di ramas, di hisap puting, gigit2 lembut, etc...

apabila ingin berjimak, tetek di pegang dr belakang dan zakar menusuk secara doggie style...tangan meramas sambil zakar mendayung perlahan-lahan dan kemudiannya laju mengikut arus nafsu...
Reply

Use magic Report

Post time 15-11-2020 11:02 AM From the mobile phone | Show all posts
ifanonline replied at 9-11-2020 09:51 PM
sebab tu wanita2 masa kini berlumba-lumba membesarkan payu dara...sebab ianya adalah organ sexual  ...

Betul. I pun tgh usaha bagi breast besar by using my fiance's semen. Berkesan juga even sapu 5 kali je setakat ni. Cup i pun dari c jadi d dah. Puas hati hehe
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 15-11-2020 12:46 PM | Show all posts
tomyam12 replied at 15-11-2020 11:02 AM
Betul. I pun tgh usaha bagi breast besar by using my fiance's semen. Berkesan juga even sapu 5 kal ...

yes...tak perlu belanja duit beli krim, lotion, ubat2 yg di jual di pasaran...itu semua ada racun...guna yg asli...

kalau boleh, selain sapu semen, minta fiance ramas dan massage breast dan bontot...aliran darah berserta hormon yg ada di setiap urat akan aktif dan mengembang...kalau boleh, ramas sambil isap puting...kalau kat ass tu, ramas sambil spank semasa doggy style...spanking ni sebenarnya memudahkan proses aliran darah dr bontot ke pussy supaya cepat climax...
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

Category: Kesihatan

ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT

Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

10-8-2022 03:42 AM GMT+8 , Processed in 0.073588 second(s), 18 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list