CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

12
Return to list New
Author: RoselIa

Pil Perancang

[Copy link]
Post time 9-6-2020 08:05 AM | Show all posts
suruh pakai kondom je, beli kat shopee yg paling nipis tu
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 9-6-2020 12:17 PM | Show all posts
ikat la kak
Reply

Use magic Report

Post time 9-6-2020 04:29 PM | Show all posts
anak first girl 10 tahun

2nd boy 6 tahun

dah sepsang


dek 2nd round punye penangan la membuatkan aku terbabas utk anak 2nd

yg boy tue


setelah 4 tahun jgk buang luar last2 jadik jgk punye la subur

hujung2 sumbat implan
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 9-6-2020 10:29 PM From the mobile phone | Show all posts
honam replied at 9-6-2020 08:05 AM
suruh pakai kondom je, beli kat shopee yg paling nipis tu

Tak bocor kan ?
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 9-6-2020 10:30 PM From the mobile phone | Show all posts
tagas replied at 9-6-2020 04:29 PM
anak first girl 10 tahun

2nd boy 6 tahun

Implan tu ganggu hormon. Tu tak nak.
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 9-6-2020 10:31 PM From the mobile phone | Show all posts
NurAlia14 replied at 8-6-2020 10:30 PM
Ye..kalo ur husb willing pakai kondom, bersyukur la uols hahaha..sbb ape bkn sume laki nk pakai ko ...

Dia okay je. Pasal buang dalam pun dia cakap sama je. Pncut luar pncut dalam tu rasa dia puas jugak. Cuma orang lelaki selfish je nak suruh isteri control sedangkan dia tak nak.
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2020 05:27 PM | Show all posts

jangan guna lubricant dari oil base, kena guna ky jelly atau water based, kalo tak semua jenis kondom akan terkoyak bocor kalo guna oil base.

so far pakai condom ni ada pro and con dia

pro
- mudah, murah, senang pakai, dpat elak dari melecet dan boleh bagi tahan lama sebab kurang feel
- boleh pancut kat dalam

cons
- rasa kurang nikmat/feel both women and men
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2020 11:52 PM From the mobile phone | Show all posts
Kalau sis mmg nak merancang pasang iud je sis. Yg xde hormon xkan ganggu ape2 ...

Lelaki tak boleh percaya.... 4tahun tak terbabas tak semestinya selamanya tak terbabas...
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


 Author| Post time 12-6-2020 08:52 AM From the mobile phone | Show all posts
honam replied at 10-6-2020 05:27 PM
jangan guna lubricant dari oil base, kena guna ky jelly atau water based, kalo tak semua jenis kon ...

Yg rasa kurang nikmat tu betul sis. I sendiri pun tak suka suami pkai kondom tp bila keadaan mcm ni perlu berkorban.
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 12-6-2020 08:54 AM From the mobile phone | Show all posts
Cumikucingku replied at 11-6-2020 11:52 PM
Kalau sis mmg nak merancang pasang iud je sis. Yg xde hormon xkan ganggu ape2 ...

Lelaki tak bole ...

Iud pun xmenjamin sbb I prnh bc benda tu boleh tertanggal.
Reply

Use magic Report

Post time 14-7-2020 08:13 AM From the mobile phone | Show all posts
I pun planning nk pasang iud...tp takut sakit masa nk insert....sakit tak? effective ke? Sbb i ada mmber pasang..tp still pregnant...huhu...maybe iud dia dh expire kot hahaha or terkeluar
Reply

Use magic Report

Post time 2-8-2021 12:09 PM | Show all posts
RoselIa replied at 8-6-2020 10:27 PM
Oh inject lagi dia tak bagi. Dia dah warning dah. I ada bertengkar sikitlah masa cakap isu ni hari ...

sy pun dilema
Reply

Use magic Report

Post time 2-8-2021 12:11 PM | Show all posts
NurAlia14 replied at 8-6-2020 10:14 PM
Pil perancang pn xelok..memudaratkan bdn..tp ikut bdn masing2 jgk..org ckp after few month kne tuk ...

ya. baik jgn makan pil perancang
Reply

Use magic Report

Post time 2-8-2021 12:13 PM | Show all posts
RoselIa replied at 12-6-2020 08:52 AM
Yg rasa kurang nikmat tu betul sis. I sendiri pun tak suka suami pkai kondom tp bila keadaan mcm n ...

mmg kurang nikmat pkai kondom. tp selain pkai kondom dan pancut luar tiada cara lain yg lebih baik
Reply

Use magic Report

Post time 2-8-2021 04:37 PM From the mobile phone | Show all posts
Penggunaan sume tu xpnh diberitahu secara direct pd kaum wanita kn..cucuk tu kalo amik setahun aiyooo teruk woo..pil perancang pn same
Reply

Use magic Report

12
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

Category: Lawak & Santai


ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

28-11-2022 04:45 PM GMT+8 , Processed in 0.188369 second(s), 33 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list