CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

123
Return to list New
Author: RoselIa

Tips Hilangkan Mata Ikan di Kaki atau di Tangan

  [Copy link]
Post time 29-5-2020 11:35 AM From the mobile phone | Show all posts
RoselIa replied at 29-5-2020 10:23 AM
Aduh I kalau sakit sgt mmg xdaya nk tahan....

Xsakit pon you mcm pedih2 sikit je tpi bl you da ketip tu jd mcm puas hati hahaa
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 29-5-2020 02:37 PM | Show all posts
iols dulu ada kat kaki, dia cam makin besar
bawak gi doctor, dia bagi la ubat apa ntah
ubat abis benda xsetel
pastu iols baca somewhere, dorang kata letak cuka
stiap malam sbelom tedo iols letak cuka apple
alhamdulillah benda tu hilang
Reply

Use magic Report

Post time 29-5-2020 02:48 PM From the mobile phone | Show all posts
Mcm penah kena mase skola dulu....x slp aiols korek2 buang benda tu....
Reply

Use magic Report

Post time 29-5-2020 11:02 PM From the mobile phone | Show all posts
baca ada akar, tarik akar ngerinya iol tak pernah kena tapi mcm sakitnya mata ikan ni. memang just jadi sebab kasut ketat ka?
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 29-5-2020 11:18 PM From the mobile phone | Show all posts
Lailerthee replied at 29-5-2020 11:35 AM
Xsakit pon you mcm pedih2 sikit je tpi bl you da ketip tu jd mcm puas hati hahaa

Yg pedih tulah jd xtahan u..
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 29-5-2020 11:19 PM From the mobile phone | Show all posts
rifaa replied at 29-5-2020 02:37 PM
iols dulu ada kat kaki, dia cam makin besar
bawak gi doctor, dia bagi la ubat apa ntah
ubat  ...

Btul. Bnda tu akan membesar. Mmg ssh nk hilang kcuali betul2 kena dgn ubatnya. Sakit tu sampai hari ni xblh bayang. I pun ada bc. Apple cider sgt membantu. Tp I try bawang putih je. Alhamdulillah menjadi.
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 29-5-2020 11:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Xim replied at 29-5-2020 02:48 PM
Mcm penah kena mase skola dulu....x slp aiols korek2 buang benda tu....

Mmg kena korek utk buang akar. Tp sakit nak sentuh pun blh naik ke kepala.
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 29-5-2020 11:21 PM From the mobile phone | Show all posts
234126 replied at 29-5-2020 11:02 PM
baca ada akar, tarik akar ngerinya  iol tak pernah kena tapi mcm sakitnya mata ikan ni. memang  ...

Akar dia warna hitam. Bawang putih tu mampu mematikan akar dia. Lepas tu blh la tarik. Ya sakit sangat2.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 30-5-2020 12:34 AM From the mobile phone | Show all posts
RoselIa replied at 28-5-2020 12:51 PM
Maybe. Semoga benda ni dah tak nak dekat dgn I. Hahahahahaha

ya.. mintak refer je gi skin utk cryo
Reply

Use magic Report

Post time 1-6-2020 02:03 AM | Show all posts

Hmmm...

[AceHand SPECTaceLAR]

Aku baru tahu worang panggel mata ikang...


Jizzz... Klong! Klong!

Reply

Use magic Report

 Author| Post time 3-6-2020 09:18 PM From the mobile phone | Show all posts
AceHand replied at 1-6-2020 02:03 AM
[AceHand SPECTaceLAR]

Aku baru tahu worang panggel mata ikang...

Knp u pggil apa
Reply

Use magic Report

Post time 8-6-2020 03:22 PM | Show all posts
Pergi farmasi, cari ubat sapu yang tulis calluss and corn. Sapu2 setiap hari jangan miss. Dalam 2 minggu mcm tu dia akan tertanggal sekali dengan akar dia...selamt mencuba dan selamat beramal...
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2020 09:15 AM From the mobile phone | Show all posts
Gi jumpa doc, dia kasi pisau kecik utk kikis then sapu salycilic acid... dalam masa beberapa hari benda tu tercabut jatuh tergolek skali ngn akar... tak naik2 dah lepas tu
Reply

Use magic Report

Post time 18-6-2020 02:15 AM From the mobile phone | Show all posts
Dulu2 kena beli je ubat khas tuj sakit tu..skejap je baik


Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

Category: Lawak & Santai


ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

1-12-2022 10:02 PM GMT+8 , Processed in 0.109654 second(s), 33 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list