CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
View: 3253|Reply: 7

Seks selepas bersalin

  [Copy link]
Post time 21-5-2020 08:12 AM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
HaI everyone. I bru on forum after 3 months++ delivered baby. Alhamdulillah my baby girl was safe and healthy. If you dont mind, boleh kongsikan tak perasaan suami/isteri yg do seks after berpantang. FYI, malam raya ni genap 100 hari I pantang. A little bit nervous sebab ramai cakap sakit sikit nanti bersama ni. Dahlah I takut suami on hari tu juga. Sekarang pun dia dah bg hing sikit-2  
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 21-5-2020 03:34 PM | Show all posts
sis i share my experience .. after my wife deliver 1st baby lepas pantang tu wife mntak foreplay lama skit mcm mntak belai lama2 kt vagina dia ...for example u mntak ur hubby jilat bibir luar pussy u dulu bg lembab ... then baru selak bibir luar & cari bibir dalam plak sedut and gentel dia dgn lidah .. bila darah dh turun kt bibir vagina u then baru pussy u kembang and terbukak skit soh ur husband main2 kan lidah dia kt kelentit u and bijik kelentit u sampai la lendir u keluar byk (tapi jgn soh dia suh suck or sedut kuat2 just jilat je slow2 sbb takut terkena bekas luka kt mana2) .. u tau tak slow lick movement boleh bagi pompuan cum tau .. normally pompuan yg dh lama tk ML mmg senang nak kuar kan lendir yg byk ... bila lendir u dh byk masa ni u tk ingat sakit dah, u ingat sedap je... u akan mntak nk kena henjut plak pastu ... trust me, masa dh kena henjut nnti, lagi lah u takkan ingat yg u ni dh beranak ... mmg u akan menjerit, tapi bukan menjerit psal sakit, but menjerit psal u nak cum coz dh lama tk cum ... harap membantu ye Bella ... hehe
Reply

Use magic Report

Post time 22-5-2020 09:18 PM | Show all posts
Bersabar....
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2020 08:05 PM | Show all posts

TT bukak thread sbb dia tk sabar tu sis ... ye tk TT?
Reply

Use magic Report

Post time 24-5-2020 11:48 AM | Show all posts
dia ke, suami dia???
Reply

Use magic Report

Post time 25-5-2020 07:27 AM From the mobile phone | Show all posts
Dah raya ni...Dah ke belum TT?
Reply

Use magic Report

Post time 30-8-2020 12:35 PM From the mobile phone | Show all posts
piedpiper replied at 21-5-2020 03:34 PM
sis i share my experience .. after my wife deliver 1st baby lepas pantang tu wife mntak foreplay lam ...

Mcm skrip filem porn ni ......
Reply

Use magic Report

Post time 7-9-2020 12:30 AM From the mobile phone | Show all posts
najiha_tiha replied at 24-5-2020 11:48 AM
dia ke, suami dia???

Sama2 la kot..puasa panjang woo
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT


Forum Hot Topic

 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

2-10-2022 11:28 PM GMT+8 , Processed in 0.093980 second(s), 27 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list