CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
View: 12394|Reply: 87

Daddy Issues Atau Bukan?

  [Copy link]
Post time 14-5-2020 03:49 PM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
Hai Assalamualaikum.
Salam Ramadhan pada rakan forumers CARI sekalian. How puasa? Ok kah?
Ini saya punya third thread di Forum Cari ni. My first thread I dah delete. 2nd thread msih ada di Bod Cinta & Emosi.
Mmandangkan ini bod untuk sex education kan so I cuma nak tanya sedikit apa pendapat kalian kalau seorang permpuan muda yg umurnya belasan tahun atau di awal 20 an tapi lebih bernafsu pada lelaki yg agak berusia between 35-50 berbanding lelaki muda yg seumuran dgnnya. Of course lelaki tua yg still good looking lah bukan tua renta yg dah boroy sgt atau dah sakit2 tak larat..
Adakah apa yg I alami ni dikira sbagai Daddy issues? Apa yg i tahu mreka yg ada daddy issues ni mreka suka brcinta dgn lelaki tua sbb nak cari lelaki yg kebapaan tapi masalahnya skrg ni apa yg I perasan I cuma bernafsu shaja dgn lelaki yg brusia. Kalau bercinta pun maybe sbb nafsu sahaja bukan cinta tulus ikhlas 100% nak sehidup semati. Seolahnya kalau dgn lelaki berusia tu nafsu 80%, Cinta 20%. My sexual fantasy more to lelaki yg dh tua dan of course i mngharapkan ianya mnjadi realiti dan sbb itu jugalah I pernah brcinta dan hampir mahu berkahwin dgn lelaki tua satu ketika dahulu.
Tapi masalahnya disini kalau untuk brcinta atau hal2 yg menjurus kepada emosi dan perasaan I lbih enjoy dgn lelaki muda yg umur lebih krg sebaya I sbb i suka life partner yg blh buat mcm kawan juga. Kalau untuk kahwin pun I prefer lelaki muda sbb so far I prnah bercinta dgn lelaki muda dan prnah juga dgn lelaki tua. So bagi i lelaki muda ni selalu lebih fun bab2 khidupan, blh jdi kawan suka duka dan mudah nak cari minat yg sama dll, berbanding lelaki tua yg selalunya agak serius dan membosankan.
Untuk mudah faham contohnya kalau I ada boyfriend yg umur lbih krg sebaya mmg I syg dan happy je dgn dia tapi (maaf) tang nafsu seksual, bila i masturbate contohnya yg akan hadir dlm imaginasi i msti lelaki tua ntah sapa2 i siap blh create sendiri watak lelaki tua yg i suka sdgkan boyfriend i yg muda tu lagsung tak prnah msuk pun dlm imaginasi walaupun dipaksa masuk ahaha adoy rasa mcm tak patut juga..Kesian lah kalau dh jadi suami nnt. Mungkin kalau dah kawen lain cerita lah kot..Entahlah pening I pun tak faham dgn diri sendiri nak apa sbnarnya ahaha..
Anyway mohon comment yg murni2 dgn komen yg membina sahaja ya. Trima Kasih.

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 14-5-2020 04:07 PM | Show all posts
u ada masalah mata ni, pergi check mata u
Reply

Use magic Report

Post time 14-5-2020 04:10 PM From the mobile phone | Show all posts
Hi Ulfa. Jarang pompuan nak sembang macam you ni. Tapi minat orang tua tu pelbagai sebab kecuali sex
Maybe body image issue, confidence issue, pisau cukur, nak lelaki successful
Apapun tahniah la kalau ada usaha ke arah tu. Mana tau jumpa jerung in quest


Reply

Use magic Report

Post time 14-5-2020 04:17 PM | Show all posts
hahaha.. just nk tnya lelaki tua punya barang ngan laki muda pnya brg, ada beza dak

Reply

Use magic Report

 Author| Post time 14-5-2020 04:27 PM From the mobile phone | Show all posts
CiliPadiSedap replied at 14-5-2020 04:07 PM
u ada masalah mata ni, pergi check mata u

Tulah mungkin power rabun ni dah naik hahaa
Reply

Use magic Report

Post time 14-5-2020 04:32 PM From the mobile phone | Show all posts
Tua handsome
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 14-5-2020 04:35 PM From the mobile phone | Show all posts
KIM.K replied at 14-5-2020 04:10 PM
Hi Ulfa. Jarang pompuan nak sembang macam you ni. Tapi minat orang tua tu pelbagai sebab kecuali sex ...

Aiyoo KIM.K jerung mana pulak ni haha. Okay so u rasa tak logic lah kalau ada org minat org tua sbb sex? Tapi actually bagi i ada je lelaki brusia tapi still attractive n fyi yg i prnah brcinta dulu pun lelaki tu foreigner bukan melayu so boleh kata good looking lah walaupun dh tua cz dia amalkan healthy lifestyle like jaga makan, rajin brsenam dll. Kwn i sendiri pun kata he still handsome wlaupun agak brusia.
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 14-5-2020 04:44 PM From the mobile phone | Show all posts
manehnya replied at 14-5-2020 04:17 PM
hahaha.. just nk tnya lelaki tua punya barang ngan laki muda pnya brg, ada beza dak

So far tak prnah try both sbb i bdk baik haha baiklah sgt..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 14-5-2020 04:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Ooo taste sama dgan tokti ke ni. I see....
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 14-5-2020 05:00 PM From the mobile phone | Show all posts
KIM.K replied at 14-5-2020 04:10 PM
Hi Ulfa. Jarang pompuan nak sembang macam you ni. Tapi minat orang tua tu pelbagai sebab kecuali sex ...

Ya prmpuan mmg jarang smbang mcmni sbb segan. Hope u tak salah sngka sbb dlm forum ni je I berani cz tak ada org kenal kan.. Realitinya mmg segan dan tak berani pun discuss topic2 begini dgn org yg i kenal so segala persoalan dipendam sajaa huhu.
Reply

Use magic Report

Post time 14-5-2020 05:31 PM From the mobile phone | Show all posts
Utk isu ni senang jee..u kawin 2..sorang tua sorang muda, bila nak make love pergi kat laki tua, rasa nak bercinta pergi kat laki muda
Reply

Use magic Report

Post time 14-5-2020 05:31 PM | Show all posts
adik,
hang masturbate masa posa ka? tak batal ke posa?

Untuk mudah faham contohnya kalau I ada boyfriend yg umur lbih krg sebaya mmg I syg dan happy je dgn dia tapi (maaf) tang nafsu seksual, bila i masturbate contohnya yg akan hadir dlm imaginasi i msti lelaki tua ntah sapa2 i siap blh create sendiri watak lelaki tua yg i suka sdgkan boyfriend i yg muda tu lagsung tak prnah msuk pun dlm imaginasi walaupun dipaksa masuk ahaha adoy rasa mcm tak patut juga..Kesian lah kalau dh jadi suami nnt.
Reply

Use magic Report

Post time 14-5-2020 05:39 PM From the mobile phone | Show all posts
Asyalia.Ulfa replied at 14-5-2020 04:35 PM
Aiyoo KIM.K jerung mana pulak ni haha. Okay so u rasa tak logic lah kalau ada org minat org tua sb ...

Tapi kalau dia tak berduit kezzah sangat la nak berlaki tua kan hehe
Reply

Use magic Report

Post time 14-5-2020 05:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Asyalia.Ulfa replied at 14-5-2020 05:00 PM
Ya prmpuan mmg jarang smbang mcmni sbb segan. Hope u tak salah sngka sbb dlm forum ni je I berani  ...

Yelah ulfa..cite masturabet lagi tu
Takpelah dah kalau mengganggu jiwa silakan tanya
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 14-5-2020 06:12 PM From the mobile phone | Show all posts
Tinot7 replied at 14-5-2020 05:31 PM
adik,
hang masturbate masa posa ka? tak batal ke posa?


Uish dak lah kak. Masa puasa takdalah sbb blh batalkan puasa kan saya masih tahu hukum hakam ni.. Itu bukan main point kak, itu cntoh shaja supaya forumer mudah faham.
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 14-5-2020 06:15 PM From the mobile phone | Show all posts
KIM.K replied at 14-5-2020 05:40 PM
Yelah ulfa..cite masturabet lagi tu
Takpelah dah kalau mengganggu jiwa silakan tanya

Hihii itu trpksa sebut skali lalu ja sbgai contoh supaya org mudah faham.. Knapa ini isu sensitif kah hihi sorry lah ya.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


 Author| Post time 14-5-2020 07:31 PM From the mobile phone | Show all posts
Orix replied at 14-5-2020 04:49 PM
Ooo taste sama dgan tokti ke ni. I see....

Taste Tok ti pulak dah.. Hmm cuma suara je tak sama sedap mcm tok ti haha tapi itulah nak kahwin dgn lelaki brusia yg jarak umur jauh ni ada pro kontranya. Kena fikir banyak kali sbb bukan nak hdup shari dua dgn dia.
Reply

Use magic Report

Post time 14-5-2020 07:46 PM | Show all posts
taste u sebenar nya memang lelaki berusia.
takde salah pun, masing2 ada taste sendiri.

tak boleh nak kata u ada daddy issue ker tak,
sebab u tak cerita your family background kat sini.
but mostly dari aweks sekeliling yang i kenal,
mereka memang datang dari broken family, or ada problem with their father.
my ex masa umur 18 penah kawin dengan laki umur 54,
dan beberapa skandal dia semua orang tua, go figure.

btw pun tengok leonardo di caprio tu,
dia masuk mid 40s pun aweks semua bawah umur 25
so normal pompuan muda sekarang suka lelaki tua.

just asking, since u suka orang yang umur jauh lagi tua ,
u pernah cuba cari sugar daddy ker?
kalau malu nak cakap sini, boleh PM

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 14-5-2020 08:09 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by sfrnna at 14-5-2020 08:11 PM

Chuol berfantasi je kan.. tp based on apa yg tt cerita nampak macam lelaki muda > lelaki tua. Kalau dpt lelaki tua tp boring buat apa kan. Life kita bukan 24 jam seksual je. Kalau kawin pun seminggu barapa kali ja make love. Tapi kalau u mmg suka lelaki tua as a whole, tu lain la..Selalu yg minat lelaki tua ni mmg x pandang dah yg muda2 ni..
Reply

Use magic Report

Post time 14-5-2020 09:14 PM From the mobile phone | Show all posts
CiliPadiSedap replied at 14-5-2020 04:07 PM
u ada masalah mata ni, pergi check mata u

Wehhhhhh kakaciliiiiiii...tersembur fresh orange aii baca komen kaka ni..dah laa first komen..haahhaahahah
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

Category: Kesihatan


ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

3-10-2022 12:04 PM GMT+8 , Processed in 0.100849 second(s), 28 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list