CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
123
Return to list New
Author: elamorangers

Frust tak klimaks

  [Copy link]
Post time 23-6-2020 05:35 PM | Show all posts
TT minta husband jilat pussy...clitoral stimulation is the easiest way to achieve climax...mungkin husband TT agak kayu apabila make love...

hubby try licking the clit and his fingers simultaneously gentel nipple...apabila u dah climax...hubby cepat2 hisap nipple utk second orgasm...
Reply

Use magic Report

Post time 3-7-2020 04:42 PM From the mobile phone | Show all posts
Prickford replied at 4-5-2020 10:39 AM
Time menjolok tu, soh somi gentel biji sekali. Klimaks la nnt

Biji apa? Biji mata ke? Buta plak nnti cam Kossem Slamatttt
Reply

Use magic Report

Post time 3-7-2020 05:06 PM From the mobile phone | Show all posts
izwan_izi replied at 6-5-2020 01:19 AM
Minta husben tt buat oral laa..suro diye jilat dan teroka pusi tu pakai lidah...pastu minta diye sed ...

Biji tu mcm kepala kura kura ekkkk

Tengelammm..timbuiii

Niii dapat news bantuan sara hidup ni..mau teruihhh timboi tak tengelam dah kut ekkk
Reply

Use magic Report

Post time 9-1-2021 11:07 PM From the mobile phone | Show all posts
Wife I pun I rasa mcm susah nk klimaks masa ML... Tp kalau masa I oralkan dia boleh ja dia klimaks...
Husben TT oralkan TT tak sebelum ML?
Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2021 02:03 AM From the mobile phone | Show all posts
elamorangers replied at 4-5-2020 02:05 PM
Pernah oral tp sekejap je, foreplay tak lama pun. I ingat mmg most women klimaks dgn penetration t ...

Cuba posisi mengiring. Suami masukkan zakar dayung sambil tangan suami gentel kelintit (pakai lube lagi best). Tangan sebelah lagi peluk isteri sambil gentel puting. Sambil tu suami cium2 isteri kt bibir, leher atau cuping telinga. Posisi ni boleh 3 in 1, suami dayung sambil rangsang kelintit, puting dan leher/bibir/telinga. Isteri saya setiap kali orgasm kalau posisi ni.
Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2021 07:15 AM | Show all posts
sy plk klu postion doggy or cowboy mmg mudah klimaks.
Reply

Use magic Report

Post time 10-1-2022 06:03 PM From the mobile phone | Show all posts
antara sebab hubby x suka lick.
pussy berbau. so try la basuh bersih2 kasi sabun wangi2. baru la ada selera nk jilat gigit n etc.

cukur bulu kasi licin. selicin kulit bayi. baru sedap nak lick

time lick. jgn duk diam je. bg la hint kt hubby yg u mmg buat benda yg betul.

beli la dildo. sebagai extra play roles masa.

bg suami buat ape yg dia suka buat sis teransang masa sex. contoh... frechkiss ke..lick ketiak ke... lick nipple ke... gigit telinga ka. n etc.

Reply

Use magic Report

Post time 8-4-2022 12:17 PM From the mobile phone | Show all posts
Ruginya kalu tak cium mulut , hisap lidah.... menghairahkan u......Minta suami jilat seluruh badan u ...ketiak n pussy u......
Reply

Use magic Report

Post time 10-4-2022 09:40 AM From the mobile phone | Show all posts
Sape yg tak climax nih tt ke husb tt
Reply

Use magic Report

Post time 10-4-2022 09:42 AM From the mobile phone | Show all posts
Wife saya senang jek climax, saya yg payah....
Reply

Use magic Report

Post time 14-4-2022 03:36 PM | Show all posts
ajinomotonosuga replied at 3-7-2020 05:06 PM
Biji tu mcm kepala kura kura ekkkk

Tengelammm..timbuiii

aji tak sangap ke lama tak jilat biji, atau faktor umur kuih ketayap dah terkulai layu?
Reply

Use magic Report

Post time 14-4-2022 03:37 PM | Show all posts
puteraalam02 replied at 10-4-2022 09:42 AM
Wife saya senang jek climax, saya yg payah....

susah nak pancut ke, main tak pancut?
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

Category: Kesihatan



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

22-5-2022 12:36 AM GMT+8 , Processed in 0.085591 second(s), 18 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list