CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: elamorangers

Frust tak klimaks

  [Copy link]
Post time 4-5-2020 12:35 PM From the mobile phone | Show all posts
elamorangers replied at 4-5-2020 11:04 AM
Husben okay je klimaks, I ni yg tak klimaks2 haha

Yup. Maksud i, u kene bantu husben u untuk u klimaks. U yg tahu how to make u klimaks then u need to tell him. Its okay to be gatal or cam pompuan kemaruk seks dgn hubby sndri.
Reply

Use magic Report

Post time 4-5-2020 12:38 PM | Show all posts
xleh klimaks nih maksudnya TT hanya cuba untuk klimaks via vaginal penetration aje ke? kalau ye, not all women can do so.

pernah try oral tak? most women cum via this way. suruh lah suami jilat/hisap/main kelentit tuh sampai u climax.
Reply

Use magic Report

Post time 4-5-2020 02:00 PM | Show all posts
dakewa replied at 4-5-2020 12:35 PM
Yup. Maksud i, u kene bantu husben u untuk u klimaks. U yg tahu how to make u klimaks then u need  ...

haaa..TT..i setuju ni..mmg kene gatal..glenyar..dgn suami sdri..tak yah memalu..suami sdri n dlm gelap hahahhaha
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 4-5-2020 02:05 PM From the mobile phone | Show all posts
yprat replied at 4-5-2020 12:38 PM
xleh klimaks nih maksudnya TT hanya cuba untuk klimaks via vaginal penetration aje ke? kalau ye, not ...

Pernah oral tp sekejap je, foreplay tak lama pun. I ingat mmg most women klimaks dgn penetration tak tahu pula boleh klimaks dgn cara lain. I akan discuss dgn husben pasal ni, nak try cara lain pula sebelum penetration tu
Reply

Use magic Report

Post time 4-5-2020 03:54 PM | Show all posts
elamorangers replied at 4-5-2020 02:05 PM
Pernah oral tp sekejap je, foreplay tak lama pun. I ingat mmg most women klimaks dgn penetration t ...

ler matut la, most women mmg boleh cum melalui clitoral stimulation.

nih suami TT jenis x berapa minat nak jilat la nih. i suggest dia jilat for at least 10 minutes, and to vary his speed/pressure/technique when doing so. Kalau dia x pandai jilat payah, u nak cum nanti susah.
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 4-5-2020 09:07 PM From the mobile phone | Show all posts
yprat replied at 4-5-2020 03:54 PM
ler matut la, most women mmg boleh cum melalui clitoral stimulation.

nih suami TT jenis x berap ...

Haah maybe dia geli sikit kod nak oral huhu.. sedih juga tapi tak nak paksa dia buat perkara yg dia tak suka
Reply

Use magic Report

Post time 5-5-2020 01:09 AM From the mobile phone | Show all posts
Husband ada suruh u blowjob ke?
Kalau ade tak fair bila u suruh dia jilat dia taknak..mostly bagi laki
derang fikir klau derang dah pancut partner pun puas sekali, macam isu misscom, u kena discuss, u nak i bj tapi u taknak jilat i, mana fair, plus u pun tak tau ada few cara nak cum
Anyway banyak lagi masa utk explore with husband, good luck and all the best.
Reply

Use magic Report

Post time 5-5-2020 01:24 AM From the mobile phone | Show all posts
elamorangers replied at 4-5-2020 11:08 AM
Bukan masalah bau mulut, dia tak reti nak kissing2, pernah try tp macam hahaha tak tau lah nak exp ...

Google deep french kiss..kalau husband tu pun dia taknak gak tak tau la nak cakap ape hahaha..explore belajar sama-sama
https://www.google.com/amp/s/www.wikihow.com/French-Kiss%3famp=1
Ada kebun jaga elok-elok, siram, baja, jangan one day kebun tu kering kontang time tu bawak backhoe nak bajak suburkan tanah pun dah terlambat, khusus untuk para lelaki bergelar suami
Reply

Use magic Report

Post time 5-5-2020 01:48 PM From the mobile phone | Show all posts
Dah kawen brapa lama? Xde communicate ke? Klu xcum baik jgn main.. Thts wht I felt lahhh
Reply

Use magic Report

Post time 5-5-2020 02:47 PM | Show all posts
elamorangers replied at 4-5-2020 09:07 PM
Haah maybe dia geli sikit kod nak oral huhu.. sedih juga tapi tak nak paksa dia buat perkara yg di ...

huhu, geli ke, puin pon nak geli. most guys kalau dapat, dia makan je puin tuh macam org kebulur 10 tahun.

kalau dia x boleh eat u out properly, and u x boleh cum melalui penetration, u kena pakai vibrator, include this toy in your play time.
Reply

Use magic Report

Post time 5-5-2020 08:04 PM From the mobile phone | Show all posts
mssuci replied at 5-5-2020 01:48 PM
Dah kawen brapa lama? Xde communicate ke? Klu xcum baik jgn main.. Thts wht I felt lahhh

Setel problem kan.. kikiki
Reply

Use magic Report

Post time 6-5-2020 01:19 AM From the mobile phone | Show all posts
Minta husben tt buat oral laa..suro diye jilat dan teroka pusi tu pakai lidah...pastu minta diye sedut dan kemam2 bijik tuuu...

Jangan terkejut yaaa...bile laki buat oral kt perempuan...bijik yg nmpak selalu tenggelam tu boleh muncul dgn gilang gemilang...biase pompuan mmg akn game overdgn cara mcmni..

Reply

Use magic Report

Post time 6-5-2020 12:03 PM From the mobile phone | Show all posts
Orix replied at 4-5-2020 05:50 AM
Suami x suka cium mulut ? Ruginya

Itu la pasal..
Reply

Use magic Report

Post time 6-5-2020 12:04 PM From the mobile phone | Show all posts
elamorangers replied at 4-5-2020 11:07 AM
Dah try macam2 position dah tapi I tetap tak lepas. Suami I ingat I puas je, tapi I nak basah pun  ...

Susah basah??pelik jgk..salu kalau foreplay nie..cnfirm blh basah sis..cuba lamakan sikit foreplay nie..
Reply

Use magic Report

Post time 6-5-2020 12:05 PM From the mobile phone | Show all posts
elamorangers replied at 4-5-2020 11:08 AM
Bukan masalah bau mulut, dia tak reti nak kissing2, pernah try tp macam hahaha tak tau lah nak exp ...

U gn hb cuba je cari vdeo mana ke..porn ke apa ke yg kiss belajar..slow..lama ok tu..
Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2020 08:20 AM From the mobile phone | Show all posts
TT problem u is suami climax u tak climax ye. Climax melalui ransangan pd clit or vaginal penetration? Kena try dua dua sekali...rasa dia lain2. Tp rugi tt suami u xsuka kissing. Cer practice dulu kiss light light cth sblm pegi keje..light kiss on the lips. Kalau sy xde makna ML klu tak kiss...kadang husben nak dkt pancut lg kuat dia suck my lips.
Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2020 01:41 PM | Show all posts
elamorangers replied at 4-5-2020 11:08 AM
Bukan masalah bau mulut, dia tak reti nak kissing2, pernah try tp macam hahaha tak tau lah nak exp ...

suruh suami sis kolom telingga sis ketika dia melakukan hayunan padu....gerenti sis rembes punya....
Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2020 04:52 PM From the mobile phone | Show all posts
TT try on top. Suami kat bawah. It works for me
Reply

Use magic Report

Post time 22-6-2020 05:18 PM From the mobile phone | Show all posts
Orix replied at 4-5-2020 05:50 AM
Suami x suka cium mulut ? Ruginya

I pulak suka cium mulut, wife pulak xsuka
Reply

Use magic Report

Post time 22-6-2020 05:21 PM From the mobile phone | Show all posts
Psycholily replied at 20-6-2020 08:20 AM
TT problem u is suami climax u tak climax ye. Climax melalui ransangan pd clit or vaginal penetratio ...

Best nya suck lips...huhu my wife xnak
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

Category: Kesihatan



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

26-5-2022 07:40 PM GMT+8 , Processed in 0.816400 second(s), 18 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list