CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
123Next
Return to list New
View: 19636|Reply: 51

Frust tak klimaks

  [Copy link]
Post time 4-5-2020 02:51 AM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
Frust juga bila tak klimaks ni. Ingat dulu asal suami puas okay je. Suami dah perfect sangat, tahan lama. Kadang rasa macam nak klimaks tapi tak pernah lepas. Kenapa ye macam tu? Ke sebab tak comolot? Suami tak suka comolot, dia tak biasa so setakat foreplay je lah tu pun tak lama. Kadang rasa nak salahkan lemak kat perut ni je kod tebal sangat punca susah nak klimaks haha. Tapi masa kurus dulu pun sama je.
Reply

Use magic Report

Post time 4-5-2020 05:03 AM From the mobile phone | Show all posts
You yg kene bantu shuben you utk klimaks. Kene kerjasama dari dua2 belah pihak ya.
Reply

Use magic Report

Post time 4-5-2020 05:09 AM | Show all posts
susah nak klimaks sis? jaga jarak 1 meter
Reply

Use magic Report

Post time 4-5-2020 05:21 AM From the mobile phone | Show all posts
Selalunya yg berlemak ni senang klimaks
Reply

Use magic Report

Post time 4-5-2020 05:50 AM From the mobile phone | Show all posts
Suami x suka cium mulut ? Ruginya
Reply

Use magic Report

Post time 4-5-2020 05:50 AM From the mobile phone | Show all posts
Try pakai vibrator stimulate clit masa makelove
Reply

Use magic Report

Post time 4-5-2020 06:21 AM From the mobile phone | Show all posts
Mulut tt jenis berbau kot.. Tu yg turn off dia xmo kiss2jgn marah k. Slmt bpose
Reply

Use magic Report

Post time 4-5-2020 06:45 AM From the mobile phone | Show all posts
@Themilo boleh tolong rasanya
Reply

Use magic Report

Post time 4-5-2020 06:45 AM From the mobile phone | Show all posts
Kalau kita bersama org yg kita cinta .. kita akan rs setonok puas dan klimaks tu mudah... tp kalau prdn kpd psgn kita dah mkn berkurang susahlah nak dpt kepuasan dan klimaks... itu berdsrkan pengalaman aku la....
Reply

Use magic Report

Post time 4-5-2020 06:51 AM From the mobile phone | Show all posts
Anne.W replied at 4-5-2020 06:21 AM
Mulut tt jenis berbau kot.. Tu yg turn off dia xmo kiss2jgn marah k. Slmt bpose

Bau petai?gargle listerin
Reply

Use magic Report

Post time 4-5-2020 07:57 AM | Show all posts
Kurex replied at 3-5-2020 10:45 PM
@Themilo boleh tolong rasanya

boleh.. janji uols tak gemok, gundu..
Reply

Use magic Report

Post time 4-5-2020 08:32 AM | Show all posts
Bawak bincang.. bgtau somi kat mana or camne TT rasa paling best bru leh klimaks..
Reply

Use magic Report

Post time 4-5-2020 10:39 AM | Show all posts
Time menjolok tu, soh somi gentel biji sekali. Klimaks la nnt
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 4-5-2020 11:04 AM From the mobile phone | Show all posts
dakewa replied at 4-5-2020 05:03 AM
You yg kene bantu shuben you utk klimaks. Kene kerjasama dari dua2 belah pihak ya.

Husben okay je klimaks, I ni yg tak klimaks2 haha
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 4-5-2020 11:05 AM From the mobile phone | Show all posts
anakkerengga replied at 4-5-2020 06:45 AM
Kalau kita bersama org yg kita cinta .. kita akan rs setonok puas dan klimaks tu mudah... tp kalau p ...

Tak lah, I’m soooo in love dgn suami I tapi tak tahu la knp I susah nak klimaks
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 4-5-2020 11:06 AM From the mobile phone | Show all posts
Prickford replied at 4-5-2020 10:39 AM
Time menjolok tu, soh somi gentel biji sekali. Klimaks la nnt

Dah buat tapi I tak suka, nanti lepas ml tu sakit kalau nak basuh
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 4-5-2020 11:07 AM From the mobile phone | Show all posts
bobo_beck replied at 4-5-2020 08:32 AM
Bawak bincang.. bgtau somi kat mana or camne TT rasa paling best bru leh klimaks..

Dah try macam2 position dah tapi I tetap tak lepas. Suami I ingat I puas je, tapi I nak basah pun susah terpaksa guna gel
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 4-5-2020 11:08 AM From the mobile phone | Show all posts
nuno replied at 4-5-2020 06:51 AM
Bau petai?gargle listerin

Bukan masalah bau mulut, dia tak reti nak kissing2, pernah try tp macam hahaha tak tau lah nak explain macam mana
Reply

Use magic Report

Post time 4-5-2020 11:43 AM | Show all posts
elamorangers replied at 4-5-2020 11:06 AM
Dah buat tapi I tak suka, nanti lepas ml tu sakit kalau nak basuh

Oh jadi melecet ke. Kurang air ni.

Takpon sambil jolok cipap tu, minta satu jari jolok lubang bontot

Reply

Use magic Report

 Author| Post time 4-5-2020 11:47 AM From the mobile phone | Show all posts
Prickford replied at 4-5-2020 11:43 AM
Oh jadi melecet ke. Kurang air ni.

Takpon sambil jolok cipap tu, minta satu jari jolok lubang  ...

Euww kotor lah, berdosa buat mcm tu
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

Category: Kesihatan

Forum Hot Topic



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

20-5-2022 09:19 AM GMT+8 , Processed in 0.091627 second(s), 21 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list