CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
12
Return to list New
Author: hommokuwada

Isteri suka dan nak suami dia jilat lubang jubur dia semasa seks. Tapi tak liwat

[Copy link]
Post time 14-5-2020 08:34 AM | Show all posts
Jilat bontot yang mantap tu,OK lagi
tapi  jilat lubang  bontot? Yuks
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 26-5-2020 07:11 AM | Show all posts
ok tq for the info
Reply

Use magic Report

Post time 26-5-2020 02:44 PM From the mobile phone | Show all posts
Sori nk tanya, Wife TT mau dak jilat bontot TT masa seks?
Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2020 09:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Gincubiru replied at 26-4-2020 12:20 PM
Tengah jilat tetiba terkentut Pottttttt .... tak memasal suami masuk ICU , masa PKP ni lagi ..

Kelakar u ni
Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2020 09:41 PM From the mobile phone | Show all posts
Ed_Lyn replied at 4-5-2020 08:15 PM
Kalau bini cantik elok pun,  tak perlu lah sampai nak l*ck lubang blkg..  
Byk tempat lagi kat tu ...

Itulah pasal. Benda tu xelok sbnrnya. Kotor.
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2020 07:30 AM From the mobile phone | Show all posts
RoselIa replied at 14-6-2020 09:41 PM
Itulah pasal. Benda tu xelok sbnrnya. Kotor.

Ya..  True...  
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2020 03:35 PM | Show all posts
tak di nafikan ada sesetengah bangsa memang suka jilat lubang anal isteri...especially south asian i.e. pakistan, india, bangladesh, sri lanka, etc...lelaki2 south asian ni jgn kata jilat dubur wanita, dubur kambing dan lembu pun depa jilat...
Reply

Use magic Report

12
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

Category: Kesihatan



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

28-6-2022 10:47 PM GMT+8 , Processed in 0.075829 second(s), 19 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list