CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
Author: aina_shaira

ALL ABOUT FOUNDER DIANZ

  [Copy link]
Post time 23-6-2021 06:33 PM From the mobile phone | Show all posts
md_nana replied at 23-6-2021 09:06 AM
I tak tgk pin sbb malas laaa. dia ni terlampau menayang. org lain menayang juga tp x laaa mcm dia  ...

uols tgk igs sheols sekarang..dia tgh karang panjang lebar pasal semua yg kita cakap psal sheols dalam ni..hahaha..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 23-6-2021 06:39 PM From the mobile phone | Show all posts
dudaberhias replied at 23-6-2021 06:01 PM
kat KL boleh percaya lagi... kira kos tu dia beli kedai tu terus...
tapi kalau nak buka kedai ema ...

hahaha..xkn lori pasir pon jadi..i baru tgk igs dia..apa yg tgh bincang dalam ni sheols buat karangan panjang lebar dekat igs sheols sekarang..nak tepek gambar i xreti pulak bila pakai phone ni..

sebelum ni sheols mmg ada rekod propa ke kaka dud?
Reply

Use magic Report

Post time 23-6-2021 07:41 PM | Show all posts
flipolivio replied at 23-6-2021 06:39 PM
hahaha..xkn lori pasir pon jadi..i baru tgk igs dia..apa yg tgh bincang dalam ni sheols buat karan ...

tu la.. iols pun baru tengok story dia walaupun tak pernah berminat nak follow or tengok ig dia sebelum ni...

btw kalau kaka rajin cuba tanya2 dah siap belum lori pasir pprt dianz ni... kalau dah siap roger2 la iols...
boleh iols sewa buat kambus kek2 dan ikan paus perap belakang rumah...

kalau dia majikan yang baik boleh jugak dia bagi free dekat2 agen2 dia guna untuk kambuih produk2 dia sekali.

  

Reply

Use magic Report

Post time 23-6-2021 07:53 PM From the mobile phone | Show all posts
Lolzer replied at 23-6-2021 05:34 PM
Yea i saw same post juga, rumah design marhaen bukan expectation i pun. Tapi kaya sangat sampai se ...

dia juga kan yg tunjuk anak tgk youtube kt peti ais
Reply

Use magic Report

Post time 23-6-2021 07:59 PM From the mobile phone | Show all posts
flipolivio replied at 23-6-2021 06:33 PM
uols tgk igs sheols sekarang..dia tgh karang panjang lebar pasal semua yg kita cakap psal sheols d ...

ok dah tgk. lawak ya dia ni.
Reply

Use magic Report

Post time 23-6-2021 08:14 PM From the mobile phone | Show all posts
md_nana replied at 23-6-2021 10:37 AM
serius laaaa dia ni mcm xde produk yg boom pun tp pehal ntah boleh kaya. rumah besar kereta besar. ...

Ye noks..slalu kuar dkt ig..tour rumah dia..mmg kaya dia ni
Reply

Use magic Report

Post time 23-6-2021 08:33 PM From the mobile phone | Show all posts
flipolivio replied at 23-6-2021 06:32 PM
uols..sheols baca forum ni la..hahaha..semua yg kita tgh up pasal sheols ni semua dia jawab dkt ig ...

Bagus pun chuols pemenat2 dia nak kipas la tu jadi penyampai forum pulak. Kot dapat vit ke detox serupa julap yg boleh buat dia BERAK sampai kurus. Geli la, takleh sebut buang air besaq ka memerut ka kenapa mesti berak euww
Reply

Use magic Report

Post time 23-6-2021 08:46 PM From the mobile phone | Show all posts
jargon replied at 23-6-2021 01:56 AM
Mcm produk asyalie aku xpernh jumpa org jual alih2 kaya giler weh rumah juta hbag pon mewah2

Produk timbang kilo dia mahal wei, founder pun bukan pakar kulit ke hapa nak bawak keluar produk tp pelik tu pun ada orang nak beli. Better la beli produk yg doktor2 kulit keluarkan ke. Watson,guardian ke
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 23-6-2021 08:50 PM From the mobile phone | Show all posts
flipolivio replied at 23-6-2021 12:49 AM
sbb dia pernah screenshot dm haters ckp dia pakai purdah sbb xconfident dgn muka sendiri..bila p ...

Muka nak sorok. Tapi kehidupan luar dalam dia tunjuk. Yg privasi pun dia tayang. Lepastu dia jual. Baju tido kat shopee sebijik macam dia jual, cadar, murah saja. Tang dia jual, makhai markup bukan main. Tapi justify “nak tolong belikan je” memang cara founder timbang kilo cari duit macamtu ke
Reply

Use magic Report

Post time 23-6-2021 08:59 PM From the mobile phone | Show all posts
dudaberhias replied at 23-6-2021 07:41 PM
tu la.. iols pun baru tengok story dia walaupun tak pernah berminat nak follow or tengok ig dia se ...

hahaha kaka dud..dia dah jawab pasal emas pulak..dia kata kalau dato vida punya kedai emas maybe rm10juta kos..mcm kedai dia logik je rm3juta..rm3 juta bukan kemegahan..igt melayu sendu xde yg kaya ke katanya..
Reply

Use magic Report

Post time 23-6-2021 09:01 PM From the mobile phone | Show all posts
md_nana replied at 23-6-2021 07:53 PM
dia juga kan yg tunjuk anak tgk youtube kt peti ais

knp tgk youtube kt peti ais? xboleh tgk kt tv ke?
Reply

Use magic Report

Post time 23-6-2021 09:04 PM From the mobile phone | Show all posts
Ayda89 replied at 23-6-2021 08:50 PM
Muka nak sorok. Tapi kehidupan luar dalam dia tunjuk. Yg privasi pun dia tayang. Lepastu dia jual. ...

maybe sbb dia pakai purdah kot..bila tayang PDA dgn laki baru dia mcm xkena la dgn image dia..kalau la jahlop buat perangai mcm sheols ni confirm berbakul org kecam..dia dgn laki lama dulu pon gedik mcm ni ke?
Reply

Use magic Report

Post time 23-6-2021 09:10 PM From the mobile phone | Show all posts
flipolivio replied at 23-6-2021 08:59 PM
hahaha kaka dud..dia dah jawab pasal emas pulak..dia kata kalau dato vida punya kedai emas maybe r ...

Hahaha mujur si nyah dah jawab... Jom kita bernyah kaka

Gigih betul nyah menjawab dan melayan...

Ok nyah, nanti jangan lupa update lori pasir nyah warna purple kuning.

Kedai emas tu pamer semua emas nanti ye nyah, ada orang akan kira2 nanti. 1KG dah 238K harga semasa per gram. Kena ada total 8.5 KG emas kalau ikut kedai hang tu nyah 3 juta, dan 1 juta dah peruntuk untuk kedai, renovate atau kelengkapan hang nyah.

Nanti nyah jangan lupa update macam nyah gigih mengigih update dekat ig nyah.

Reply

Use magic Report

Post time 23-6-2021 09:24 PM From the mobile phone | Show all posts
dudaberhias replied at 23-6-2021 09:10 PM
Hahaha mujur si nyah dah jawab... Jom kita bernyah kaka

Gigih betul nyah menjawab dan m ...

so far semua pertanyaan dalam ni sheols jawab nyahhh.. dgn karangan sheols dkt igs tu mmg logik la ye kaka kos rm3juta? loan ke saving sendiri tu? sbb image sheols pprt tu nampak mcm propa je..kdg2 nak beli barang pon mcm berkira dan rasa mahal..pelik iols..kata kaya bisnes dah 11 tahun kekdahnya..
Reply

Use magic Report

Post time 23-6-2021 09:33 PM From the mobile phone | Show all posts
flipolivio replied at 23-6-2021 09:24 PM
so far semua pertanyaan dalam ni sheols jawab nyahhh.. dgn karangan sheols dkt igs tu mmg logik la ...

Tak payah loan, saving sendiri pun boleh.
Iols awal2 lagi rasa logik je buka kedai emas 3 juta tu, tapi kedai emasnya rupa macam mana? Kalau rupa macam dekat pasar siti khadijah tu dengan emas tak sampai sekilo. Urmmm. No komen nyah. Pandai2 la nyah up dekat ig nanti buktikan geran semua bagai untuk dia justify kedai emas nilai kentut katanya tu.
Reply

Use magic Report

Post time 23-6-2021 10:00 PM From the mobile phone | Show all posts
flipolivio replied at 23-6-2021 09:04 PM
maybe sbb dia pakai purdah kot..bila tayang PDA dgn laki baru dia mcm xkena la dgn image dia..kala ...

Yela u mmg MO dia camtu. Cerita n tunjuk pda dia dgn husband utk tontonan umum heheh
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 23-6-2021 11:17 PM From the mobile phone | Show all posts
flipolivio replied at 23-6-2021 12:50 AM
perasan betul
org nak tiru design rumah dia..tp i tgk design rumah dia xcantik pon

I baru kenal sheol harini. Menarik jugak utk difollow. Sblm ni ada lalu lalang founder dianz ni tp x tertarik. Dia mmg antara founder yg pioneer. Hebat la dpt bertahan. Tp i xberkenan design rumah sheol. Mgkin dah lama buat kot jd design mcm 10y ago. Dapur tu , x ada mood nk masak jenis gitu.
Reply

Use magic Report

Post time 23-6-2021 11:26 PM From the mobile phone | Show all posts
Ayda89 replied at 23-6-2021 10:00 PM
Yela u mmg MO dia camtu. Cerita n tunjuk pda dia dgn husband utk tontonan umum heheh

dgn laki lama dulu pon mcm ni ke? hari2 cerita pasal laki? i tgk ig dia masa baru kawen dgn laki baru..ya ampun mmg mcm bbnu baru kawen gediknya..lg mcm xkena sbb dia berpurdah..
Reply

Use magic Report

Post time 23-6-2021 11:30 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Ayda89 at 23-6-2021 11:31 PM
flipolivio replied at 23-6-2021 11:26 PM
dgn laki lama dulu pon mcm ni ke? hari2 cerita pasal laki? i tgk ig dia masa baru kawen dgn laki b ...


Yup you… 24jam pasal laki.. btw dia anak didik mickey mouse n sipubad kan. Patutla cepat kayo
Reply

Use magic Report

Post time 23-6-2021 11:32 PM From the mobile phone | Show all posts
anony-mous replied at 23-6-2021 11:17 PM
I baru kenal sheol harini. Menarik jugak utk difollow. Sblm ni ada lalu lalang founder dianz ni tp ...

i pernah dgr la nama dia before ni..lama follow tp jarang tgk..bila time pkp ni bosan2..dia rajin update igs berjahit mcm tokri salmon..kdg2 ok..kdg2 annoying..selalu humblebrag..ada juga sifat terpaling..u try follow nnt bg feedback..haha..tp dia dah aware pasal forum ni..semua benda dia menjawab dkt story tadi..xtaw la kalau byk cover nanti..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

29-9-2022 10:05 PM GMT+8 , Processed in 0.084171 second(s), 19 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list