CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: aina_shaira

ALL ABOUT FOUNDER DIANZ

  [Copy link]
Post time 23-4-2020 09:22 AM | Show all posts
Scroll scroll sampai bawah takde tepek pic... hmmm
Reply

Use magic Report

Post time 23-4-2020 09:43 AM | Show all posts
tudung labuh tutup hingga ke bijik mata, tapi macam founder2 timbang kilo lain la, propa je lebih...
nak buat lori dianz katanya... produk dia ni sumbat masuk dalam van pun dah muat ada hati nak lori pulak..
bukannya kuantiti sebesar gudang pun sampai nak buat lori sendiri...

  

Reply

Use magic Report

Post time 23-4-2020 09:44 AM | Show all posts
Ntahnya.. At least TT bagi la gambar ktorang nak tengok.. mana la aku nak kenal semua founder barang2 timbang kilo ni.. Dianz ni tak berkesan.. Kawan2 aku penah makan.. Tak jadi apa..
Reply

Use magic Report

Post time 23-4-2020 10:57 AM From the mobile phone | Show all posts
produk timbang kilo agaknya
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 24-4-2020 09:25 AM | Show all posts
minah_selekeh replied at 23-4-2020 09:44 AM
Ntahnya.. At least TT bagi la gambar ktorang nak tengok.. mana la aku nak kenal semua founder barang ...

kalau tak berkesan nape founder overclaim produk dia laku bebenor?

Reply

Use magic Report

Post time 24-4-2020 01:25 PM | Show all posts
aina_shaira replied at 24-4-2020 09:25 AM
kalau tak berkesan nape founder overclaim produk dia laku bebenor?

Alaa.. Dia kumpul testimoni banyak2, lepas tu claim product dia berkesan.. Testimoni ni boleh je tipu.. Plus, placebo/ psychological effect lagi.. Overclaim ni guna ayaq liuq ja..
Reply

Use magic Report

Post time 28-4-2020 11:39 PM | Show all posts
siapakah beliau
Reply

Use magic Report

Post time 29-4-2020 02:17 AM | Show all posts
kawan komot ada jadi agen pas grad. x percaya dia jual produk ni sebab dulu kitorang belajar food technology. dah terang2 produk timbang kilo kot
Reply

Use magic Report

Post time 29-4-2020 05:27 AM From the mobile phone | Show all posts
Lailerthee replied at 22-4-2020 09:13 PM
I ols pnh makan dulu lps tu beli yg untuk blackhead tu kate dapat tarik blackhead la segala i pakai  ...

Sama laa.. Kakyung beli mask purple tu ngan vitamin dia.. Kemain kawan kakyung promote.. Overclaim mcm2.. Siap tag agent dianz ni jana income ribu2.. Kakyung beli saja nak pakai je.. Kawan kakyung ni siap ajak jadi dropship dia.. Koserr.. So pakai.. Mcm uols cakap laa.. 1 bintik hitam pon xtertanggal.. Makan lak vit dia konon kata abis sebotol kulit glowing.. Takdenyeee... Kusam gitu je kulit.. Hahahahanat sungguh!

Pastu kantoi.. Agent tu kulit lawo pasal makan SNE punya product.. Hanat sangat... Sekarang dah jual rendang dendeng lak dia..
Reply

Use magic Report

Post time 29-4-2020 10:30 AM | Show all posts
whorrrrryussss sgt

adekah founder dianz sendiri yg bukak tered ni? sebab nak cek dia ni terkenal ke tidak.. dan terbuktilah beliau sendhuuuu di bening romadon gitu
Reply

Use magic Report

Post time 29-4-2020 11:57 AM | Show all posts
gewwwlieeewww dengan orang tak habis2 tulis founder itu founder ini....
ko berbisnes je cukup la dik... produk pun bukannya popular satu dunia pun nak letak founder2 bagai...

tu DXN brand pprt tapi international level revenue 4 billion ringgit ke atas takde pun bubuh titile founder kehulu kehilir...
Reply

Use magic Report

Post time 29-4-2020 12:28 PM | Show all posts
Tajuk benang ALL ABOUT si polan. Bukak benang, apooooo??
Reply

Use magic Report

Post time 29-4-2020 01:52 PM From the mobile phone | Show all posts
kakyungpilah85 replied at 29-4-2020 05:27 AM
Sama laa.. Kakyung beli mask purple tu ngan vitamin dia.. Kemain kawan kakyung promote.. Overclaim ...

hahahahah..tringat prodct beauteskin sne..iolls bberapa kli pkai..pastu stop dah..meheii weii
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 30-4-2020 11:24 PM | Show all posts
Fazzbulous replied at 29-4-2020 01:52 PM
hahahahah..tringat prodct beauteskin sne..iolls bberapa kli pkai..pastu stop dah..meheii weii

ade lagi ke produk tu? SNE a.k.a beautyskin tu popular tahun 2011-2012 macam tue.
kalau pakai kulit putih macam adira penyanyi AF tu.
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 30-4-2020 11:26 PM | Show all posts
kakyungpilah85 replied at 29-4-2020 05:27 AM
Sama laa.. Kakyung beli mask purple tu ngan vitamin dia.. Kemain kawan kakyung promote.. Overclaim ...

agent tu dah tak jual dianz ke,dulu kemain comolot dengan dianz.
senior stokis kan...betul ke jual produk dianz untung beribu-ribu...
agent diorang yang claim jual dianz je dah boleh dapat banyak
untung dari kerja makan gaji sampai berhenti kerja fokus jual dianz aje.
Reply

Use magic Report

Post time 30-4-2020 11:29 PM From the mobile phone | Show all posts
Try tepek gmbr jap
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 1-5-2020 01:15 AM | Show all posts

uols google je dianz vitamin
Reply

Use magic Report

Post time 1-5-2020 06:23 AM From the mobile phone | Show all posts
aina_shaira replied at 30-4-2020 11:26 PM
agent tu dah tak jual dianz ke,dulu kemain comolot dengan dianz.
senior stokis kan...betul ke jua ...

Dah tak jual lagi dah.. Sibuk promote rendang kat fb ngan ig.. Dulu kemain mmg comolot sangat ngan founder dianz tu.. Kemain gebang jual dianz leh beli kete, umah, kawen grand, beli luxury handbags.. Memang laa duit banyak.. 1 stokis ngan dropship yg register dgn dia dah berapa dia amik.. Termasuk laa kawan kakyung ni.. Lebih kurang mcm MLM jee cara dia.. Hanceng sangatt
Reply

Use magic Report

Post time 1-5-2020 07:18 AM From the mobile phone | Show all posts
aina_shaira replied at 30-4-2020 11:24 PM
ade lagi ke produk tu? SNE a.k.a beautyskin tu popular tahun 2011-2012 macam tue.
kalau pakai kul ...

ada lagi rasanya..i tak sure knp org tiba2 stop jual..ada bhn terlrang ke?tp i mkn bnda tu,kulit i glowing..hahahaha..cuma mahal la..rm500++ utk 2 mnggu je..fuhhhh...
Reply

Use magic Report

Post time 3-5-2020 01:09 AM From the mobile phone | Show all posts
Fazzbulous replied at 1-5-2020 07:18 AM
ada lagi rasanya..i tak sure knp org tiba2 stop jual..ada bhn terlrang ke?tp i mkn bnda tu,kulit i ...

Wow memang menjadi ke? Sis pasrah kulit coklat kemelayuan je, di usia 20an rasa cantik kulit putih, di usia 30an ni sis nak embrace natural beauty gituh, actually kulit melayu ni coklat yg cantik, mcm golden2 gituh sbb yellow undertone, cuma kena pastikan kulit bersih tak bekerak. Kena rajin sental kulit, scrub utk generate skin cell baru, buang dead skin cells, kalau rajin uols wax la bulu2 kaki semua, kat jari kaki tu ada bulu2 halus tu wax la jgk, kuku pegi mani padi, pakai la perfume bagi wangi jgn bekepam, kalau rajin consume collagen di usia 30an, tibeh membebel pasal beauty pulakk. Terflash back sne tu mmg famous semua org nk putih melepak macam mayat. Tapi i rasa putih melepek mcm mayat tu dah so yesterday. Dah tak in. Lagi satu, yg pakai tudung tu bg elok2 ikut bentuk muka, sis rengsa tgk tudung mcm zulin aziz pakai.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

1-7-2022 04:39 AM GMT+8 , Processed in 0.074681 second(s), 19 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list