CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: aina_shaira

ALL ABOUT FOUNDER DIANZ

  [Copy link]
Post time 16-1-2022 04:11 AM From the mobile phone | Show all posts
Normabaru replied at 9-1-2022 06:18 PM
Duda..dia sentap ko Komen chandelier Dr shopee: hahahaha

Ya ampun mmg kg.com sgt taste sheol. Syiling rendah gitu fefeeling pasang chandelier
Reply

Use magic Report

Post time 27-3-2022 07:44 AM From the mobile phone | Show all posts
kekgebu replied at 14-1-2022 04:36 PM
Sanitiser bodo2 pon dia jual rm19.
Baik la beli dettol je

Yang klakanya si puyu n jah jual lg murah 15 Pon xlaku2..

Padahal kat shopee baru rm 3 je..hahadoiii
Reply

Use magic Report

Post time 27-3-2022 07:54 AM From the mobile phone | Show all posts

Dian Penipu ni jual dendeng pulakkk..

Edited by Normabaru at 27-3-2022 09:58 AM

Itu hari dianz ni bukak Regis utk ejen teddy dia..sajala kaka norm tny dia kat box soalan..sebab dia dok gebang ramai teddy dh bpuluh tahun dgn dia..setia dgn dia dh kaya bagai..so kaka Tanya la...setakat hari ini..dh ada ke teddy yang kaya raya jutawan mcm dia..

Xkeluar Pon soalan tu chuolsss..

Kaka dm ejen teddy sendiri..

Hmmm xdak lagi sapa2 yang mampu bg jawapan jutawan..sales 6figure je ada..tp 6figures tu sales..bukan profit

So kesimpulannya benak sungguhla tedi ni berjual beli brg OEM china si dian ni..

Yang kekal kaya raya dian sorg je..Korg sume la tabung si dian penipu ni

Gigih promote konon dh ramai dpt buat duit tepi..
Ko beli produk dia je dh mahal..pastu ko sendiri pki..kt celah mana ko untung sbnrnya..

Now dia jual dendeng(ntah mana Siapa buat ntah)smpi rm19 utk 150gram..xkaya2 ke jual ubat berak?

claim konon mak sendiri buat..hahaha sapa caya mmg bodow laaa..kesian tgk teddy ni..batak percaya kat si pembohong no 1 ni..

Sungguh Pon klu betul mak dia yang masak..sedap sgt ke smpi nk jual mahal mcm tu..kata baik hati founder terpaling semua..Dendeng mahal gitu Pon ko beli pastu claim sedap xpedas hahahaha...kat shopee blambak org jual 10 je 500gram.puas hati mkn..

Ni dah la masak xtahu Siapa betul buat..xde tunjuk Pon alih2 konon ada sijil halal sijil brg buatan msia segala..senang betul ko pakai tepek je..Itu ke konon founder yang TAK MOHONG?

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 27-3-2022 01:44 PM From the mobile phone | Show all posts
dudaberhias replied at 23-4-2020 09:43 AM
tudung labuh tutup hingga ke bijik mata, tapi macam founder2 timbang kilo lain la, propa je lebih... ...

Kihkihkihkih
Reply

Use magic Report

Post time 27-3-2022 01:51 PM From the mobile phone | Show all posts
Normabaru replied at 27-3-2022 07:54 AM
Itu hari dianz ni bukak Regis utk ejen teddy dia..sajala kaka norm tny dia kat box soalan..sebab dia ...

Cop halal tu mmg dpt ke just ltk suka hati je xde pengesahan

Rasenye ltk suke hati je tu

Bkn sng ye nk dpt logo halal tu
Reply

Use magic Report

Post time 27-3-2022 02:03 PM From the mobile phone | Show all posts
missyL replied at 27-3-2022 03:51 PM
Cop halal tu mmg dpt ke just ltk suka hati je xde pengesahan

Rasenye ltk suke hati je tu

Dia sembang nk buka pre order dendeng tu awal bln ritu..sah2 la copy paste je kt google tu ha..xdenye nk perabih duit dptkn logo halal jakim tu..nk report kt jakim Pon jakim pemalas ni bukan reti nk bt keje..tunggu dh viral br thegeh..malas kaka nk report..pandai2 la Korg..nnt akhirat jawab la masing2 kenapa menipu n kenapa xbuat keje
Reply

Use magic Report

Post time 27-3-2022 02:09 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Normabaru at 27-3-2022 04:13 PM

Dia skrg jual ubat berak perisa black current plak

Dinamakan dkairen..Nama kg.com sungguh

D = dianz
Kairen= current Dr word blackcurrent tu laa

Alahaiiii...

Acik2 sanggup je hbskan 38-39 hingget utk 7 sachet..aduhai..xreti beli pisang or betik utk berak lawas ke..

Jual rege yahudi rm5++ utk satu sachet..
Konon produk tu sume R&D ada siap founder tlg test kt diri sendiri..hahaha sejak bila benchmark R&D guna founder..nk kata bodoh zaman skrg sume blh google..

Ni ko caya bulat2 konon benda tu bkesan..
Sah2 ko amik buah tu lg elok..yg ni ntah Pape dlm kandungan Pon xtau..makan plak hari2..habiskan dkt 160 per month utk ubat vera je..xmasuk lg benda2 mengarut lain dia jual..dh la klu apa2 jadi kt buah pinggang xle Saman..

Preorder 56k kotak..so dia bt untung guna duit Korg pusing2 gitu xkua modal lgsg..baik celah mana dian ni?
Yang ejen2 yang beli tu Masih jugak xjadi jutawanhahaha


Awat kulit dian tetibe gelap kt sini..bkn hari2 telan vit c honi booster bagai ketlupa nk pki filter ye..hiihi

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 28-3-2022 05:23 AM From the mobile phone | Show all posts
Normabaru replied at 27-3-2022 02:09 PM
Dia skrg jual ubat berak perisa black current plak

Dinamakan dkairen..Nama kg.com sungguh

Takde forumer rajin csi laki dia keje ape ke? Dia ckp laki dia bagi duit belanja 5k sebulan ok. siang malam dia meratap baby baby baby adoi. Btw terkejut ya produk baru dia btl2 yahudi pnya harga utk 7sachet
Reply

Use magic Report

Post time 28-3-2022 07:05 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Normabaru at 28-3-2022 04:01 PM
indenial replied at 28-3-2022 07:23 AM
Takde forumer rajin csi laki dia keje ape ke? Dia ckp laki dia bagi duit belanja 5k sebulan ok. :l ...


Laki dia dulu keje kt epot..ni dian la kata..ala2 technician plane la..pastu ayah dia sakit so stop keje blk kg and jaga ayah..pastu skrg keje yang keje opis..tp detail kaka xingt..

Ko p baca bhgn hi lite psl jodoh kt ig dia

Xsalah dia ckp gaji laki dia 6k..klu buat ot jadi 7k
Idoklaaa bg dia 5k..

Klu ko ada SS tunjuk la..

Yg part product tu rege yahudi tu sama je dgn melon..semua produk dianz adalah rege yahudi..

And sbb smlm kaka tefek cerita dendeng dia beriya tepek gambar kuali bgtau dia hire staff plak tlg masak..xbuat di kilang.jadi sikit je katanya.kaka just malas nk google gambar je..selagi dia xblh show org masak etc selagi tu kaka caya org lain yang masak n dia tukang ambil untung repack blk mcm biasalaaa..hahahah

Reply

Use magic Report

Post time 28-3-2022 08:33 AM From the mobile phone | Show all posts
Normabaru replied at 28-3-2022 07:05 AM
Laki dia dulu keje kt epot..ala2 technician plane la..pastu ayah dia sakit so stop keje blk kg and ...

Ade kakak resitnya. Tu ha 5k. Kaka mampoooo? beria dia up laki baru ni. Tapi kerap nau ada kat rumah. Kan dia cakap semua keje dalam umah tu laki dia buat. Dia iron baju tido je dengan update stories bertitik titik

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 28-3-2022 08:41 AM From the mobile phone | Show all posts
indenial replied at 28-3-2022 10:33 AM
Ade kakak resitnya. Tu ha 5k. Kaka mampoooo?  beria dia up laki baru ni. Tapi kerap nau ada k ...

Wah wah bila ni...Itu hari ckp lain..now lain...penipu sungguhla si dian ni...jap kaka cari resit kaka plk
Reply

Use magic Report

Post time 28-3-2022 08:48 AM From the mobile phone | Show all posts
Normabaru replied at 28-3-2022 08:41 AM
Wah wah bila ni...Itu hari ckp lain..now lain...penipu sungguhla si dian ni...jap kaka cari resit  ...

Last month kot kaka. Korek2 balik jumpa Dia cakap apa sebelum ni? Hahaha orang kalau menipu memang cepat lupa apa yang dia tipu… kalau tipu la
Reply

Use magic Report

Post time 28-3-2022 10:45 AM From the mobile phone | Show all posts
indenial replied at 28-3-2022 10:48 AM
Last month kot kaka. Korek2 balik jumpa  Dia cakap apa sebelum ni? Hahaha orang kalau menipu  ...

Ok dik indenial hahah(Nama ko xblh belah)

Kaka dah jumpa dh resit kaka..
Cuma lepas kira2 congak tambah..
Kaka speku lakinya skrg ni keje dgn dia xpon dgn business related dgn dia and bg duit nafkah dia dpt Dr panana tu...sebab tu cekik mahai rege yahudi namatey

Cuma part penipu ni mmg jelas betul..

Masa kereta dia rosak rupanya dia pakai kete jazz H dia bukan kete axia mcm dia always sembang tu..

Kita bukan la nk dengki ke apa..tp kenapa perlu menipu n portrait laki hang terpaling best di dunia?

Lps kaka csi betulla speku kaka dian ni Kaki kelentong

Dlm story dia kekonon jodoh laki kiriman tuhan..
Dia sembang paez Mai betulkan kete dia..
Beriya sungguh ya dia tutup logo sport Tim kete dia..kete axia sport xpenah kaka jumpa lawa ye..
Yg tipikal Jenis ni slalu H model je..
Pastu dia kan sembang dia byk kete..tp axia dia mmg terpaling dia suka sembang kaler kuning(acah jutawan humble laa sgt

Sekali Ritu dia nk meriak ckp dia ada byk kete..so dia tunjuk la seketul2 kete dia ada..
Tunjuk punya tunjuk terkantoi laa part mmg betul sangkaan kaka..yang dia pakai H masa Taya kete tu pancit..



Mmg sebijik sgt laaa tayar hat dia meriak kt TT tu dgn yang si paez ni betulkan..dh la kaler kete body sama..bkn kuning..

So pada kaka dian ni sgtla xjujur n Kaki penipu..patutla dulu siap cerai luar court...xsempat2 nk tunggu Kes jalan..kuat kencing semua benda nk kencing
Sejenis sentiasa rasa diri betul..
Sentiasa nk org dgr ckp dia
Euwwww...
Mcm mana dia kelentong masa dia kenal dgn tok laki dia mcm tu la dia menipu semua ejen dia psl produk dia n life dia..acah sgt kau ni!

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 28-3-2022 11:07 AM From the mobile phone | Show all posts

Spekulasi cara dian sebenarnya kenal laki dia

Edited by Normabaru at 28-3-2022 04:07 PM

Scenario dia sebenarnya kaka rasa dia yang minta tlg kt paez masa tayar pancit tu..bukan tetibe paez mai kat dia pon..xpon paez la mekanik yang tlg repair kete dian ni..sebab tu smpi skrg dia xle reveal keje sbnr mamat ni.IG pon xblh reveal..so meaning there's must be SOMETHING TO HIDE la kan..(sbb org klu xnk meriak n xnk menunjuk..dia xshow off lgsg pon laki dia)else, dah open book je mcm Dr SMS tu..xde langsung cover2

lg satu part muka tu..dian sendiri penah ckp lakinya xhensem..so pada kaka psikologically mmg ko hari2 menulis igs tu nk bg sedap hati ko pilih laki hidong kembang mata juling air xhensem tu..mungkin jugak taiklalat sebesar alam tak pon ada panau kt muka or gigi sejenis ala2 mancung mcm pelakon OS xpon Jenis Gigi terabur yang bila tersengih dh mcm kerang busuk tu..sebab tu la ko hanya mampu show part rambut n badan laki ko sbb tu je pon yang blh bt taksub kt pemuja2 brg OEM ko tu ko kan narcissist..perlukan pujian 24/7..hahahah

Tgk pilihan sblm ni taste ko pon mmg level2 sendu ja..so xrasa pon lakinya segak mana..sbb tu malu nk tunjuk hahaha



Ok smbung blk..kenapa kaka kata paez maybe keje pomen..Sebab tgk pancitnya tu kat tengah2 panas..dah kenapa org nk berhenti situ kalau xde apa2..

plus laki skrg ko ingt ringan tulang sgt ke nk tlg..lg2 stranger..sedangkan dlm lrt pon ramai berat buntut nk bangun bg tempat duduk kt perempuan..inikan plak la nk jadi pomen tgh panas,tlg bukak tayar just upah air Milo?pastu ko sembang paez ada kete auto tp bg mak pak pakai dia pakai kete kancil?hahaha yela labu..klu gaji dh 7K before kawen dgn ko..acah sgt dia duduk flat je tido atas tilam? Kat Penang je Pon..bkn kl..awat smpi xde katil.sewa bilik bkn mahai Pon..


Pada kaka klu cite ni zaman 90an blh caya la..zaman skrg ni sshla nk caya klu xkenal tetiba nak tlg beriya bagai..volunteer tgh panas plak tu.plg kuat dia tlg ko teman g kedai mekanik terdekat or tlg ko tepon syarikat insurance utk panggil pomen bukak tayar tu..tu je la Pon

Yg cite ni dh ko tayang ko pakai Honda..pastu dia plak kancil..sah2 la dia mmg sambar ko..cuma dia xsangka ko lg kaya dr yang dia bajet sebab tu dia xkisah pon jd kuli panana bungkus2 parcel sume..ingt laki nk sgt ke buat benda tu klu dh ada keje tetap n bagus gaji 7k mcm yang ko gebang tu..Lambert lg..silap hb dia suh ko hire je staff..xpon pki bibik.haha

Part Kasi ko 5k tu plak sbb ko dh amik dia bt biz panana ko tu..mmg la dia bg ko 5k..dh ko Pon jual mcm rege yahudi nasrani israel bagai..

Klu ikut sembang ko tahun lps gaji paez 7k ni blom masuk komitment..tolak2 komitment dh bpe sen..tu lom potong kwsp lg..xkn negatif plak..so mmg duit dtg Dr panana ko la..


Sorry la cerita dian bertemu paez tu hasanah kuat sgt baunyaaa...part bodoh xcek lgsg info pdhl nk kawen tu nmpk sgt pembongak..either laki ko mmg education level kuli pomen sajork..takpon laki ko mmg bodoh..(konon ada byk ex la ramai perempuan nk la tu Pon sume BS ko je)tu jela..ex laki ko Pon xtahan dgn mentalnya otak ko..harusla cari yang blh mendengar kata ko kan.hahaha


Disclaimer sesiap
Kpd yang fikir kaka busuk hati or nk kecam kaka..sila kecam si dian ni dlu..dh nk masuk tahun ketiga dh Pon kawen..xpyhla dok ulang2 cerita laki ko bagus Itu bagus ini..simpan sorg sudah..xde pekdah pon..unless ko nk ada madulaaa..

Ko tu riak over sgt..mcm laaa sume hasil usaha ko..pdhl rezeki ank je pon..jual produk buat cara jual produk..xpyh nk semua benda pon penipu..xguna pki purdah la..stoking la..tp dlm biznes pon xblh jujur..sembang bljr islaminc banking ke ape ntah Itu hari..tp benda basic pon xblh bt..benak2 xpyh nk bekap founder gila korg ni ye..dia yg bukak ruang utk dikecam..so jgn melatah..xsemua org nk sujud nk taksub dgn cite terpaling dia tu..hehehe

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 28-3-2022 06:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Murah?

Murah pak angggg....

Seketul tedi ko pulun 300/ product..let say tedi jenis taksub semua produk ko dia pki..sebulan ko pulun paling koman 1200 seorang..tu blom masuk lg produk panana handsanitizer kuih baju tidur tok nenek ampa suma so klu 100 org mana xkaya gila si dian ni

Elokla jadi bodoh kayakan dian walhal byk produk murah2 selamat kt luar sana tu.hehehe

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 28-3-2022 06:58 PM From the mobile phone | Show all posts
Normabaru replied at 28-3-2022 11:07 AM
Scenario dia sebenarnya kaka rasa dia yang minta tlg kt paez masa tayar pancit tu..bukan tetibe paez ...

Oh kaka i baru baca pasal jodoh tu… Gigih i kan.. Lah dah tau title J pastu merata diusung paez tu before kawin. Sebulan DM kat ig dah berani keluar berdua. Belum nikoh dah muahh2 baby baby kt DM. First time jumpa family paez pakai baju ikut body. Niqabis apo ni dia pakai niqab kalau ada ada event dengan agent stokis dia je. Kumpul ramai2 dia pakai niqab. Insecure kot. Tp g jalan sabah aritu dia off niqab kan..
Reply

Use magic Report

Post time 28-3-2022 07:03 PM From the mobile phone | Show all posts
indenial replied at 28-3-2022 08:58 PM
Oh kaka i baru baca pasal jodoh tu… Gigih i kan..  Lah dah tau title J pastu merata diusung  ...

Wah ko lg hebat notice byk benda Dr kaka..

Bila ko hurai cmni make sense apa ko ckp n betulla tu..dok sembang islamik padia...dok berbabi2 muah segala..lps tu konon bercinta lps kawen..harktuik..hakikatnya dia ni niqabis celup2..
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 30-3-2022 10:31 AM | Show all posts
Normabaru replied at 28-3-2022 11:07 AM
Scenario dia sebenarnya kaka rasa dia yang minta tlg kt paez masa tayar pancit tu..bukan tetibe paez ...

good job kaka norm
dari cara penceritaan dia ibarat kaya bebeno je
Reply

Use magic Report

Post time 30-3-2022 11:25 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Normabaru at 30-3-2022 01:27 PM
aina_shaira replied at 30-3-2022 12:31 PM
good job kaka norm
dari cara penceritaan dia ibarat kaya bebeno je


Dia mmg kaya..tp idokla kaya benar..

org kalau betul kaya raya..kete2 yang dia tlg belikan cash tu dia bg free terus je kt fmly member tu..xpyh suruh byr bulan2 blk kt dia..

Part dia tlg beli ni pon bkn la free sbb sbnrnya dia tambah commitment kt company utk kurangkan tax..
Bukan sesaja baik hati nk belikan pon..at the end dia tolak kereta tu murah2 je dr company assets list

Bila dh buat loan beli kete tu..tax dia automatic kurang..duit beli kete tu plak bulan2 fmly members dia byr direct ke dia..bukan ke syarikat..so dia yang untung sebenarnya..dpt nama wangi..nmpk baik hati..tp kelakarnya benda ni dia xcerita kat org..masa buat video TikTok pon anggap kete2 yang dia belikan on behalf family members and company as her own..

Hahaha..x penipu x sah kan


Reply

Use magic Report

Post time 31-3-2022 02:25 PM | Show all posts
idok la haku nak membeli produk merapu
masih berpegang kata2 dr pidah
orang sihat tak perlu supplement..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

29-6-2022 05:36 PM GMT+8 , Processed in 0.085278 second(s), 19 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list