CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: aina_shaira

ALL ABOUT FOUNDER DIANZ

  [Copy link]
Post time 24-6-2021 09:56 PM From the mobile phone | Show all posts
BumpIQ replied at 24-6-2021 12:13 AM
xpasti sis. padan muka la kena cerai. laki dia pun dh muak kot nk lyn perempuan hidup dlm ilusi ku ...

tapi ex husb dia keja sekli dengan dia
Reply

Use magic Report

Post time 25-6-2021 01:52 PM From the mobile phone | Show all posts
yaa1231 replied at 24-6-2021 09:47 PM
yer dari  dulu memang gini ja konsep status dia, cerita gurau senda..cuma beza husb dia dulu mca ...

dia cerai tu kejap je ke dia menjanda? dia kawen dulu kan dari ex husband?
Reply

Use magic Report

Post time 25-6-2021 01:53 PM From the mobile phone | Show all posts
yaa1231 replied at 24-6-2021 09:56 PM
tapi ex husb dia keja sekli dengan dia

husband baru kerja apa? ke kerja dgn dia juga?
Reply

Use magic Report

Post time 25-6-2021 02:54 PM From the mobile phone | Show all posts
flipolivio replied at 25-6-2021 01:52 PM
dia cerai tu kejap je ke dia menjanda? dia kawen dulu kan dari ex husband?

dia kawin dulu, cerai sebab apa entah la pula.. padahal dulu loving couple laa gaya tu, apa2 sikit semua share kat fb.. smpaikan semua org tahu susah senang sekali..
Reply

Use magic Report

Post time 25-6-2021 02:55 PM From the mobile phone | Show all posts
flipolivio replied at 25-6-2021 01:53 PM
husband baru kerja apa? ke kerja dgn dia juga?

katanya kerja sndri, dekat pulau p sana.. entahh lerr lama dh unfollow, dh mlas nk ambik tahuu h diaa nii..
Reply

Use magic Report

Post time 25-6-2021 04:58 PM From the mobile phone | Show all posts
yaa1231 replied at 25-6-2021 02:54 PM
dia kawin dulu, cerai sebab apa entah la pula.. padahal dulu loving couple laa gaya tu, apa2 sikit ...

Kan sis. Ingatkan lepas cerai n kawin baru dia tak nak dah open sangat kisah kehidupan laki bini dia. Rupa nya samaaaaaa saja. Lagi parah ada. Gedik2 manja2 dengan laki pun semua direkod. Dah la bawa imej berpurdah. Xsesuai la. Lg I wonder apa la anak dia pikir, mak kata anak2 no gadjet tapi mak sendiri hp berjahit kat tangan mcm kok pin. And btw kalau nak tengok muka dia boleh je taip nama penuh mcm kat ig tu sekali nama bapak dia, bersepah keluar muka ponder ni
Reply

Use magic Report

Post time 25-6-2021 06:17 PM From the mobile phone | Show all posts
yaa1231 replied at 25-6-2021 02:54 PM
dia kawin dulu, cerai sebab apa entah la pula.. padahal dulu loving couple laa gaya tu, apa2 sikit ...

pelik ye susah senang sekali xde org ke 3 pon boleh cerai..
Reply

Use magic Report

Post time 25-6-2021 06:17 PM From the mobile phone | Show all posts
yaa1231 replied at 25-6-2021 02:55 PM
katanya kerja sndri, dekat pulau p sana.. entahh lerr lama dh unfollow, dh mlas nk ambik tahuu h d ...

sbb mcm 24jam ada dgn dia laki baru ni..i igtkan biawak
Reply

Use magic Report

Post time 25-6-2021 06:18 PM From the mobile phone | Show all posts
Ayda89 replied at 25-6-2021 04:58 PM
Kan sis. Ingatkan lepas cerai n kawin baru dia tak nak dah open sangat kisah kehidupan laki bini d ...

dia mcm tokrisalmon sebelum masuk gua..tiap saat merekod..
Reply

Use magic Report

Post time 26-6-2021 10:01 AM From the mobile phone | Show all posts
masa first tgk ig dia terus turn off sbb cakap bingit gila/act tough gituh... lepas tue vitamin harga yahudi dengan packaging buruk ya amat... tgk logo dia weh, ceduk dr google mana pun x taw... dengan design bottle mcm botol minyak pelincir...

pstu tgk bahagian jodoh highlight, mak aihh pnjang benor citer pasal jodoh..smpai 29 ke 30 siri...  memang x baca pon sbb mcm syok sendiri...
Reply

Use magic Report

Post time 26-6-2021 06:57 PM From the mobile phone | Show all posts
noor90 replied at 26-6-2021 10:01 AM
masa first tgk ig dia terus turn off sbb cakap bingit gila/act tough gituh... lepas tue vitamin harg ...

eh uols dia dah delete ke part jodoh ni? ada i tgk td..tp ada 2 story je..xsampai 29/30 siri..sbb i follow dia cuma xikut sgt..sbb dia kan mcm sendu je..
Reply

Use magic Report

Post time 26-6-2021 08:49 PM From the mobile phone | Show all posts
flipolivio replied at 26-6-2021 06:57 PM
eh uols dia dah delete ke part jodoh ni? ada i tgk td..tp ada 2 story je..xsampai 29/30 siri..sbb  ...

Siri tue ad dekat fb, dekat highlight jodoh nnti first story jodoh tue uollz swipe je ke atas untuk tgk link cerita sawit dia dgn husben
Reply

Use magic Report

Post time 26-6-2021 11:19 PM From the mobile phone | Show all posts
Pernah baca dulu..dia kata dia pakai purdah bk  sebab dia alim..tp sebab senang nk solat..time dia xleh solat akal period dia x pakai purdah katanya...i pon x paham...mcm ni pon blh ke
Reply

Use magic Report

Post time 27-6-2021 12:12 AM From the mobile phone | Show all posts
aqilalala replied at 26-6-2021 11:19 PM
Pernah baca dulu..dia kata dia pakai purdah bk  sebab dia alim..tp sebab senang nk solat..time dia x ...

Dia mcm ckp tak serupa bikin la sis. Kata pakai purdah sbb senang nak solat sbb takpayah makeup. tapi tengok siap bereyeliner bereyeshadow bagai..

Kening dia kalau u tengok gambar dulu dgn sekarang pun dah lain yer. Kulit punn. Alter ke sissss
Reply

Use magic Report

Post time 27-6-2021 01:40 AM From the mobile phone | Show all posts
noor90 replied at 26-6-2021 08:49 PM
Siri tue ad dekat fb, dekat highlight jodoh nnti first story jodoh tue uollz swipe je ke atas untu ...

fb dia apa? i tahu ig dia je..
Reply

Use magic Report

Post time 27-6-2021 01:41 AM From the mobile phone | Show all posts
aqilalala replied at 26-6-2021 11:19 PM
Pernah baca dulu..dia kata dia pakai purdah bk  sebab dia alim..tp sebab senang nk solat..time dia x ...

maknanya time period dia xpakai purdah? pelik nya dia ni…
Reply

Use magic Report

Post time 27-6-2021 01:43 AM From the mobile phone | Show all posts
Ayda89 replied at 27-6-2021 12:12 AM
Dia mcm ckp tak serupa bikin la sis. Kata pakai purdah sbb senang nak solat sbb takpayah makeup. t ...

i rasa i pon pernah nmpk igs dia beli mekap byk2.. n dia citer pakai eyeshadow dgn eyeliner semua.. kalau dia mekap..apa kena ngena pakai purdah utk senang solat??

ni mcm sbb low self esteem je dia ni..
Reply

Use magic Report

Post time 27-6-2021 04:45 AM From the mobile phone | Show all posts
yaa1231 replied at 25-6-2021 02:54 PM
dia kawin dulu, cerai sebab apa entah la pula.. padahal dulu loving couple laa gaya tu, apa2 sikit ...

Mcm mua bella tu pon over share skrg eh. I rasa she yakin laki xkan buat hal sbb “kerja” dgn dia kan.
Reply

Use magic Report

Post time 27-6-2021 04:47 AM From the mobile phone | Show all posts
Ayda89 replied at 25-6-2021 04:58 PM
Kan sis. Ingatkan lepas cerai n kawin baru dia tak nak dah open sangat kisah kehidupan laki bini d ...

Mgkin dia nk show off dkt ex laki dia la tu. Konon bahagia sgt skrg ni. I menyesal tgk muka dia yg porumer bg link tu. Sbb i jauh dari imaginasi iols. Sobss. Kalau x tgk, mgkin i terbeli jugak dianz tu tp dah tgk, hmm xpe la. Bukan kutuk ciptaan tuhan ye
Reply

Use magic Report

Post time 27-6-2021 04:49 AM From the mobile phone | Show all posts
aqilalala replied at 26-6-2021 11:19 PM
Pernah baca dulu..dia kata dia pakai purdah bk  sebab dia alim..tp sebab senang nk solat..time dia x ...

Boleh kot sb purdah bukan wajib cuma pelik sikit la. I malu nk mengaku tp i rasa mcm best pulak tujuan dia berpurdah tu sbb i can relate
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

28-6-2022 02:34 AM GMT+8 , Processed in 0.082027 second(s), 19 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list