CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: aina_shaira

ALL ABOUT FOUNDER DIANZ

  [Copy link]
Post time 23-6-2021 12:50 AM From the mobile phone | Show all posts
md_nana replied at 22-6-2021 07:02 PM
selalu video dia ni keluar kt fyp tik tok. aku ni xde tik tok cuma install je do kdg2 tgk. dia ni je ...

perasan betul
org nak tiru design rumah dia..tp i tgk design rumah dia xcantik pon
Reply

Use magic Report

Post time 23-6-2021 12:53 AM From the mobile phone | Show all posts
Ayda89 replied at 22-6-2021 10:31 PM
Dia takpe, kalau founder lain tayang keta n harta dia menyindir pulak ye

ni i ada perasan gak..kalau founder lain menayang dia perli2..kalau tang dia ok pulak..terus semua benda dia tayang jd sharing bukan show off..tp image yg dia carry mmg xsesuai la dgn karakter perempuan berpurdah..
Reply

Use magic Report

Post time 23-6-2021 01:56 AM From the mobile phone | Show all posts
Mcm produk asyalie aku xpernh jumpa org jual alih2 kaya giler weh rumah juta hbag pon mewah2
Reply

Use magic Report

Post time 23-6-2021 09:05 AM From the mobile phone | Show all posts
Ayda89 replied at 22-6-2021 10:31 PM
Dia takpe, kalau founder lain tayang keta n harta dia menyindir pulak ye

oooo serius ke? sbb hari tu kan ada komen sindir dia menayang peti sejuk mahal tu, terus dia up. video kata dia bkn ada setakat peti sejuk tp blender mahal pun ada. lebih kurang laaa
Reply

Use magic Report

Post time 23-6-2021 09:06 AM From the mobile phone | Show all posts
flipolivio replied at 23-6-2021 12:50 AM
perasan betul
org nak tiru design rumah dia..tp i tgk design rumah dia xcantik pon

I tak tgk pin sbb malas laaa. dia ni terlampau menayang. org lain menayang juga tp x laaa mcm dia gayanya. igt lg pernah dia ke Harvey Norman beli penapis udara sbb kononnya apa dia beli, mesti mak dgn mertua akan dpt yg sama. ish mcm mana laaa ipar duai dia ngadap dia.
Reply

Use magic Report

Post time 23-6-2021 10:04 AM From the mobile phone | Show all posts
md_nana replied at 23-6-2021 09:05 AM
oooo serius ke? sbb hari tu kan ada komen sindir dia menayang peti sejuk mahal tu, terus dia up. v ...

blender tu brand apa?
Reply

Use magic Report

Post time 23-6-2021 10:35 AM From the mobile phone | Show all posts
flipolivio replied at 23-6-2021 10:04 AM
blender tu brand apa?

x igt plak. yg i igt ayat dia, I bkn ada peti sejuk mahal je, blender mahal pun I ada. hahahah boleh pulak aku igt ayat tik tok dia.
Reply

Use magic Report

Post time 23-6-2021 10:37 AM From the mobile phone | Show all posts
jargon replied at 23-6-2021 01:56 AM
Mcm produk asyalie aku xpernh jumpa org jual alih2 kaya giler weh rumah juta hbag pon mewah2

serius laaaa dia ni mcm xde produk yg boom pun tp pehal ntah boleh kaya. rumah besar kereta besar. eh jauh beza laaa zaman cantik tak cantik tak dulu ru
Reply

Use magic Report

Post time 23-6-2021 11:22 AM From the mobile phone | Show all posts
md_nana replied at 23-6-2021 09:06 AM
I tak tgk pin sbb malas laaa. dia ni terlampau menayang. org lain menayang juga tp x laaa mcm dia  ...

i rasa laki baru dia mcm xhensem je..kalau hensem mesti dia dah tayang
Reply

Use magic Report

Post time 23-6-2021 01:17 PM From the mobile phone | Show all posts
aina_shaira replied at 22-6-2021 01:29 PM
Iouls tak leh nak let go dengan bahasa/ayat yang dia gunakan. Macam bajet bagus je

post status bahasakan aku,bercakap dengan tuhan pon bahasa aku juga katanyaaa lahh.. entah lahh dh lama tak naik post dia kat fb sebab dh unfolloww.. hahhahaah
Reply

Use magic Report

Post time 23-6-2021 01:19 PM From the mobile phone | Show all posts
flipolivio replied at 22-6-2021 02:09 PM
dia selalu rasa dia humble sbb pakai kereta murah..kereta axia ke apa tah dia pakai..tp tang keret ...

ari tu ada baca status dia beli tv utk kedai emas baru dia tu, seller tu macam tak percaya datang naik axia nk beli tv utk letak dekat kedai emas tu.. bila dia mention kedai emas tu dia punya, baru lah mcam terkejut sikit seller tu.. ehhhh tiberrrrrr laa kauu
Reply

Use magic Report

Post time 23-6-2021 03:34 PM From the mobile phone | Show all posts
flipolivio replied at 23-6-2021 11:22 AM
i rasa laki baru dia mcm xhensem je..kalau hensem mesti dia dah tayang

Kan. I pun rasa sebab dia semua benda nak tayang. Tp yg followers pun pelik, nak sangat tengok laki orang dah kenapa
Reply

Use magic Report

Post time 23-6-2021 05:31 PM From the mobile phone | Show all posts
flipolivio replied at 23-6-2021 12:50 AM
perasan betul
org nak tiru design rumah dia..tp i tgk design rumah dia xcantik pon

Sorry exterior design rumah dia pun buruk tapi claimed orang nak tiru, maybe baru kaya mmg mcm ni perangai
Reply

Use magic Report

Post time 23-6-2021 05:34 PM From the mobile phone | Show all posts
md_nana replied at 22-6-2021 07:02 PM
selalu video dia ni keluar kt fyp tik tok. aku ni xde tik tok cuma install je do kdg2 tgk. dia ni je ...

Yea i saw same post juga, rumah design marhaen bukan expectation i pun. Tapi kaya sangat sampai selalu tunjuk peti ais
Reply

Use magic Report

Post time 23-6-2021 05:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Lolzer replied at 23-6-2021 05:31 PM
Sorry exterior design rumah dia pun buruk tapi claimed orang nak tiru, maybe baru kaya mmg mcm ni  ...

mmg exterior design dia tu la yg dia claim
org nak tiru..lawak betul..plain je org nak tiru apa..
Reply

Use magic Report

Post time 23-6-2021 05:43 PM From the mobile phone | Show all posts
yaa1231 replied at 23-6-2021 01:19 PM
ari tu ada baca status dia beli tv utk kedai emas baru dia tu, seller tu macam tak percaya datang  ...

dia selalu mention kos nak bukak kedai emas dia rm3 juta..tah betul tah x..humble ke ni? show off je i rasa..calling kaka @dudaberhias ..betul ke bukak kedai emas sampai rm3 juta?
Reply

Use magic Report

Post time 23-6-2021 05:50 PM From the mobile phone | Show all posts
flipolivio replied at 23-6-2021 05:43 PM
dia selalu mention kos nak bukak kedai emas dia rm3 juta..tah betul tah x..humble ke ni? show off  ...

Betul kalau kedai emas dia buka tu gah macam DSV dekat ipoh. Tu pun masih bawah Rm3 juta... Kalau kedai ala2 gerai kecik dan emas pun ciput macam dekat pasar siti khadijah dengan pasar ganu tu nampak nau buhunggg. Baik la dia bagitau je 1 biliyun terus untuk buka kedai emas. Kata je company dah masuk bursa terus.
Reply

Use magic Report

Post time 23-6-2021 05:58 PM From the mobile phone | Show all posts
dudaberhias replied at 23-6-2021 05:50 PM
Betul kalau kedai emas dia buka tu gah macam DSV dekat ipoh. Tu pun masih bawah Rm3 juta... Kalau  ...

sbb tgk area kedai emas dia tu pon sendu je..mcm tempat terperuk..kiri kanan kosong..kalau kt kl mcm percaya la kos rm3 juta tu..kalau dkt kl logik x kos rm3juta kaka dud?
Reply

Use magic Report

Post time 23-6-2021 06:01 PM | Show all posts
flipolivio replied at 23-6-2021 05:58 PM
sbb tgk area kedai emas dia tu pon sendu je..mcm tempat terperuk..kiri kanan kosong..kalau kt kl m ...

kat KL boleh percaya lagi... kira kos tu dia beli kedai tu terus...
tapi kalau nak buka kedai emas saja dan kedai pun sewa kecik dan emas pun tak banyak...
kira propa lah..
.

tu pun tengok la area mana... kalau ttdi tu harga 7 hingga 11 juta satu kedai...
iols pernah gigih tanya dulu masa nak beli kedai...



iols kalau ponder dian ni jangan harap la satu pun iols nak percaya... semuanya propa...
nak buat lori pasir bubuh logo dian bagai pun tak buat2 lagi... pprt betul lori pasir pun nak bubuh logo produk vitamin c dia tu...
Reply

Use magic Report

Post time 23-6-2021 06:32 PM From the mobile phone | Show all posts
Ayda89 replied at 22-6-2021 01:54 PM
Dulu follow dia. Lepastu unfollow. Tak boleh belah la imej berpurdah tapi gelak mcm langsuir. Kelaku ...

uols..sheols baca forum ni la..hahaha..semua yg kita tgh up pasal sheols ni semua dia jawab dkt igs sheols..uols tgk cepat..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

16-5-2022 07:26 PM GMT+8 , Processed in 0.081285 second(s), 19 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list