CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: aina_shaira

ALL ABOUT FOUNDER DIANZ

  [Copy link]
Post time 3-5-2020 01:45 AM From the mobile phone | Show all posts
Tengok testimonial muka acik2 kepam je yg consume. Baik beli dekat gurdian je..
Reply

Use magic Report

Post time 3-5-2020 02:56 PM From the mobile phone | Show all posts
ladybearpink replied at 3-5-2020 01:09 AM
Wow memang menjadi ke? Sis pasrah kulit coklat kemelayuan je, di usia 20an rasa cantik kulit putih ...

dia tak putihkan..tapi kulit jadi glowing..lembap2..jrawat mmg takda..kulit i kuning lngsat..best jugak la rasanya time tu..hihihihi..
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 3-5-2020 07:40 PM | Show all posts
ladybearpink replied at 3-5-2020 01:09 AM
Wow memang menjadi ke? Sis pasrah kulit coklat kemelayuan je, di usia 20an rasa cantik kulit putih ...

Collagen tak elok makan. Mengaktifkan cyst, takut ade ketumbuhan.
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 3-5-2020 07:41 PM | Show all posts
Fazzbulous replied at 3-5-2020 02:56 PM
dia tak putihkan..tapi kulit jadi glowing..lembap2..jrawat mmg takda..kulit i kuning lngsat..best  ...

Mesti masa makan SNE uols glowing macam artis
Reply

Use magic Report

Post time 3-5-2020 08:10 PM From the mobile phone | Show all posts
aina_shaira replied at 30-4-2020 11:26 PM
agent tu dah tak jual dianz ke,dulu kemain comolot dengan dianz.
senior stokis kan...betul ke jua ...

Selalunya sekali je dapat 5 ribu ke atas tu lepastu canang sampai la ke mati walaupun merempat tepi jalan. Sebabnya nak tarik lagi ramai agen under deorang sekaligus mengkayakan deorang jugak. Biasa la bisnes style MLM walaupun bukan MLM. Aliff syukri punya bisnes pun macamni
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 3-5-2020 08:38 PM | Show all posts
dudaberhias replied at 3-5-2020 08:10 PM
Selalunya sekali je dapat 5 ribu ke atas tu lepastu canang sampai la ke mati walaupun merempat tep ...

aku tahu siapa senior stokis dianz tue...
skrang hari hari produk daging dendeng, laku keras gak...
memang masyuk tau agent diaz...ni berdasarkan apa yang diorang bgtau kat status FB eik,
fokus dianz je, dah boleh untung banyak2.
Reply

Use magic Report

Post time 3-5-2020 08:58 PM From the mobile phone | Show all posts
tzerya replied at 23-4-2020 09:22 AM
Scroll scroll sampai bawah takde tepek pic... hmmm

Hahaha aik sme lak kite. I pon tgu sbb langsong x knl hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 3-5-2020 09:00 PM From the mobile phone | Show all posts
minah_selekeh replied at 23-4-2020 09:44 AM
Ntahnya.. At least TT bagi la gambar ktorang nak tengok.. mana la aku nak kenal semua founder barang ...

Same je u. Produk cmnie.. Packaging je lain. Sume wat kt kilang. Mass production. Xde research xde ape pon. Founder xde basic ape2 pon leh jual asal ade duit.
Reply

Use magic Report

Post time 3-5-2020 09:00 PM From the mobile phone | Show all posts
aina_shaira replied at 24-4-2020 09:25 AM
kalau tak berkesan nape founder overclaim produk dia laku bebenor?

Laku x semestinye berkesan. Mane thu laku org nk try je lol
Reply

Use magic Report

Post time 3-5-2020 09:02 PM From the mobile phone | Show all posts
Fazzbulous replied at 1-5-2020 07:18 AM
ada lagi rasanya..i tak sure knp org tiba2 stop jual..ada bhn terlrang ke?tp i mkn bnda tu,kulit i ...

Mahal sgt kot xde org nk beli.. Huhuuk
Reply

Use magic Report

Post time 3-5-2020 09:11 PM From the mobile phone | Show all posts
aina_shaira replied at 3-5-2020 07:41 PM
Mesti masa makan SNE uols glowing macam artis

i trpengaruh masa adira pkai la..hahahahahaha...ceittttt...
Reply

Use magic Report

Post time 5-5-2020 01:28 PM | Show all posts
tak kenan dianz ni, pakai purdah, tudung labuh, tp gelak mengekek, pastu sebelum kawin baru pun dok mcm getik je up sana sini, and tak potray cara pemakaian sheols. sekian x kena dak bbnu nih
Reply

Use magic Report

Post time 10-5-2020 03:55 PM From the mobile phone | Show all posts
dudaberhias replied at 23-4-2020 09:43 AM
tudung labuh tutup hingga ke bijik mata, tapi macam founder2 timbang kilo lain la, propa je lebih... ...

Ni lori angkut pasir
Reply

Use magic Report

Post time 16-5-2020 11:05 AM From the mobile phone | Show all posts
aina_shaira replied at 3-5-2020 08:38 PM
aku tahu siapa senior stokis dianz tue...
skrang hari hari produk daging dendeng, laku keras gak. ...

Dari hasil kutip follower jual dianz dulu so keluar dari dianz wat bisnes baru.. Memang la marketing meroket.. Plus agent tu pon pandai promote.. Mmg nampak rendang dendeng dia laku keras
Reply

Use magic Report

Post time 26-5-2020 02:12 PM From the mobile phone | Show all posts
Takpernah beli. Tp pnh tgk la produk ni. Xmenarik lgsg packaging.
Reply

Use magic Report

Post time 27-5-2020 08:14 AM From the mobile phone | Show all posts
Bile die kawen lagi..rs anak dh 2 ke 3..dulu die ni tinggal kat taiping..ade la kwn2 kenal die ni..mmg biasa berniaga dr sekolah..die kawen pun mase die student lagi rasa nye..tak tau pulak die dh nikah baru...sbb die pun dok cter psl laki die yg berhenti kje sbb nk urus bisnes ni sama2..smpai member2 die ni asyik dok cter psl dorg ni..
Reply

Use magic Report

Post time 27-5-2020 11:08 PM From the mobile phone | Show all posts
Tak pernah tau produk ni
Reply

Use magic Report

Post time 31-5-2020 08:46 AM From the mobile phone | Show all posts
produk ni mase memule kuar tagline die hisap dah cantik.. ingt tak?
Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2020 07:28 AM From the mobile phone | Show all posts
masnona replied at 26-5-2020 02:12 PM
Takpernah beli. Tp pnh tgk la produk ni. Xmenarik lgsg packaging.

Dah foundernya pun pprt. Bayangkanlah lori angkut pasir dia nak bubuh logo dan warna dianz, bas sekolah pun dia nak bubuh logo dan warna dianz. Apa kejadahnya. Packing pulak atas karpet je, nampak bersih tapi tak lepas SOP sebab produk dia jual tu produk untuk consume dalam badan.
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2020 08:29 PM From the mobile phone | Show all posts
Aik.. Dah bercerai dgn laki lama yg sama susah dgn dia?
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

16-5-2022 02:07 PM GMT+8 , Processed in 0.080006 second(s), 19 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list