CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: aina_shaira

ALL ABOUT FOUNDER DIANZ

  [Copy link]
Post time 7-4-2022 02:32 PM | Show all posts
Normabaru replied at 7-4-2022 01:26 PM
Dah..br ni je dia gigih pakaikan si Umar tu cermin mata..dok pulun sembang konon rabun (tipu lg)tp ...

pernah baca dulu , nak permaisuri agung yg poppuan tu kecik2 juling.. jadi mmg dipakai spek tu dari kecik, tapi mmg makan tahun la nak ok..
tulaa x beragak nya utk anak berkira.. kita kalau btul kaya x kira weh ngan anak2, mampu buat je.. belum baca lagi pasal konon2 dia introvert jadi x brapa ngam ngn mertua, bukan jenis2 nk borak2 sembang2.. tahinya laa buat story ketawa terkikik, introvert hapaa
Reply

Use magic Report

Post time 10-4-2022 07:53 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Normabaru at 11-4-2022 02:56 AM
piep replied at 7-4-2022 04:32 PM
pernah baca dulu , nak permaisuri agung yg poppuan tu kecik2 juling.. jadi mmg dipakai spek tu dar ...


Dian sekali dgn team tedi dia bjalan p pulau..pastu blk2 tu konon nk g bcuti Maldives konon honeymoon tertunda sekali kena COVID..boleh dia acah konon AirAsia kensel ticket padahal masa tu laki dia dh start kena COVID..pastu dia plak..

Then risau org tahu dia berjalan ke hulu ke hilir xkuarantin betul2 so senyap2 je xinform..

last skali cashhhh ig disabled account dia sbb kumpul data illegally..Adan uke meriak sgt!
Reply

Use magic Report

Post time 11-4-2022 12:48 AM From the mobile phone | Show all posts
Normabaru replied at 10-4-2022 07:53 PM
Dian sekali dgn team tedi dia bjalan p pulau..pastu blk2 tu konon nk g bcuti Maldives sekali kena  ...

Ni masa bila kaka? Pehh betul2 penunggang agama tahap dewa ya dia. Keja menipu,meriak,menunggang ja
Reply

Use magic Report

Post time 12-4-2022 10:27 AM From the mobile phone | Show all posts
cikdonat8 replied at 31-3-2022 02:35 PM
aku penah try dmelon dia..

lepas minum terus tekak rasa kering yang amat..kering bukan kaleng2 ye. ...

Iols try sekali terus kering tekak, pyh nak bernafas, lidah jadi kebas,kepala berpusing-pusing. Terus stop. Sekarang Ada 5 kotak lagi tak pernah sentuh .yg buka time Tu yg dpt free sachet time beli. Hamak sgt beli byk Sebab nak dpt harga murah????
Reply

Use magic Report

Post time 12-4-2022 08:32 PM From the mobile phone | Show all posts
Normabaru replied at 27-3-2022 07:54 AM
Itu hari dianz ni bukak Regis utk ejen teddy dia..sajala kaka norm tny dia kat box soalan..sebab dia ...

mana boleh letak logo halal dkt packaging kalau xde halal..boleh report ni kaka norm.. produk dia yg lain pon selamba je dia letak logo halal tp xde no jakim pon..
Reply

Use magic Report

Post time 12-4-2022 08:33 PM From the mobile phone | Show all posts
Normabaru replied at 10-4-2022 07:53 PM
Dian sekali dgn team tedi dia bjalan p pulau..pastu blk2 tu konon nk g bcuti Maldives konon honeym ...

dia mcm acah xterkesan ig kena disable..tp i rasa confirm
punya dia terkesan..
Reply

Use magic Report

Post time 12-4-2022 08:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Normabaru replied at 27-3-2022 02:09 PM
Dia skrg jual ubat berak perisa black current plak

Dinamakan dkairen..Nama kg.com sungguh

boleh percaya ke 56k box tu? ke 56k sachet je? sbb sheols tak mention pon box..hanya 56k.. iols speku 56k sachet je..
Reply

Use magic Report

Post time 12-4-2022 08:50 PM From the mobile phone | Show all posts
flipolivio replied at 12-4-2022 10:33 PM
dia mcm acah xterkesan ig kena disable..tp i rasa confirm
punya dia terkesan..

Well..kutuk sikit pon dianz ni koyak smpi TERPAKSA berulang kali post igs psl issue tu..inikan plak hilang ig 100k followers
Reply

Use magic Report

Post time 12-4-2022 08:51 PM From the mobile phone | Show all posts
flipolivio replied at 12-4-2022 10:40 PM
boleh percaya ke 56k box tu? ke 56k sachet je? sbb sheols tak mention pon box..hanya 56k.. iols sp ...

Dia kan anak murid jijang sembang...haruslaaa twist habis blh
Reply

Use magic Report

Post time 12-4-2022 08:52 PM From the mobile phone | Show all posts
flipolivio replied at 12-4-2022 10:32 PM
mana boleh letak logo halal dkt packaging kalau xde halal..boleh report ni kaka norm.. produk dia  ...

Kannnn..silakan report..kaka menyampah dian ni.so pakai la gambar kaka tefek tu..buat report..Penang enforcement rajin sikit turun padang
Reply

Use magic Report

Post time 13-4-2022 03:02 AM From the mobile phone | Show all posts
srisofe replied at 12-4-2022 12:27 PM
Iols try sekali terus kering tekak, pyh nak bernafas, lidah jadi kebas,kepala berpusing-pusing. Te ...

Seriously? Xsangka ek..asik baca sume murni2 wangi2 ja..

Btw..Kenapa xjual blk kt agent depa..sale depa kan kencang yakmat

Hahahah
Reply

Use magic Report

Post time 13-4-2022 11:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Iols mmg makan dmelon tu. Ok je mmg lawas membuang.. itu syiok...
Reply

Use magic Report

Post time 19-4-2022 11:37 PM From the mobile phone | Show all posts
Normabaru replied at 13-4-2022 03:02 AM
Seriously? Xsangka ek..asik baca sume murni2 wangi2 ja..

Btw..Kenapa xjual blk kt agent depa..sal ...

Malas nak contact dah sis.. awal2 Tu macam nak bagi Komen kat dianz sendiri tapi Rasa nnt mesti dia cakap depend pada penerimaan badan masing2. So kalau dpt ayat macam Tu iols tak tahu nak reply apa dah nnt???????? iols sendiri la yg tak cerdiksss terpengaruh nak kuyuss sgt ????????
Reply

Use magic Report

Post time 21-6-2022 05:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Produk apa ni tak pernah dengar pun :funk
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

28-6-2022 01:49 AM GMT+8 , Processed in 0.073554 second(s), 19 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list