CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: aina_shaira

ALL ABOUT FOUNDER DIANZ

  [Copy link]
Post time 31-3-2022 02:35 PM | Show all posts
aku penah try dmelon dia..

lepas minum terus tekak rasa kering yang amat..kering bukan kaleng2 ye..
minum dua hari, pastu aku stop.. takot ada effect lain..
Reply

Use magic Report

Post time 31-3-2022 04:16 PM | Show all posts
Normabaru replied at 29-11-2021 07:27 PM
bawah btol tanda gelak ko dik..hehhee...ni kaka ckp ex lakinyeh..dia ckp bisnes sume 50-50 antara ...

dulu viral kan kisah cinta dia ng papajul... ingat dah terpaling hebat tu.. tetibe cerai pulak.. xtaw sebab apa.. jenis papajul tu pon rilek2 je.. ada la update pasal anak2 tpi hp x la brjahit kat tangan.. awl2 dlu suka la follow dia ni n macm nk jual produk dia, lama2 tah la x de bnda wow pon.. kaya pun sbb byk ejen da, bisnes tu auto run je x de prlu nk masuk opis ari2.. plus skrg pon da kurang dgr produk dia ni... dulu viral pom sbb bdk kena toreh muka, lpas tu menempek femes si bellaz
Reply

Use magic Report

Post time 31-3-2022 05:07 PM From the mobile phone | Show all posts
piep replied at 31-3-2022 06:16 PM
dulu viral kan kisah cinta dia ng papajul... ingat dah terpaling hebat tu.. tetibe cerai pulak.. x ...

Wah kira dgn papajul Pon dia guna MO sama ke?

Hmm spesis ketegaq pastu terpaling..Siapa tahan..

Cerai luar mahkamah pulak tu..

Sah2 la dia yang over cabar ego ex laki dia..tu yang smpi skrg dia xmo bukak cita punca..if bukan silap dia sah2 la dia akan sebut..

Tbh kaka xpernah tahu Pon produk ulu kg.com si dianz ni smpi laaa jadi porumer..Yang part budak toreh muka tu nape? Idop lg ke Itu budak?
Reply

Use magic Report

Post time 1-4-2022 01:05 PM From the mobile phone | Show all posts
Ni dah nak masuk bulan puasa tiba2 ramai je orang yang jual dendeng lalu lalang kt ig i. Repack je kot. Tp dianz ni cakap dendeng dia homemade. Ye ke
Reply

Use magic Report

Post time 4-4-2022 01:59 PM | Show all posts
indenial replied at 1-4-2022 01:05 PM
Ni dah nak masuk bulan puasa tiba2 ramai je orang yang jual dendeng lalu lalang kt ig i. Repack je k ...

nsib baik x ckp dia yg masak sbb dia pernah mengaku yg dia x pandai masak kan. huhu
Reply

Use magic Report

Post time 5-4-2022 09:06 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Normabaru at 5-4-2022 11:08 PM

Hi dian..

Selamat bpuasa..kurang2 kan la takbur n bforum baca kisah sendiri ye..

Kata xmuhung..dah tu awat smpi block informer kaka? kata ckp benar..dah tu awat xmo habaq..bukan ang Kaki semua nak cerita kaaa

Punyala koyak si dian mentel ni siap bercakap sorg2 kt igs( gigih nak bg yakinkan diri acah better than others siap bangga ada kedai emas?)

pprtnya lahaiii cara ko berfikir
Reply

Use magic Report

Post time 5-4-2022 09:14 PM From the mobile phone | Show all posts
indenial replied at 1-4-2022 03:05 PM
Ni dah nak masuk bulan puasa tiba2 ramai je orang yang jual dendeng lalu lalang kt ig i. Repack je k ...

Dok sembang yizlamik kuhulu kehilir bpurdah bniqob bagai tp logo halal pon copy n paste xreti nk apply ke mmg kaki Ciplak?

Haram halal gi mana dian ha???

Patutlaa anak kecik lg mata dh juling siap kena pki spek..pak mak dia gigih tunggang agama anak yang kena tanggung bahana
Reply

Use magic Report

Post time 5-4-2022 09:18 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Normabaru at 5-4-2022 11:21 PM
piep replied at 4-4-2022 03:59 PM
nsib baik x ckp dia yg masak sbb dia pernah mengaku yg dia x pandai masak kan. huhu


Itu hari sempena nk jual dendeng tu beriya cerita kisah konon belajar masak sebab paez nk dia masak...

Ckp jela nk jimat kan senang..
ko kan kedek nakharom punya level...

Klu tgk si dian ni klu g mkn kedai mana penah makan mewah asik ok gerai xpon warung level je tp sembang mcm dia humble sgt la bila paez bwh dia g mkn kedai biasa..

padahal mmg jenis jimat cermat xblh mewah pon..maklumlaaa mmg kedeksss

meja makan rumah sendiri beli pon mcm meja kedai kopitiam ja..
Pagar rumah pon takat pki pokok sbb kang habis duit xmampu plak bukak kedai emas kebanggaan ko tuhahahah

Tu yang tpaksa jual dendeng demi sesikat emas..lol

Reply

Use magic Report

Post time 5-4-2022 09:21 PM From the mobile phone | Show all posts
missyL replied at 27-3-2022 01:51 PM
Cop halal tu mmg dpt ke just ltk suka hati je xde pengesahan

Rasenye ltk suke hati je tu

Klu sijil halal jakim rasanya kne tulis nombo rujukan sijil

Klu xde sijil halal jakim xleh pamer logo halal tu kn.
Klu report boleh kne saman ni.
Reply

Use magic Report

Post time 6-4-2022 02:04 PM | Show all posts
Normabaru replied at 5-4-2022 09:18 PM
Itu hari sempena nk jual dendeng tu beriya cerita kisah konon belajar masak sebab paez nk dia masa ...

tudiaa tpi bajet raya 50k kooo.. huhu.. emas dia pon ada org beli ke? kemain mahal 1g pon.. baik beli pohkong ke wah chan..cantik sgt ke emas dia..baru stalk ig dia, owhh anak dia pun homeschool ehh npe ye? waktu ank dia kecik kemain cite anak dia hebat tanpa gajet so should be ok la sekolah kan.. kenapa cikgu nk kena fokus kat dia, anak dia ada masalah ke?
Reply

Use magic Report

Post time 6-4-2022 08:25 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Normabaru at 6-4-2022 10:34 PM
piep replied at 6-4-2022 04:04 PM
tudiaa tpi bajet raya 50k kooo.. huhu.. emas dia pon ada org beli ke? kemain mahal 1g pon.. baik b ...


Ntahlaaa..acah konon nk bg education skipping spiking omputih mcm ank kakak dia..

Tp part mata anak dia..kaka klaka gila..dh umur 4-5thn br ko perasan ank ko rabun?not to mentioned juling air?mak jenis apa ni..nk kata busy..keje sendiri..nk kata anak lepas kat bibik takde bibik la pulek

Anak br Dua je kot..siap ada bapa tiri..tp terabai..ni nk tambah lg ank?

Nmpk sgt laaa asik HP bjahit pastu xhbs2 obses diri n kekayaan diri sendiri

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 6-4-2022 08:39 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Normabaru at 6-4-2022 11:35 PM

Punyala koyak bila org kutuk taste kg dia..sampai dia gigih sanggup buat skrip dialog introvert dgn hilaian cik lang dia


Terkesan sungguhlaaa dgn forumer punya Komen kan

Hat yang ni lagi satu..


Dah mcm hasanah story kisah "Honda bertukar axia" dia tu haaa...semata2 xnk bg nmpk toklaki dia kejar dia sbb duitpadahal hakikatnya mmg itula pon Dan dian mmg gigih nk blaki

Ps:reminder to dian..elooo..xde sapa nk kisah private life ko laaa..p dok la introvert like a REAL one..xpyh acah introvert but menceceh mcm buntut ayamm..Itu bukan introvert..jauh sgttt tu..ko tu kera sumbang je..sebab tu xde influencer yg ko baik pon..si migha alhamdlh tu sedara so not counted la ye janda acah tu..dua2 pon kaki feeling je kaya raya..pdhl kedeks n riak je lebih..yg kaya betul n humble tu ha..si khairul aming tu..xde kisah nk flex mcm2..elok je hidup dia

Sendri hr2 meratib konon kaya sgt bila org kecam..sentap smpi blocknmpk sgt batak pujian semata.. introvert xheran la org puji ke keji ke..xmcm ko..smpi kne bt dialog n skrip sendri nk bg hati sedap skit

sembang pung pang kata produk ko mmg berkualiti dah tu awat hari2 nk report testis sgt?
let the things speak for itself la..ko ada nmpk si khairul aming hr2 menceceh mcm buntut ayamm mcm ko?dia jual kt shopee Pon dh untung bjutaa..riak Pon x..siap tlg org lg xmntk puji2
propa much je kaka norm tgk ngko ni

Pss:Nasihat org acah mcm pandai sgt..tp hr tu dia endiri nyibuk Hal si jofliamxpe plak..sekali terus kena troll..Adan uke!hahaha

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 6-4-2022 08:52 PM From the mobile phone | Show all posts
pearl.silver replied at 5-4-2022 11:21 PM
Klu sijil halal jakim rasanya kne tulis nombo rujukan sijil

Klu xde sijil halal jakim xleh pamer  ...

Bukan takat palsu sijil halal..ntah2 kkm Pon sama..sbb tu xberani jual kt drug store and ejen nk masuk shopee Pon dia xbagi..siap ckp klu dia tgkp dia Suh byr rege seketul axia/myvi..

Hmmm..ape jenis ponder la peel gini..

Dah kata produk ko tu bkualiti sgt..bkn china mari bkn OEM..so apa takut???

Papajul tu suh dia mkn dhoney n vit c ko tu byk2 ye..gelap sgt dh..kata produk tu sesuai semua mkn..xkn janda tokei je mkn..Duda tokei jadila tikus makmal skali br kaka yaqinnnn
Hahahahahah
Reply

Use magic Report

Post time 6-4-2022 09:21 PM From the mobile phone | Show all posts
Normabaru replied at 5-4-2022 09:18 PM
Itu hari sempena nk jual dendeng tu beriya cerita kisah konon belajar masak sebab paez nk dia masa ...

Ya ampun kaka!! Meraung2 i rasa dia baca uols punya karangan hencapan
Reply

Use magic Report

Post time 6-4-2022 09:24 PM From the mobile phone | Show all posts
Normabaru replied at 6-4-2022 08:25 PM
Ntahlaaa..acah konon nk bg education skipping spiking omputih mcm ank kakak dia..

Tp part mata an ...

Sorry kaka, ni bukan juling air. Juling air mcm mira filzah tu mmg xnmpk sgt. Xsilap i ashwarya rai pon mcm ada sikit juling air . Ni mmg juling. Ada rawatan kan kalau umur gini utk bg normal? Tp swasta la. Mak kan kayo patut x ada masalah. Fb ig dia selalu berupdate. Mustahil la ada masa lyn ank. Belum lg sibuk baca porem
Reply

Use magic Report

Post time 6-4-2022 09:30 PM From the mobile phone | Show all posts
Normabaru replied at 30-3-2022 11:25 AM
Dia mmg kaya..tp idokla kaya benar..

org kalau betul kaya raya..kete2 yang dia tlg belikan cash t ...

Mana uols dpt info2 ni? Hebat. Ni baru perangai sorang founder. Belum yg lain lg terlondeh
Reply

Use magic Report

Post time 6-4-2022 09:43 PM From the mobile phone | Show all posts
Normabaru replied at 28-3-2022 10:45 AM
Ok dik indenial hahah(Nama ko xblh belah)

Kaka dah jumpa dh resit kaka..

Try hard sgt la dia ni. Rilex sudah. Beria menipu bawak axia konon sbb sng nk mingle dgn kwn senam. Hello??? Ko bawak jazz je kot. Nobody cares pon. Pakai jazz bukan bermakna kaya pon. B40 yg atas ramai je pakai jazz. Dia ingat kwn senam dia sengkek ke
Reply

Use magic Report

Post time 7-4-2022 11:45 AM | Show all posts
Normabaru replied at 6-4-2022 08:25 PM
Ntahlaaa..acah konon nk bg education skipping spiking omputih mcm ank kakak dia..

Tp part mata an ...

hahahha.. tpi awk kawin ngn paez dia ckp x mo ank dulu, sebab 2 anak ni baik sgt2 lagi2 umar mudah dijaga.. x sngka da besar mata nmpk juling pulak.. parents berduit x mo buat treatment apa2 ke.. bukan boleh ke pakaikan spek khas utk juling tu.. and makan tahun la bk ok tp kena la ikhtiar.. kang da besar anak tu insecure pulak, sian diaa
Reply

Use magic Report

Post time 7-4-2022 01:26 PM From the mobile phone | Show all posts
piep replied at 7-4-2022 01:45 PM
hahahha.. tpi awk kawin ngn paez dia ckp x mo ank dulu, sebab 2 anak ni baik sgt2 lagi2 umar mudah ...

Dah..br ni je dia gigih pakaikan si Umar tu cermin mata..dok pulun sembang konon rabun (tipu lg)tp lps baca Komen ko br kaka tahu..ada spek utk juling rupanya

So
Kiranyaaaa si dian ni menipu lagi laaa kan..sbb sembang kat followers dia dok gigih ckp Umar rabun..konon slalu xnmpk

Padahal sebenarnya psl juling laaa kena pki spek tu..

Ingtkn betul2 rabun sbb adik kawan kaka masa umur 2thn mmg pki spek..

Rupanya si Umar ni sah2 Kes juling..patutpon si dian kedek ni dok Bebel konon rege spek tu mahal(kata kaya tp br spek ratus utk ank ko sihat pon bkira ke)

Yelaaa kan..mami dedi papajul kan sifat sempurna kejadiannya(smpi terpaling bagai..xkn ank juling ye dak?

Munafiknyeee la ko ni dian kankaya tp kuat tipu..hmm
Reply

Use magic Report

Post time 7-4-2022 01:30 PM From the mobile phone | Show all posts
piep replied at 7-4-2022 01:45 PM
hahahha.. tpi awk kawin ngn paez dia ckp x mo ank dulu, sebab 2 anak ni baik sgt2 lagi2 umar mudah ...

Dia kawen dgn paez Mac 2020 pastu katanya 2thn br nk ank..mmg la xmo rush nk ank sbb risau tok laki ni bewak kaaa pemalas ka..senang nk kick skali tgk mcm blh diharap..blh layan 'ego' n perangai kapla Batu si dian tu..so now dh lps Mac 2022 mmg meratib jela nk bb girl katanyehhh...konon nk start planning utk preggy blk
Dr thn lps lg dh xhbs2 meratib nk ank tu.


Mula2 kaka follow Minah ni ingtkn humble or Islamic or spesis yang jujur..rupanya sgt riak tunggang agama n hipokrit yach..sama la pesen dgn si pan..abg dia yang sotong ponder teamon cekik darah gk tu..huhuu
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

4-7-2022 06:14 PM GMT+8 , Processed in 3.860169 second(s), 19 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list