CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: aina_shaira

ALL ABOUT FOUNDER DIANZ

  [Copy link]
Post time 7-12-2021 12:05 PM | Show all posts
800214 replied at 3-12-2021 02:27 PM
Lambang kekayaan. I jelak dgr my beras asik brag vellfire since dia n adik ipar i pkai vellfire. L ...

biasa hak meskin ni lah yg d cari bila nk bantuan..

mek bo layan je mmbe tu, mek satuuu je, mmbe nege mek belilah skali tanda sapot, tapi sekali jelah, pastu idok le beli dah..

Reply

Use magic Report

Post time 7-12-2021 12:19 PM From the mobile phone | Show all posts
miemiecha replied at 7-12-2021 02:04 PM
parttt terrrpaling segala tu satuhal hakak..
part ayat konon nak naikkan semngat tapi ayat rempitz ...

jatuhkan org sambil rempit tu mcm mana dik.. Bg cth blh
Reply

Use magic Report

Post time 7-12-2021 12:33 PM | Show all posts
Normabaru replied at 7-12-2021 12:19 PM
jatuhkan org sambil rempit tu mcm mana dik.. Bg cth blh

dia nk naikkan smngat tapi ayat dia menghina..

Reply

Use magic Report

Post time 7-12-2021 12:36 PM From the mobile phone | Show all posts
miemiecha replied at 7-12-2021 02:33 PM
dia nk naikkan smngat tapi ayat dia menghina..

Yelaa.
Cmne...

Kaka baca setakat ni riak cmbagus tu mmg nmpk..tp hina rempit tu xde plak..

Ko bg la cth..mana Tau kot2 ko Salah org ke.hahaha..
Reply

Use magic Report

Post time 8-12-2021 03:41 PM From the mobile phone | Show all posts
Normabaru replied at 26-11-2021 10:00 AM
dulu dianz gomok dekkk.. Harus la kutuk.. Lani hari2 berry kekonon berhasil sbb minum melon..  
...

dia kata dulu kurus natural..jaga makan,senam dan xambil produk kurus..sekarang jual produk kurus pulak kekdahnya..sembang dia ni
Reply

Use magic Report

Post time 8-12-2021 03:43 PM From the mobile phone | Show all posts
Normabaru replied at 29-11-2021 11:19 PM
itulaaa.. 10pasang baju.. cukup la tu.. nk bwk selori ke cmne br puas?

Xsedar sebab  ...

khenn uols..kita pon alami je benda yg dia alami tu.. xde lah susah mana pon..tp iols rasa sheols mmg ngadap porem ni..selalu menjawab cercaan dkt sini..
Reply

Use magic Report

Post time 8-12-2021 04:50 PM From the mobile phone | Show all posts
flipolivio replied at 8-12-2021 05:41 PM
dia kata dulu kurus natural..jaga makan,senam dan xambil produk kurus..sekarang jual produk kurus  ...

Dia kata Itu ubat berak..

Tp hakikatnya betulla ape yg ko ckp tu dik..produk kurus jgkla sbnrnya.kahkahkah
Reply

Use magic Report

Post time 8-12-2021 04:53 PM From the mobile phone | Show all posts
flipolivio replied at 8-12-2021 05:43 PM
khenn uols..kita pon alami je benda yg dia alami tu.. xde lah susah mana pon..tp iols rasa sheols  ...

Hari tu masa kaka ada CERCA dia..tetibe pjg riwayat hidop dia bentang..koser aih nk tahu sejarah hidop seketol dian poyo blagak etc .

Rezeki konon sebab USAHA dia laki bini

Walhal sebenarnya rezeki anak..


Lepas kaka tegur dia sentap..hujung2 br nk kata indirectly mmg rezeki ank..masa tu la kaka rasa kaka dh tahu dh ape masalah seketul dian ni smpi cerai..

PERASAN BAGOS XBLH DITEGUR

Ego jgn ckp la kan..hehe
Reply

Use magic Report

Post time 9-12-2021 05:25 PM From the mobile phone | Show all posts
Normabaru replied at 8-12-2021 04:50 PM
Dia kata Itu ubat berak..

Tp hakikatnya betulla ape yg ko ckp tu dik..produk kurus jgkla sbnrnya. ...

2 produk dia tu kategori produk kurus je.. dia ni kaki pusing jugak..
Reply

Use magic Report

Post time 9-12-2021 05:26 PM From the mobile phone | Show all posts
Normabaru replied at 8-12-2021 04:53 PM
Hari tu masa kaka ada CERCA dia..tetibe pjg riwayat hidop dia bentang..koser aih nk tahu sejarah h ...

tp sebenarnya apa punca cerai? mcm
pelik xde angin xde ribut nak cerai..
Reply

Use magic Report

Post time 9-12-2021 05:30 PM From the mobile phone | Show all posts
flipolivio replied at 9-12-2021 07:26 PM
tp sebenarnya apa punca cerai? mcm
pelik xde angin xde ribut nak cerai..

Dia xckp
Konon benda dh lepas

Setahu kaka yang Jenis xmo buka cerita ke apa
Ni sume meaning tok laki xsalah mana pon
Yes both ada khilaf n xsempurna
Tp biasala khuens
Klu perempuan
Dia Salah
Dia mana nak ngaku
Tp klu laki
Habis dia canang
So pada kaka
Ni mesti Kes ego Sama2 naik
Dok asik ratib minta cerai
Cabar tiap Kali gaduh
Hujung2 terkedu betol2 diceraikan
Hahaha

Terus kurus mendadak nk cari laki baru punya pasal
Reply

Use magic Report

Post time 9-1-2022 06:18 PM From the mobile phone | Show all posts
dudaberhias replied at 5-11-2021 11:12 AM
Yang tak sesuai tu sebab kedai syiling rendah tapi pi gantung chandelier panjang berjuntai tecik.. ...

Duda..dia sentap ko Komen chandelier Dr shopee: hahahaha

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 9-1-2022 06:27 PM From the mobile phone | Show all posts
Normabaru replied at 9-1-2022 06:18 PM
Duda..dia sentap ko Komen chandelier Dr shopee: hahahaha

dia mmg selalu menjawab cercaan kat sini khuennss..bab punca cerai je xnk jawab..
Reply

Use magic Report

Post time 9-1-2022 07:13 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Normabaru at 9-1-2022 09:14 PM
flipolivio replied at 9-1-2022 08:27 PM
dia mmg selalu menjawab cercaan kat sini khuennss..bab punca cerai je xnk jawab..


Sambil jawab sambil show off konon dkt nk sejuta ok nk buka kedai emas dia ni

Kaka rasa dia la punca cerai tu
Sebab tu xmo cite

Nway TD dia tunjuk gambar rumah(as always bangga naw sbb rumah dia besar kan)...sekali kaka terperasan ni...awat huduh siling


bocor ka apa ni..hrp waibi dian nnt bt reels jawab na

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 9-1-2022 08:02 PM From the mobile phone | Show all posts
Normabaru replied at 9-1-2022 07:13 PM
Sambil jawab sambil show off konon dkt nk sejuta ok nk buka kedai emas dia ni

Kaka rasa dia  ...

rumah sheols besar tapi tak cantik..xnmpk mcm jutawan..id nampak marhaen sgt..sheols xde taste..
Reply

Use magic Report

Post time 9-1-2022 08:22 PM From the mobile phone | Show all posts
flipolivio replied at 9-1-2022 10:02 PM
rumah sheols besar tapi tak cantik..xnmpk mcm jutawan..id nampak marhaen sgt..sheols xde taste..

Ye ni setuju..meja makan dia la as cth nmpk so marhaen yach..kitchen cabinet Pon xde rasanya tu yang xberiya tunjuk dapur..ada TM6 Pon sendu je still masak pki dapur

Yang gigih dia tunjuk henbeg preloved xhbs2
Reply

Use magic Report

Post time 10-1-2022 10:47 AM From the mobile phone | Show all posts
Normabaru replied at 9-1-2022 08:22 PM
Ye ni setuju..meja makan dia la as cth nmpk so marhaen yach..kitchen cabinet Pon xde rasanya tu ya ...

dia ada satu handbag hermes pakai time sheols gundu..iols syak handbag hermes tu fake..sbb dia nak beli handbag brand biasa2 pon berkira n sheols rasa mahal..tp dah lama handbag hermes tu x kelihatan..uols ada perasan x handbag hermes tu?
Reply

Use magic Report

Post time 10-1-2022 12:14 PM From the mobile phone | Show all posts
flipolivio replied at 10-1-2022 12:47 PM
dia ada satu handbag hermes pakai time sheols gundu..iols syak handbag hermes tu fake..sbb dia nak ...

Xde..so far dia tunjuk sume xde Hermes..latest dia show off LV dia blk kg laki dia..poyo weh ckp laki drive bawak mana xtau..tgk2 next igs dh smpi kt Umah mak paez..sejenis propa..ni pon TD dia ngaku dia mmg mengarang skrip apa nk tulis..so fake jgk la cite tu..bkn 100% Ori sbb Nama pon ko mengarang kan
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 12-1-2022 05:12 PM | Show all posts
Normabaru replied at 10-1-2022 12:14 PM
Xde..so far dia tunjuk sume xde Hermes..latest dia show off LV dia blk kg laki dia..poyo weh ckp l ...

baca boleh, percaya jangan
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2022 02:36 PM From the mobile phone | Show all posts
Sanitiser bodo2 pon dia jual rm19.
Baik la beli dettol je
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

Forum Hot Topic



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

28-6-2022 06:11 AM GMT+8 , Processed in 0.082005 second(s), 19 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list