CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: aina_shaira

ALL ABOUT FOUNDER DIANZ

  [Copy link]
Post time 22-11-2021 09:30 PM From the mobile phone | Show all posts
Normabaru replied at 4-11-2021 05:55 PM
itulaaa... nmpk cm alter je.. maybe sbb tu purdah.dulu mcm ulat bulu pny kening.. Lps make over nm ...

adik dia yg dok juai kek tu ka yach?
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2021 11:02 PM | Show all posts
nichiyoubi replied at 22-11-2021 11:30 PM
adik dia yg dok juai kek tu ka yach?

xtau..dia jarang mentioned psl adik dia..just ckp nk pass hp iphone dia kt adik n sambut besday adik(tu pon brag diri sendiri as kakak yang baik)
btw kaka br ja follow dia bulan 7 ka bln 8 gitu..pastu bln 10 dh stopp..muak tgk...asik sembang uppp uppp upppp diri laki.dok ulang2..xde pekdah pon..bukan tips.
tp proud brag gitu.nasib ank xhensem ka comel ka..if not obses ank jugak..ni tgh gigih nk preggy katanyeh..

Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2021 11:21 AM | Show all posts
founder ni sume sbuk kan nak beli belpire..
kawan mek baru angkat sebijik.. geng obsessssssssssssssss
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 08:25 AM From the mobile phone | Show all posts
Normabaru replied at 22-11-2021 05:36 PM
skrg ni beralih pd jual ubat kurus plak.. pastu replacement meal.. dh kenapa ko nk beli replacemen ...

dulu kutuk produk kurus.. sudahnya jual produk kurus jugak..sembang kuat dia ni
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 10:00 AM From the mobile phone | Show all posts
flipolivio replied at 26-11-2021 10:25 AM
dulu kutuk produk kurus.. sudahnya jual produk kurus jugak..sembang kuat dia ni

dulu dianz gomok dekkk.. Harus la kutuk.. Lani hari2 berry kekonon berhasil sbb minum melon..  

Dr or pakar diet mana la bijak kata watermelon blh tlg kuruskan badanKahkahkah
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 11:52 AM From the mobile phone | Show all posts
Putih serlahhhhh noooooo sheols skrg
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 12:50 PM From the mobile phone | Show all posts
Normabaru replied at 4-11-2021 05:55 PM
itulaaa... nmpk cm alter je.. maybe sbb tu purdah.dulu mcm ulat bulu pny kening.. Lps make over nm ...

Semua kat dia nampak mcm dah alter kaka. Kening,kulit,badan tapi semualah dia kata disebabkan produk dia. Yerlatu. Yg beli pun b*d*h
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 12:51 PM From the mobile phone | Show all posts
nichiyoubi replied at 22-11-2021 09:30 PM
adik dia yg dok juai kek tu ka yach?

Aah la adik jual kek. Kakak jual baju. Abg jual timun
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 01:46 PM From the mobile phone | Show all posts
Ayda89 replied at 26-11-2021 02:51 PM
Aah la adik jual kek. Kakak jual baju. Abg jual timun

hahahaha.. habis sakan semua berjual... org je belum jual
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 01:48 PM From the mobile phone | Show all posts
Ayda89 replied at 26-11-2021 02:50 PM
Semua kat dia nampak mcm dah alter kaka. Kening,kulit,badan tapi semualah dia kata disebabkan prod ...

Kaka follow dia 2bln lbh sbb nk tgk life dia.. Ape je dia buat yang jd kaya. Ingtkn sbb betul2 kualiti.. Ghupernya byk follower bodo2.. Xreti kira.. Pttla cpt kaya. Sambil2 menungang agama sikit2.. Part yang ok layan. Yang xok dia silent. Hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 06:21 PM From the mobile phone | Show all posts
Normabaru replied at 26-11-2021 01:48 PM
Kaka follow dia 2bln lbh sbb nk tgk life dia.. Ape je dia buat yang jd kaya. Ingtkn sbb betul2 kua ...

Kan kaka. Membongak & menunggang tollowers selagi boleh dgn barangan jualan harga firaun dia
Reply

Use magic Report

Post time 29-11-2021 03:37 PM | Show all posts
Ayda89 replied at 26-11-2021 08:21 PM
Kan kaka. Membongak & menunggang tollowers selagi boleh dgn barangan jualan harga firaun dia

tudiaaaa...gi tengok igs dianz cpt..kaka xreti nk tepek sni..

beria dia cite sejarah hidop adik beradik sume iq rendah sambil mengepau bf sebab miskin padahal birah tgktn 2 dh merenyam nk ber boyfriend bagai...cara cite patutla xhabis menayang laki..mmg sejenis gatal...


cite bwk baju 10helai p dok poli..padahal masuk poli pon sbb nk dkt dgn bf..bf siap bg duit ala2 laki bini dah takkan xde pape in return..walhal rumah tok laki smpi skrg semekin..kaka tgk ig papajul tu rumah parent dia..uzur namatey...alahai...cmne blh kata kaya raya jutawan pon kaka xfaham..duit juta2 ada..tp nk repair bg helok rumah parent sendiri pon xde duit ke cmne..sedih tgkkk
Reply

Use magic Report

Post time 29-11-2021 03:38 PM | Show all posts
miemiecha replied at 24-11-2021 01:21 PM
founder ni sume sbuk kan nak beli belpire..
kawan mek baru angkat sebijik.. geng obsesssssssssssssss ...

tudiaaaa...gi tengok igs dianz cpt..kaka xreti nk tepek sni..

beria dia cite sejarah hidop adik beradik sume iq rendah sambil mengepau bf sebab miskin padahal birah tgktn 2 dh merenyam nk ber boyfriend bagai...cara cite patutla xhabis menayang laki..mmg sejenis gatal...


cite bwk baju 10helai p dok poli..padahal masuk poli pon sbb nk dkt dgn bf..bf siap bg duit ala2 laki bini dah takkan xde pape in return..walhal rumah tok laki smpi skrg semekin..kaka tgk ig papajul tu rumah parent dia..uzur namatey...alahai...cmne blh kata kaya raya jutawan pon kaka xfaham..duit juta2 ada..tp nk repair bg helok rumah parent sendiri pon xde duit ke cmne..sedih tgkkk

Reply

Use magic Report

Post time 29-11-2021 03:39 PM | Show all posts
flipolivio replied at 26-11-2021 10:25 AM
dulu kutuk produk kurus.. sudahnya jual produk kurus jugak..sembang kuat dia ni

tudiaaaa...gi tengok igs dianz cpt..kaka xreti nk tepek sni..

beria dia cite sejarah hidop adik beradik sume iq rendah sambil mengepau bf sebab miskin padahal birah tgktn 2 dh merenyam nk ber boyfriend bagai...cara cite patutla xhabis menayang laki..mmg sejenis gatal...


cc @dudaberhias



Reply

Use magic Report

Post time 29-11-2021 04:53 PM | Show all posts
Normabaru replied at 29-11-2021 03:38 PM
tudiaaaa...gi tengok igs dianz cpt..kaka xreti nk tepek sni..

beria dia cite sejarah hidop adik b ...

hat ni biaasaaaa kakak
pompang2..
susah itu hini.,, tapi ujg2 rumah mak pak sndri x tlg baiki..

taiklah...
mek is maroh
































Reply

Use magic Report

Post time 29-11-2021 07:27 PM | Show all posts
miemiecha replied at 29-11-2021 06:53 PM
hat ni biaasaaaa kakak
pompang2..
susah itu hini.,, tapi ujg2 rumah mak pak sndri x tlg baiki..

bawah btol tanda gelak ko dik..hehhee...ni kaka ckp ex lakinyeh..dia ckp bisnes sume 50-50 antara dia dgn papajul..tp awat sume dia je yang tpaling..papajulnye mcm masih marhaen je..mula2 dulu masa xknl..kaka ingtkn dia left ex sbb rete..nasib kaka sejenis xjump to conclusion...tp lps tgk 2bln lbh..lg pening..ni dh mcm xbalance..business sume 50-50 tp ex bini yg terpaling segala..kohkohkoh
Reply

Use magic Report

Post time 29-11-2021 08:13 PM From the mobile phone | Show all posts
Normabaru replied at 29-11-2021 03:37 PM
tudiaaaa...gi tengok igs dianz cpt..kaka xreti nk tepek sni..

beria dia cite sejarah hidop adik b ...

Nauzubillah min zalikk, eee panjang berjela betul cerita sembang sheolss yach sampai iols skip2 jah semua... Gigih la nak cerita macam susah sangat

Padahal cerita dia tu standard mana2 student marhaen pernah lalui... Patut la sheols menggeletis semacam yach
Reply

Use magic Report

Post time 29-11-2021 11:19 PM From the mobile phone | Show all posts
dudaberhias replied at 29-11-2021 10:13 PM
Nauzubillah min zalikk, eee panjang berjela betul cerita sembang sheolss yach sampai iols skip2 ja ...

itulaaa.. 10pasang baju.. cukup la tu.. nk bwk selori ke cmne br puas?

Xsedar sebab result teruk upsr smpi spm sbb asik main kapel main kapel.. Acah pandai berniaga.. Pejadahnyeedah ko letak rege potong kaki.. Mmg la kaya
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2021 02:27 PM From the mobile phone | Show all posts
miemiecha replied at 24-11-2021 11:21 AM
founder ni sume sbuk kan nak beli belpire..
kawan mek baru angkat sebijik.. geng obsesssssssssssssss ...

Lambang kekayaan. I jelak dgr my beras asik brag vellfire since dia n adik ipar i pkai vellfire. Laki i pkai keta vuruks je. Ah. Bosan dgr kadang dok sembang up2 vellfire. Tp nak angkut pape cari laki ku yg meskin ni. Sbb pkai 4wd. Bakpe tak sumbat dlm vellfire yg konon hebat sgt auto cruise ke hapa leh drive smbil bersila laaa. Hey... Bernanah telinga dgr
Reply

Use magic Report

Post time 7-12-2021 12:04 PM | Show all posts
Normabaru replied at 29-11-2021 07:27 PM
bawah btol tanda gelak ko dik..hehhee...ni kaka ckp ex lakinyeh..dia ckp bisnes sume 50-50 antara ...

parttt terrrpaling segala tu satuhal hakak..
part ayat konon nak naikkan semngat tapi ayat rempitz and jatuhkan org tu mek x kenan..
menghina org, haram tuiii
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

Forum Hot Topic



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

28-6-2022 06:16 AM GMT+8 , Processed in 0.079394 second(s), 19 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list