CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: aina_shaira

ALL ABOUT FOUNDER DIANZ

  [Copy link]
Post time 4-11-2021 05:55 PM From the mobile phone | Show all posts
Ayda89 replied at 27-6-2021 02:12 AM
Dia mcm ckp tak serupa bikin la sis. Kata pakai purdah sbb senang nak solat sbb takpayah makeup. t ...

itulaaa... nmpk cm alter je.. maybe sbb tu purdah.dulu mcm ulat bulu pny kening.. Lps make over nmpk lain sikit.. Ah...  ghisau org kecam lettew..

Adik laki dia mcm lembuit2 pon dh cerai gk..sekarang dok dgn kwn laki dia.. Siap tanam pokok dlm ghumah sbijik mcm tanda2 ummah lemari porumer cite kt benang sblh
Reply

Use magic Report

Post time 4-11-2021 05:57 PM From the mobile phone | Show all posts
anony-mous replied at 27-6-2021 06:45 AM
Mcm mua bella tu pon over share skrg eh. I rasa she yakin laki xkan buat hal sbb “kerja” dgn dia ...

mua bella ni sama mcm kak kay yg huduh tp acah tpaling..

mmg org utagha lagu gini kaaa...

Kaki sembang smpi babi pon blh terbang?
Reply

Use magic Report

Post time 4-11-2021 06:01 PM From the mobile phone | Show all posts
Ayda89 replied at 27-6-2021 06:13 PM
Tapi kalau tengok rekod mana2 founder yg husband keja dgn isteri kebanyakan rumahtangga tak tahan  ...

Hilang rasa masculinity Mmg akan mencurang..

Dpt plak Perempuan bolat Kaki jerit terpekik..

Mmg x lama laaa
Reply

Use magic Report

Post time 4-11-2021 06:04 PM From the mobile phone | Show all posts
aqilalala replied at 27-6-2021 10:00 PM
Haah..itu menurit yg dia cerita sblm ni...skrg ni x taula.dah update pakai full.time.ke camne

Dh tukar cite.. Konon rancang waktu solat.. Pdhl kain dia sapu lantai dh mcm dbkl kaka tgk..

Pastu dia sembang la konon dia bersihkn kain sblm solat.. Siap bkak kain masa nk solat(uiks makeup ko malas nk cuci.. Tp kaki kain ko rajin plak?) hmm ape2 la labu
Reply

Use magic Report

Post time 4-11-2021 06:06 PM From the mobile phone | Show all posts
flipolivio replied at 28-6-2021 12:29 AM
lelaki kan ego u..kalau perempuan pon lagi tinggi ego,susah nak tahan bg i..dian ni maybe ego ting ...

Oh ckp psl ego ni..

Dia ni mmg ego tinggi

Dia cite byk kali konon paez tu kejar dia beriya..

Kaka rasa cite dia terbalik

Utk seorg yang kaki sembang kuat berangan mcm dia.. Title janda dgn muka ala2 pinggan ikea..

Yela labuuu

Reply

Use magic Report

Post time 4-11-2021 06:07 PM From the mobile phone | Show all posts
flipolivio replied at 28-6-2021 12:30 AM
dia ni umur berapa tahun ni?

xsilap 29 tahun ni.. Touch 1juta umur 21 pada 2012 katanyehhh
Reply

Use magic Report

Post time 4-11-2021 06:09 PM From the mobile phone | Show all posts
Ayda89 replied at 28-6-2021 01:32 AM
Setuju you. Now nampak la dia layan n manja kan hubby baru dia tiptop mungkin nak berubah cuma dia ...

Ehhh dia kan waibi prof dianz kamsah terpalinggg.. Dia tahula apa dia bt..

Jgn ada yang tegur..confirm meroyan serata igskohkoh
Reply

Use magic Report

Post time 4-11-2021 06:32 PM | Show all posts
dudaberhias replied at 23-6-2021 11:10 PM
Hahaha mujur si nyah dah jawab... Jom kita bernyah kaka

Gigih betul nyah menjawab dan mel ...

bahan lbh kurang sama..packaging sama..lokasi sama..rege pon hampir sama..cuma ni dah launch dulu bln 8 hr tu masa si dianz propa ni masih sebok testing2..

  

Reply

Use magic Report

Post time 4-11-2021 08:08 PM | Show all posts
Normabaru replied at 4-11-2021 05:19 PM
duda...
huduh x?look old?look lame?

nauzubillah min zalik... apa ke tak cukup pprt packaging produk minyak hitam tu dengan lori pasir purple...lepastu di tambah pula jual cincin serupa bentuk dadah... ko ingat cantik ke dekkk... cincin macamni hadiahkan pada pesakit cancer stage 4 sesuai lerrr...

aiyooo kalau dah ponder pprt... taste pun pprt jugak nyahhh... nyahh mesti baca ni kan nyahhh...
Reply

Use magic Report

Post time 5-11-2021 08:57 AM | Show all posts
dudaberhias replied at 4-11-2021 10:08 PM
nauzubillah min zalik... apa ke tak cukup pprt packaging produk minyak hitam tu dengan lori pasir  ...

mmg pprt la duda..
  



org xletak chandelier dlm kedai..lg2 tergantung seketui kt situ..nmpk wierd...

tp yela kan..kang org xnmpk plak kedai dia terpalingggg...

jadi kena la letak seketui..altough tecik punya chandelier.janjiiii pprt.hehehe
Reply

Use magic Report

Post time 5-11-2021 09:12 AM From the mobile phone | Show all posts
Normabaru replied at 5-11-2021 08:57 AM
mmg pprt la duda..



Yang tak sesuai tu sebab kedai syiling rendah tapi pi gantung chandelier panjang berjuntai tecik... Memang pprt... mesti dia rasa gah gila dah tu dapat buh chandelier beli kat shopee gitu...

Orang kat kedai syiling rendah ni sesuai chandelier yang tak bertali tapi tak lerr di panggil chandelier dah kalau tak bertali...
Reply

Use magic Report

Post time 5-11-2021 09:24 AM | Show all posts
dudaberhias replied at 5-11-2021 11:12 AM
Yang tak sesuai tu sebab kedai syiling rendah tapi pi gantung chandelier panjang berjuntai tecik.. ...

ya betul sgt...
masa kaka norm tgk pon kaka norm mcm..ape keheiiinye...

btw duda baik ko edit komen ko..nyahhhh ni kan baca komen kang dia ejas plak pprt dia tu...

lets biarkan aje dia dgn pprt dia...

lg penting ... biar 'semua follower n customer dia' nmpk how pprt dan kg.com nyah sekor nihehehe

money cant buy class kan duda kan
Reply

Use magic Report

Post time 5-11-2021 09:31 AM | Show all posts
dudaberhias replied at 4-11-2021 10:08 PM
nauzubillah min zalik... apa ke tak cukup pprt packaging produk minyak hitam tu dengan lori pasir  ...

punya la laju nyah baca komen duda terus sume gambor ig yang duda letak sume dh xle buka..dh take out

sentap lettewww...hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 5-11-2021 09:42 AM | Show all posts
Normabaru replied at 5-11-2021 09:31 AM
punya la laju nyah baca komen duda terus sume gambor ig yang duda letak sume dh xle buka..dh take  ...

ajommm kita teka apa nick dia dalam bod ni kaka...
mesti dia salah satu ip yang view thread ni
Reply

Use magic Report

Post time 5-11-2021 05:30 PM From the mobile phone | Show all posts
Dianz punya owner ni dulu pernah jual pixy ke kat facebook..masa zaman2 lebih 10 taun lepas..ke aku salah org
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 6-11-2021 05:00 PM | Show all posts
bluecrystal replied at 5-11-2021 05:30 PM
Dianz punya owner ni dulu pernah jual pixy ke kat facebook..masa zaman2 lebih 10 taun lepas..ke aku  ...

betullah dia dulu pernah jual Pixy dekat facebook.dari situ dia dapat untung meniaga buat produk sendiri.

pernah pergi dengar talks dia dengan sifuads jamal tu
dari buat fb ads dia boleh cari orang/agen untuk jual produk Dianz ni

aku tengok ramai kawan2 atau orang yang dulu jual Dianz, top2 seller Dianz
dah tak jual pun Dianz ni....

laku lagi ke produk Dianz ni? vitamin dia best seller katanya.....
Reply

Use magic Report

Post time 14-11-2021 07:55 AM From the mobile phone | Show all posts
aina_shaira replied at 6-11-2021 05:00 PM
betullah dia dulu pernah jual Pixy dekat facebook.dari situ dia dapat untung meniaga buat produk s ...

Dia  la kan..dulu aku pernah dm dia kat fb nak beli pixy..masa tu bisnes bebaru nak naik kot..baru tanya2..masa tu takda online banking..so lum sempatla nak transfer...pastu malam tu dia bising2 kat status fb dok ngata customer yang cakap nak beli tapi tak bayar lagi nih...aku la salah sorang tuh kan..sentap terus tak jadi beli..remove fren terus
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2021 05:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Normabaru replied at 4-11-2021 05:39 PM
Lakinyeh gaji 6k katanyehh. Klu bt elaun leh dpt smpi 7-8k...

Klu dh kencang gitu.. Why nk caj up ...

yeke laki gaji 6k? laki dia kerja apa?
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2021 05:34 PM From the mobile phone | Show all posts
flipolivio replied at 22-11-2021 07:23 PM
yeke laki gaji 6k? laki dia kerja apa?

Katanyeh keje biashe2 je.. Keje opis.. Xsilap ada involve repair2 enjin kapal terbang ke cmne xingt da. Dia penah cite dulu..kaka follow mula2 tp 3bln je pastu rasa meluat.. Xhbs2 nk show off laki tp acah2 xshow off.. Xmasuk lg bragging yang poyo n sentiasa betul.. Dgn gelak mcm perempuan gila tlps tg rambutan.. Terus unfollow
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2021 05:36 PM From the mobile phone | Show all posts
aina_shaira replied at 6-11-2021 07:00 PM
betullah dia dulu pernah jual Pixy dekat facebook.dari situ dia dapat untung meniaga buat produk s ...


skrg ni beralih pd jual ubat kurus plak.. pastu replacement meal.. dh kenapa ko nk beli replacement meal.. duit beli makanan real food tu lg murah kot dr beli air dia jual.. kaka seriously rasa rege dia lagi yahoodi dr siakap langkawi..

38 hingget utk 7 sachet jek.. Mana xkaya raya nak mati

Kau hado??
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

28-6-2022 05:03 AM GMT+8 , Processed in 0.080750 second(s), 19 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list