CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: aina_shaira

ALL ABOUT FOUNDER DIANZ

  [Copy link]
Post time 1-9-2021 09:12 PM From the mobile phone | Show all posts
flipolivio replied at 1-9-2021 05:06 AM
fridge apa 24k?

Tah brand apa dah..lupa..panjang nama eh..2 perkataan..‐-----------& ----------------
Reply

Use magic Report

Post time 2-9-2021 01:51 PM From the mobile phone | Show all posts
Laki dia ni yb ke? Pernah baca comment ke dia dok panggil yb. Dulu la awal2 dekat fb.
Reply

Use magic Report

Post time 5-9-2021 04:03 PM From the mobile phone | Show all posts
mummy_vouge replied at 2-9-2021 01:51 PM
Laki dia ni yb ke? Pernah baca comment ke dia dok panggil yb. Dulu la awal2 dekat fb.

mcm bukan je..tp nampak dia mcm try hard kan nak tunjuk laki dia lagi kaya dari dia

laki dia kerja apa pon xtaw
Reply

Use magic Report

Post time 6-9-2021 08:59 PM From the mobile phone | Show all posts
flipolivio replied at 5-9-2021 04:03 PM
mcm bukan je..tp nampak dia mcm try hard kan nak tunjuk laki dia lagi kaya dari dia

laki  ...

Lahh propa nyahhh. Kemahenn panggil yb, serious memang i ingat sebab kaw2 perah otak dok pikir yb mana la ni. Bewokk jugok keww
Reply

Use magic Report

Post time 8-9-2021 01:32 PM | Show all posts
dudaberhias replied at 22-4-2020 10:31 PM
Blackhead2 tu memang mukjizat la kalau dia boleh tarik, produk dia tu vitamin biasa je tapi overcl ...

tetibe teringat abam safiey ..packing atas lantai..
Reply

Use magic Report

Post time 13-9-2021 04:40 AM From the mobile phone | Show all posts
mummy_vouge replied at 6-9-2021 08:59 PM
Lahh propa nyahhh. Kemahenn panggil yb, serious memang i ingat sebab kaw2 perah otak dok pikir yb  ...

tu xpasti.. tp dia mcm gigih nak cerita laki dia mcm lagi kaya dari dia
Reply

Use magic Report

Post time 4-11-2021 09:14 AM | Show all posts
Edited by Normabaru at 4-11-2021 07:00 PM

laaa ada ghupenye benang minah poyo ni...ingtkn xde.hehe

TT tlg hapdet gambar okg..

Jgn malas2 plsss
Reply

Use magic Report

Post time 4-11-2021 09:18 AM | Show all posts
dudaberhias replied at 22-4-2020 08:52 PM
Of kossss, yang produk macam minyak engin keta tu...

haha betui la duda..hauks sgt packaging..dah la rege yahooooodi namateyyyy
Reply

Use magic Report

Post time 4-11-2021 04:57 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Normabaru at 4-11-2021 06:59 PM
flipolivio replied at 22-6-2021 04:26 PM
https://www.scribd.com/doc/265814276/Profil-Usahawan-Zero-to-Hero-Hartini-Suri-Individu

i ada jum ...


Huduhnyeee ..

Sehuduh gelak ponti sheeolssss..

Mulut hangsuang dgn jenis cpt sentap..cpt koyak segalanya

Kedai emas dia dh buka tp alahai.. Pesen mcm pprt... Cincin bentuk vitamin pon adooo..

Ape punya tastelaaa...
Reply

Use magic Report

Post time 4-11-2021 05:09 PM From the mobile phone | Show all posts
jargon replied at 23-6-2021 10:14 PM
Ye noks..slalu kuar dkt ig..tour rumah dia..mmg kaya dia ni


Dia proud gila konon dpt jd jutawan umur 21..walhal tu kan rezeki ank dia.. And dia pny biz tu exlaki dia gk bantu.. Tp dia pny feeling mcm usaha dia sorg jekk...

Nasibla dpt ex laki baik.. Klu laki lain xhingin pompuan mulut potpet2 gelak macam ponti tp acah introvert siap lg ngaku konon circle life dia kecik jek. Hm
Reply

Use magic Report

Post time 4-11-2021 05:13 PM From the mobile phone | Show all posts
Ayda89 replied at 23-6-2021 10:33 PM
Bagus pun chuols pemenat2 dia nak kipas la tu jadi penyampai forum pulak. Kot dapat vit ke detox s ...

dia nk launch (ke dah launch) meal replacement..

Masalahnya kaka tjumpa meal replacement tu sama dgn ponder timbang kati kt ig lain. Sbijik okkkk.. Tp kat ig fb dia sembang mcm dia kaji mcm2 utk meal replacement tu.. Walhal timbangkati sokmo

Jual rege yahudi satu hal.. Xjujur satu hal.. Merempan satu hal.. Euwwww...semoga cpt melingkup laaa
Reply

Use magic Report

Post time 4-11-2021 05:19 PM | Show all posts
dudaberhias replied at 23-6-2021 11:10 PM
Hahaha mujur si nyah dah jawab... Jom kita bernyah kaka

Gigih betul nyah menjawab dan mel ...

duda...
huduh x?look old?look lame?


ni cincin ubat untuk elak pening katanyehhh

  





Reply

Use magic Report

Post time 4-11-2021 05:21 PM From the mobile phone | Show all posts
Ayda89 replied at 24-6-2021 12:00 AM
Yela u mmg MO dia camtu. Cerita n tunjuk pda dia dgn husband utk tontonan umum heheh

Lps baca komen ko br kaka perasan n setuju.. Betulla xhabis2 taksub kt tok laki dia.. Nk tunjuk pda tp tutup muka.. Ntah hape punya pesen.. Nk brag tp takut kena kebas.. Sekali rupanya laki lubang hidong jongos mcm dsv
Reply

Use magic Report

Post time 4-11-2021 05:29 PM From the mobile phone | Show all posts
flipolivio replied at 24-6-2021 01:26 AM
dgn laki lama dulu pon mcm ni ke? hari2 cerita pasal laki? i tgk ig dia masa baru kawen dgn laki b ...

asik sembang nk preggy plak.. kata intrtovert xrmi kwn segala tp hal buat ank dgn laki ko pon jaja satu dunia mohtep???
Reply

Use magic Report

Post time 4-11-2021 05:34 PM From the mobile phone | Show all posts
BumpIQ replied at 24-6-2021 02:13 AM
xpasti sis. padan muka la kena cerai. laki dia pun dh muak kot nk lyn perempuan hidup dlm ilusi ku ...

Adik dia ni pon ponder timbang kati gak.. Produk teamon rege yahudi gk. All g bt treatment kt dr ko tp sembang acah produk msg2 bkesan

Haih geli hati tgk drg ni hidup penuh fake n propa 24.7
Reply

Use magic Report

Post time 4-11-2021 05:39 PM From the mobile phone | Show all posts
flipolivio replied at 24-6-2021 02:19 AM
dia jwab dkt igs td..hidup hari2 pon pakai duit paez je..duit sendiri ntah bila nak guna..

katany ...

Lakinyeh gaji 6k katanyehh. Klu bt elaun leh dpt smpi 7-8k...

Klu dh kencang gitu.. Why nk caj upah melampau tlg orderkn bju tdo cadar segala tu? Bg jela link semua..
Dh kata ko xhadap duit sbb rete melambakkkk

Ni upah amik smpi 25hingget and above..
Pastu deposit dulu duit
Tunggu sbln plak tu br dpt brg..
Ape punya pesen business ntahlaaa..

Rolling duit org..
Tindas org tu kira zalim ko tau x nurul diana podzi oi?
Reply

Use magic Report

Post time 4-11-2021 05:44 PM From the mobile phone | Show all posts
Ayda89 replied at 25-6-2021 06:58 PM
Kan sis. Ingatkan lepas cerai n kawin baru dia tak nak dah open sangat kisah kehidupan laki bini d ...

dok berbabi2 dgn laki dia..

Anak dia pon confuse..  baby siapa??

Nk lovey dovey pon agak2 la.. Xperlu nk show off.. Ko umur 30 pon blm lg.. Dh menjanda kena cerai
Reply

Use magic Report

Post time 4-11-2021 05:46 PM From the mobile phone | Show all posts
flipolivio replied at 25-6-2021 08:17 PM
pelik ye susah senang sekali xde org ke 3 pon boleh cerai..

Ada follower tny.. Dia ckp xnk share.. Kaka speku part dia la..
Dh la dulu gemok yakmat..

Sembang sgt skrg itu ini.. Kena iron baju tido la kena wangi2 la. Walhal dulu kepam busuk ikan masin suma ada
Reply

Use magic Report

Post time 4-11-2021 05:48 PM From the mobile phone | Show all posts
flipolivio replied at 25-6-2021 08:17 PM
sbb mcm 24jam ada dgn dia laki baru ni..i igtkan biawak

kaka pon rasa biawak je.. tp dia sembang acah cm lakinya ada job sendiri.. Dok hari2 cuci kete xpon kemas ghumah je..if not jadi drebar.. Celah mananya keje ntahla
Reply

Use magic Report

Post time 4-11-2021 05:50 PM From the mobile phone | Show all posts
flipolivio replied at 25-6-2021 08:18 PM
dia mcm tokrisalmon sebelum masuk gua..tiap saat merekod..

Tiap saat membebel juga sensorg ya.. Pot pet pot pet non stop... Mcm org kurang kasih syg

Ipong 13 beli pastu yg dia pki nk pass kt adik sendiri pon nk cite kt socmed.. Siap bangga2 konon adik dia btuah dpt dia as kaka..

Wonder how klu dia extrovert..

Ntah2 lg hamba socmed
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

28-6-2022 02:00 AM GMT+8 , Processed in 0.076312 second(s), 19 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list