CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
Author: aina_shaira

ALL ABOUT FOUNDER DIANZ

  [Copy link]
Post time 27-6-2021 06:16 AM From the mobile phone | Show all posts
anony-mous replied at 27-6-2021 04:45 AM
Mcm mua bella tu pon over share skrg eh. I rasa she yakin laki xkan buat hal sbb “kerja” dgn dia ...

mua tu memang tak follow langsung, bingit..  i org utaqa pon tak ckap sampai tekeliat lidah lagu tu haihhh..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 27-6-2021 11:35 AM From the mobile phone | Show all posts
anony-mous replied at 27-6-2021 04:45 AM
Mcm mua bella tu pon over share skrg eh. I rasa she yakin laki xkan buat hal sbb “kerja” dgn dia ...

kalau laki mua tu buat hal..mahu berbakul kena kutuk uols
Reply

Use magic Report

Post time 27-6-2021 11:37 AM From the mobile phone | Show all posts
anony-mous replied at 27-6-2021 04:47 AM
Mgkin dia nk show off dkt ex laki dia la tu. Konon bahagia sgt skrg ni. I menyesal tgk muka dia yg ...

masa i tgk mata dia bila pakai purdah ada expect jugak nampak rupa biasa..bukan kategori lawa mcm jahlop..bila google..ternyata sangkaan i tepat..
Reply

Use magic Report

Post time 27-6-2021 11:38 AM From the mobile phone | Show all posts
anony-mous replied at 27-6-2021 04:49 AM
Boleh kot sb purdah bukan wajib cuma pelik sikit la. I malu nk mengaku tp i rasa mcm best pulak tu ...

relate sbb malas nak pakai mekap ke? so org x judge muka bare face bila keluar?
Reply

Use magic Report

Post time 27-6-2021 02:18 PM From the mobile phone | Show all posts
flipolivio replied at 27-6-2021 11:38 AM
relate sbb malas nak pakai mekap ke? so org x judge muka bare face bila keluar?

Haah uols. Plus pasal solat tu. Kalau dah mekap lawa2, mmg ada rasa malas skit nk solat. Klau xmekap, mmg sng . Lg2 part mascara tu mmg jenuh nk bersihkan.

Tp i jenis suka pakai baju yg x berapa loose, maka kuburkan je hasrat tu. Lgpon skrg kan pakai mask
Reply

Use magic Report

Post time 27-6-2021 04:13 PM From the mobile phone | Show all posts
anony-mous replied at 27-6-2021 04:45 AM
Mcm mua bella tu pon over share skrg eh. I rasa she yakin laki xkan buat hal sbb “kerja” dgn dia ...

Tapi kalau tengok rekod mana2 founder yg husband keja dgn isteri kebanyakan rumahtangga tak tahan lama kan. Lepastu founder kawin berkali2. Tok bida yg kaya raya pun husband buat hal. Choyy tah apa lagi lelaki2 tu nak walhal hidup dispedo segala segi
Reply

Use magic Report

Post time 27-6-2021 07:55 PM From the mobile phone | Show all posts
anony-mous replied at 27-6-2021 04:49 AM
Boleh kot sb purdah bukan wajib cuma pelik sikit la. I malu nk mengaku tp i rasa mcm best pulak tu ...

Oh yeke..im not judging her or you pon kalau niat tu sama..cuma nak kefahaman je..sbb x pernah dgr yg mcm tu..hehe
Reply

Use magic Report

Post time 27-6-2021 07:59 PM From the mobile phone | Show all posts
anony-mous replied at 27-6-2021 04:47 AM
Mgkin dia nk show off dkt ex laki dia la tu. Konon bahagia sgt skrg ni. I menyesal tgk muka dia yg ...

Hahaha..i pernah tgk muka dia dulu sblm dia sokmo2 pakai purdah..bg i follower dia ni bnyak bbny sma mcm dia..depa admire la sebab dia selalu cerita dia susah zaman2 baljar..gigih berniaga bla bla blaaaa
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 27-6-2021 08:00 PM From the mobile phone | Show all posts
Ayda89 replied at 27-6-2021 12:12 AM
Dia mcm ckp tak serupa bikin la sis. Kata pakai purdah sbb senang nak solat sbb takpayah makeup. t ...

Betol2...dia selalu ttp kening dia..i geram i tanya masa dia buat q&a..x jawab la.pulokkk..mcm cukur pon ada
Reply

Use magic Report

Post time 27-6-2021 08:00 PM From the mobile phone | Show all posts
flipolivio replied at 27-6-2021 01:41 AM
maknanya time period dia xpakai purdah? pelik nya dia ni…

Haah..itu menurit yg dia cerita sblm ni...skrg ni x taula.dah update pakai full.time.ke camne
Reply

Use magic Report

Post time 27-6-2021 09:10 PM From the mobile phone | Show all posts
aqilalala replied at 27-6-2021 07:55 PM
Oh yeke..im not judging her or you pon kalau niat tu sama..cuma nak kefahaman je..sbb x pernah dgr ...

Xpe i faham je. Purdah xwajib tp mmg pelik kalau nk on off sokmo. Sbb biasanya tujuan purdah nk sorok kecantikan. Klau on off maksudnya bkn la pkai sbb cantik. Tp still i rasa tujuan dia baik la klau pakai demi nk mudah solat. If betul apa yg dia kata tu bukan utk tujuan lakukan produk
Reply

Use magic Report

Post time 27-6-2021 10:27 PM From the mobile phone | Show all posts
anony-mous replied at 27-6-2021 02:18 PM
Haah uols. Plus pasal solat tu. Kalau dah mekap lawa2, mmg ada rasa malas skit nk solat. Klau xmek ...

tp i ada jugak rasa dia pakai purdah sebab insecure..sbb pelik pulak bila time period bukak purdah.. u bygkan kalau lofa time period dia bukak purdah jalan2 g mall, confirm berbakul kena kecam
Reply

Use magic Report

Post time 27-6-2021 10:29 PM From the mobile phone | Show all posts
Ayda89 replied at 27-6-2021 04:13 PM
Tapi kalau tengok rekod mana2 founder yg husband keja dgn isteri kebanyakan rumahtangga tak tahan  ...

lelaki kan ego u..kalau perempuan pon lagi tinggi ego,susah nak tahan bg i..dian ni maybe ego tinggi juga dgn laki first..
Reply

Use magic Report

Post time 27-6-2021 10:30 PM From the mobile phone | Show all posts
aqilalala replied at 27-6-2021 07:59 PM
Hahaha..i pernah tgk muka dia dulu sblm dia sokmo2 pakai purdah..bg i follower dia ni bnyak bbny s ...

dia ni umur berapa tahun ni?
Reply

Use magic Report

Post time 27-6-2021 11:32 PM From the mobile phone | Show all posts
flipolivio replied at 27-6-2021 10:29 PM
lelaki kan ego u..kalau perempuan pon lagi tinggi ego,susah nak tahan bg i..dian ni maybe ego ting ...

Setuju you. Now nampak la dia layan n manja kan hubby baru dia tiptop mungkin nak berubah cuma dia over expose kegedikan dia dgn suami kat pengikut dia keterlaluan sangat sampai rasa nak muntah.

I percaya je ramai followers dia meluat tapi tak berani nak tegur kahkah. Kau jadikan isteri ust ebit tu contoh, laki dia lagi la manjakan bini dia kaw2 tapi bini dia rilex je dalam vid takde nak beby hekhekhek gedik euw. Simpan sikit sis gedik tu untuk tatapan suami je bukan umum
Reply

Use magic Report

Post time 27-6-2021 11:38 PM From the mobile phone | Show all posts
aqilalala replied at 27-6-2021 08:00 PM
Betol2...dia selalu ttp kening dia..i geram i tanya masa dia buat q&a..x jawab la.pulokkk..mcm cuk ...

Thats why sis, apa2 ponder ni tunjuk ke cakap ke dengar boleh, pecaya jangan. Huhuhu
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 28-6-2021 03:44 PM From the mobile phone | Show all posts
Perrghhh..br beli fridge 24k katnya..manala bbnu tak admire
Reply

Use magic Report

Post time 3-7-2021 11:33 PM From the mobile phone | Show all posts
Selalunya yang tutup litup ni suka show off
duit
rumahtangga
gaya
yang kaya raya lek tai tai jahh
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 4-7-2021 12:56 PM | Show all posts
flipolivio replied at 27-6-2021 10:30 PM
dia ni umur berapa tahun ni?

i guess umur dia dalam 29 tahun gitu....
Reply

Use magic Report

Post time 1-9-2021 05:06 AM From the mobile phone | Show all posts
aqilalala replied at 28-6-2021 03:44 PM
Perrghhh..br beli fridge 24k katnya..manala bbnu tak admire

fridge apa 24k?
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

19-8-2022 03:43 PM GMT+8 , Processed in 0.086057 second(s), 19 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list