CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
Author: aina_shaira

ALL ABOUT FOUNDER DIANZ

  [Copy link]
Post time 23-6-2021 11:36 PM From the mobile phone | Show all posts
Ayda89 replied at 23-6-2021 11:30 PM
Yup you… 24jam pasal laki.. btw dia anak didik mickey mouse n sipubad kan. Patutla cepat kayo

dia anak didik mickey mouse ke? patut pelik..igtkan anak didik sipubad je..mcm bbnu baru kawen perangai dia..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 23-6-2021 11:51 PM | Show all posts
flipolivio replied at 23-6-2021 10:32 AM
uols..sheols baca forum ni la..hahaha..semua yg kita tgh up pasal sheols ni semua dia jawab dkt ig ...

lah? si ninja kahwin cerai kahwin cerai baca forum ni ke?

patut la nmpk teruk betul merempan dekat ig baru2 ni.

sorry aku turn off gila perangai kuat merempan penipu ni.
ada juga had yg ko patut sedar limit apa benda yg kau patut merempan.
sebabnya diri dia pun bukan berniaga secara baik dan telus pun.

tolong la sedar diri wahai founder dianz, aku tahu ko baca ni.

ko tu pemakan duit haram, ko tu menipu duit2 customer dgn menjual produk yg overclaim.
ko baca x nyah? woiii nyah baca x?

setakat niqab ko tu xcukup utk tutup penipuan ko dan segala duit haram ko dh sedut!

agen2 ko je yg akan bekap ko sedangkan agen2 ko tu pun bersekongkol makan duit haram.
seronok sgt dpt jual produk ko dan makan duit haram sampai lupa mana halal haram dan apa salah dan x salah!!!

apa ko nk merempan lg lepasni dan up dkt ig? bagus!
boleh marakkan lagi api silap2 customer lama yg telah kau tipu dgn overclaim semua tu muncul balik utk ludah dkt muka kau nyah!!!

produk vit C dan E tp overclaim sampai boleh tutup lubang parut jerawatt!!!

penipuuu! pemakan duit haram!!!

ko berani ke nk merempan? blh je ramai2 report ko dan buka tribunal atas penipuan ko.

ko jgn buat2 org xtahu ye asal usul ko meniaga mcm mana.

dari dulu ko meniaga pakai fb ads semua tu ko dh mmg overclaim. ada video2 ko bercakap lagi. ade je org2 simpan video ko tu sebagai bukti.

baru nak merasa mewah biasa la tu riak menunjuk sana sini. jgn sebab perangai buruk dan hodoh ko tu membuatkan ko jatuh tersungkur thp x boleh bangkit.

pemakan duit haram ni mmg beberapa tahun je hidup senang, kemudian hari seksa! sampai menuduh2 org dengki padahal mmg meniaga dari awal lagi x telus.

ko baca kan dianz bodoh dan penipu? aku nantikan apa ko berani nk merempan lg lepasni.
biar satu per satu ko punya perangai berbalik kepada diri ko!!!
Reply

Use magic Report

Post time 23-6-2021 11:54 PM | Show all posts
Ayda89 replied at 23-6-2021 03:30 PM
Yup you… 24jam pasal laki.. btw dia anak didik mickey mouse n sipubad kan. Patutla cepat kayo

last2 cerai jugk dgn laki lama.
punya la tunjuk konon happy konon laki buat itu ini untuk dia.
rupanya ilusi si pemakai purdah!

pompuan2 pemakan duit haram dan nk sedut lagi duit haram jual produk overclaim mcmni mmg xde kasih sayang.
dan kalau kahwin pun kejap je bertahan sbb duit2 haram dh masuk perut dari makan minum.

ko baca kan dianz? jangan ko senyap! ko tu bodoh! lg ko kuat merempan lagi ramai org2 yg benci ko akan muncul nak2 kau tu penipu! pemakan duit haram!
Reply

Use magic Report

Post time 24-6-2021 12:06 AM From the mobile phone | Show all posts
BumpIQ replied at 23-6-2021 11:51 PM
lah? si ninja kahwin cerai kahwin cerai baca forum ni ke?

patut la nmpk teruk betul merempan de ...

dia confirm baca nyahhh..apa yg weols sembang semalam..semua dia jawab dlm igs dia harini..u baca thread yg baru ada 7 page ni n tgk igs dia.. panjang karangan sheols jawab
Reply

Use magic Report

Post time 24-6-2021 12:07 AM | Show all posts
flipolivio replied at 23-6-2021 09:43 AM
dia selalu mention kos nak bukak kedai emas dia rm3 juta..tah betul tah x..humble ke ni? show off  ...

dari haritu nk bukak kedai emas pun tertangguh byk kali.
xde sape nak permudahkan urusan dia sbb duit2 tu sendiri bkn hasil berkat.
hasil menipu jual produk overclaim.

xpyh nk sembang cerita psl kos 3 juta la padahal kedai ko tu xsiap lagi dianz bodoh! nk sembang tunggu siap baru la sembang!

kata org xde ilmu. ko tu yg bodoh xde ilmu sampai terpaksa meniaga dan menipu jual produk overclaim.

kalau ko pandai xdenya ko nk menipu, propa, overclaim pasal produk2 ko jual!
tu bermakna ko bodoh, xde ilmu sampai terdesak mcmtu sekali. berlaki pun ko terdesak nk tunjuk bahagia last2 cerai. nk tunjuk bahagia pun semua ilusi je dan terlampau obvious ko berangan! ko kata mcm mana pun semua org boleh hidu ko tu kuat berangan.

sian dianz ni. lepasni dia akan merepan dkt group2 dropship dan wasap dgn agent dia. padahal agent2 pun sama bodoh jual produk overclaim dan menipu customer. sanggup utk duit komisyen x seberapa dorng buat mcmtu dkt manusia? jijik mengalahkan binatang! sama la dgn si dianz tu.
kalau blh report aku report dh. aku nk tgk sejauh mana dia berani nk merempan lagi!!!

aku doakan semoga mereka semua ni termasuk agen2 dan stockist yg jual produk dia ni di bagi hidayah tak kira buruk ke baik. asalkan hidayah. muntah2 darah dari hasil makan duit haram pun xpe kalau dh itu yg terbaik utk mereka. harap2 ramai2 doakan jika betul produk2 dia ni xberkesan dan dia overclaim maka x halal duit2 korg tu kepada dia.

amin ya robbal alamin
Reply

Use magic Report

Post time 24-6-2021 12:10 AM | Show all posts
flipolivio replied at 23-6-2021 04:06 PM
dia confirm baca nyahhh..apa yg weols sembang semalam..semua dia jawab dlm igs dia harini..u baca  ...

bagus bodoh penipu tu baca!

bkn produk je menipu. hidup pun menipu.
tunjuk2 caption konon suami sweet. padahal suami xbuat apa pun.
bangang dan hidup dalam ilusi!

kedai emas xnampak pun lg sibuk nk bagitau org xde ilmu!

padahal ko tu penipu! penipu! penipu! ada hati nk kata org xde ilmu.

org lain dh lama tau la perangai ko tu dianz. saja je kami senyap malas nak citer lebih2.
tapi tengok ko tu bodoh dan makin kuat merempan. nak je kami yg teraniaya beli produk xberkesan ni doakan kau mcm2.

baru ko tahu langit ni tinggi ke rendah. kita tengok doa ko yg tuhan makbulkan ke doa kami yg teraniaya ni lg termakbul? we'll see!
jgn main2 dgn api kalau ko tu setakat air ciput je
Reply

Use magic Report

Post time 24-6-2021 12:10 AM From the mobile phone | Show all posts
BumpIQ replied at 23-6-2021 11:54 PM
last2 cerai jugk dgn laki lama.
punya la tunjuk konon happy konon laki buat itu ini untuk dia.
r ...

kenapa dia cerai dgn laki lama nyahh? mcm pelik pulak kalau cerai xde reason ni..mesti ada sebab kenapa cerai..
Reply

Use magic Report

Post time 24-6-2021 12:13 AM | Show all posts
flipolivio replied at 23-6-2021 04:10 PM
kenapa dia cerai dgn laki lama nyahh? mcm pelik pulak kalau cerai xde reason ni..mesti ada sebab k ...

xpasti sis. padan muka la kena cerai. laki dia pun dh muak kot nk lyn perempuan hidup dlm ilusi kuat propa ni.
lepastu pakej jual produk hasil menipu dan overclaim.

mana x porak peranda kalau dh duit makan minum pun hasil2 dari hasil yang xberkat!
agen2 dan stockist tu tahu tp saja buat xtahu sbb nak kaut komisyen yg xseberapa tu.
xsangka tergamak dan sanggup jd manusia mcm sedemikian!

org bisnes hasil xberkat ni mmg xkan kemana dlm hidup. mmg porak peranda la hidup tu.

elok sgt laki lama dah ceraikan dia. padan sepadan muka kepada penipu.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 24-6-2021 12:19 AM From the mobile phone | Show all posts
BumpIQ replied at 24-6-2021 12:07 AM
dari haritu nk bukak kedai emas pun tertangguh byk kali.
xde sape nak permudahkan urusan dia sbb  ...

dia jwab dkt igs td..hidup hari2 pon pakai duit paez je..duit sendiri ntah bila nak guna..

katanya…

Reply

Use magic Report

Post time 24-6-2021 12:20 AM | Show all posts
Ayda89 replied at 23-6-2021 12:33 PM
Bagus pun chuols pemenat2 dia nak kipas la tu jadi penyampai forum pulak. Kot dapat vit ke detox s ...

penyampai tu sape lg kalau bkn stockist dan agen bodoh yg jual produk overclaim.
hasil xberkat! saja2 buat xtahu pasal kesalahan benda tu tp tetap nk jual demi seciput komisyen.

semoga stockist2 dan agen2 menipu jual produk overclaim di bagi balasan di dunia ini dlm masa terdekat kalau mereka bersalah. amin
Reply

Use magic Report

Post time 24-6-2021 12:22 AM | Show all posts
flipolivio replied at 23-6-2021 04:19 PM
dia jwab dkt igs td..hidup hari2 pon pakai duit paez je..duit sendiri ntah bila nak guna..

kata ...

bagus la jugk kalau makan duit laki selagi laki masih ada.

takkan nk makan duit haram hasil jual produk overclaim dia khennz?
hidup pun dh porak peranda sampai bercerai xkan la nk bercerai lg?
Reply

Use magic Report

Post time 24-6-2021 12:23 AM From the mobile phone | Show all posts
BumpIQ replied at 24-6-2021 12:20 AM
penyampai tu sape lg kalau bkn stockist dan agen bodoh yg jual produk overclaim.
hasil xberkat! s ...

entah2 sheols mmg forumer.. dia sendu je ada ke penyampai?
Reply

Use magic Report

Post time 24-6-2021 12:25 AM | Show all posts
flipolivio replied at 23-6-2021 04:23 PM
entah2 sheols mmg forumer.. dia sendu je ada ke penyampai?

hahaha ye kot.
ye tak ye fonder sendu je pun yg kuat berangan!

terpaksa jaja content berangan dan berilusi tentang laki dia je mcm dia sorg berlaki.
padahal hidup xsehappy mana pun.

ye la dengki la tu tgk circle among semua hidup happy2 xujal produk overclaim yg duit xberkat.

tu pun xpergi sejauh mana. tup tup cerai lg! kah3
Reply

Use magic Report

Post time 24-6-2021 12:29 AM | Show all posts
dianz ilusi dan kuat berangan.
ko baca kan?


aku nak tgk ko berani x nk merempan nk bgtau produk2 ko tu berkat dkt ig dan berkesan.

aku blh sediakan list segala yg ko overclaim yg slh dlm sisi undang2.

dont backfire yourself, watchout!

masa ni la masa yg bagus utk dedahkan kalau ko berani nk merempan lg.
Reply

Use magic Report

Post time 24-6-2021 12:35 AM From the mobile phone | Show all posts
flipolivio replied at 23-6-2021 11:32 PM
i pernah dgr la nama dia before ni..lama follow tp jarang tgk..bila time pkp ni bosan2..dia rajin  ...

Jawapan dia x rengsa sgt bg iols. Mgkin sbb setakat ni winner dia si patung gula
Reply

Use magic Report

Post time 24-6-2021 12:38 AM From the mobile phone | Show all posts
BumpIQ replied at 24-6-2021 12:25 AM
hahaha ye kot.
ye tak ye fonder sendu je pun yg kuat berangan!


tp kalau perasan nampak dia mcm try hard nak tunjuk sweet dgn suami baru dia kan? kdg2 suami dia mcm malas nak layan pon ada..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 24-6-2021 12:40 AM From the mobile phone | Show all posts
anony-mous replied at 24-6-2021 12:35 AM
Jawapan dia x rengsa sgt bg iols. Mgkin sbb setakat ni winner dia si patung gula

haha i pon ingat lagi jawapan patung gula..tp uols follow je sheols ni..ada hari2 yg iols pasti u akan rengsa..kdg2 dia ada vibe acah bagus mcm tokrisalmon jugak
Reply

Use magic Report

Post time 24-6-2021 12:52 AM From the mobile phone | Show all posts
Ayda89 replied at 23-6-2021 08:46 PM
Produk timbang kilo dia mahal wei, founder pun bukan pakar kulit ke hapa nak bawak keluar produk t ...

Tahun takpe weh kaya nau2 la dia skrg..mcm kaya mndadak pon ada
Reply

Use magic Report

Post time 24-6-2021 01:11 AM From the mobile phone | Show all posts
flipolivio replied at 24-6-2021 12:40 AM
haha i pon ingat lagi jawapan patung gula..tp uols follow je sheols ni..ada hari2 yg iols pasti u  ...

Ok uols. Kurang2 ada hiburan. I plg rindu our kuin kepam
Reply

Use magic Report

Post time 24-6-2021 09:47 PM From the mobile phone | Show all posts
flipolivio replied at 23-6-2021 11:26 PM
dgn laki lama dulu pon mcm ni ke? hari2 cerita pasal laki? i tgk ig dia masa baru kawen dgn laki b ...


yer dari  dulu memang gini ja konsep status dia, cerita gurau senda..cuma beza husb dia dulu mcam blur blur skit nk tangkap lawak dia tu..husb sekarang bnyak ckap so ada geng la kot.. entah la lama dh tak follow
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

19-8-2022 03:08 PM GMT+8 , Processed in 0.087058 second(s), 19 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list