CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT
Search
Carian Terbanyak:
Author: aina_shaira

ALL ABOUT FOUNDER DIANZ

  [Copy link]
Post time 17-6-2020 07:51 AM From the mobile phone | Show all posts
Nak tengok muka founder pls
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
 Author| Post time 17-6-2020 05:29 PM From the mobile phone | Show all posts
bioessence replied at 17-6-2020 07:51 AM
Nak tengok muka founder pls

Takde gambar muka sbb dia pakai purdah
Reply

Use magic Report

Post time 27-6-2020 04:43 PM | Show all posts
bioessence replied at 17-6-2020 07:51 AM
Nak tengok muka founder pls



could be one of them...
Reply

Use magic Report

Post time 27-6-2020 06:15 PM From the mobile phone | Show all posts
dudaberhias replied at 29-4-2020 11:57 AM
gewwwlieeewww dengan orang tak habis2 tulis founder itu founder ini....
ko berbisnes je cukup la di ...

Kakk...ni nya perangai mcm bini bernombor pelawak xberapa terkenal dj Sinar.dia semua founder..berderet2 kat IG sampai IF tu pun hampir nk di claim nya founder jugek..ni sepesan lahh nya peel..ehehehe
Reply

Use magic Report

Post time 27-6-2020 06:16 PM From the mobile phone | Show all posts
aina_shaira replied at 30-4-2020 11:26 PM
agent tu dah tak jual dianz ke,dulu kemain comolot dengan dianz.
senior stokis kan...betul ke jua ...

Ingt dulu ada sorang agent dia yg sambil2 promote meal sihat..lupa dh tp pemes jgklah kt fb
Reply

Use magic Report

Post time 29-6-2020 06:25 AM From the mobile phone | Show all posts
dudaberhias replied at 27-6-2020 04:43 PM
could be one of them...

Meaning dia berserah urusan rezeki para Allah. Kalau tengok founder lain, muka terus putih A4, perangai tak semengah esp daripada negeri K dan pakai bling bling macam Mr.T
Reply

Use magic Report

Post time 21-6-2021 01:54 PM From the mobile phone | Show all posts
dia mmg xpernah tunjuk ke muka suami baru dia tu? ada sesiapa tahu muka suami dia?
Reply

Use magic Report

Post time 21-6-2021 01:54 PM From the mobile phone | Show all posts
bioessence replied at 29-6-2020 06:25 AM
Meaning dia berserah urusan rezeki para Allah. Kalau tengok founder lain, muka terus putih A4, per ...

mr T siapa chuols?
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 21-6-2021 10:11 PM From the mobile phone | Show all posts
dulu tak dinafikan memang idola dengan dianz ni, entah la semakin lama semakin rimbul keriaktan tu..terus turn offf,
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 22-6-2021 01:29 PM From the mobile phone | Show all posts
yaa1231 replied at 21-6-2021 10:11 PM
dulu tak dinafikan memang idola dengan dianz ni, entah la semakin lama semakin rimbul keriaktan tu.. ...

Iouls tak leh nak let go dengan bahasa/ayat yang dia gunakan. Macam bajet bagus je
Reply

Use magic Report

Post time 22-6-2021 01:54 PM From the mobile phone | Show all posts
Dulu follow dia. Lepastu unfollow. Tak boleh belah la imej berpurdah tapi gelak mcm langsuir. Kelakuan dia bg imej tak elok dekat org berpurdah. Tagline dia “kezzahh ke aku” memang sangat riak dan berlagak sebab vit timbang kilo dia sentiasa diborong stokis jd dia tak hadap pun followers dia semua nak suka dia ke tak


Dari laki 1st sampai yg 2nd asyik la guna kan jadi bahan story telling dia utk tarik followers. Ex husband dia selalu jadi bahan content dia sampai asyik menghina fizikal orang tu. Laki baru pun sama jugak. Padahal dia pun baru je kurus. Dulu bagak jugak
Reply

Use magic Report

Post time 22-6-2021 02:07 PM From the mobile phone | Show all posts
aina_shaira replied at 22-6-2021 01:29 PM
Iouls tak leh nak let go dengan bahasa/ayat yang dia gunakan. Macam bajet bagus je

u ada gambar dia xpakai purdah or laki baru dia?
Reply

Use magic Report

Post time 22-6-2021 02:09 PM From the mobile phone | Show all posts
Ayda89 replied at 22-6-2021 01:54 PM
Dulu follow dia. Lepastu unfollow. Tak boleh belah la imej berpurdah tapi gelak mcm langsuir. Kelaku ...

dia selalu rasa dia humble sbb pakai kereta murah..kereta axia ke apa tah dia pakai..tp tang kereta je la humble nya..tang lain show off je i tgk..apa yg humble pon xtahu
Reply

Use magic Report

Post time 22-6-2021 02:14 PM From the mobile phone | Show all posts
Ayda89 replied at 22-6-2021 01:54 PM
Dulu follow dia. Lepastu unfollow. Tak boleh belah la imej berpurdah tapi gelak mcm langsuir. Kelaku ...

selalu org pakai purdah sbb terlampau lawa kat arab sana..tp i rasa dia pakai purdah sbb dia xlawa..nk tutup muka dia utk nampak konfiden bercakap..betul ckp u..purdah dia xkena dgn image yg dia carry..tp ada komen i pernah baca kalau pergi kelas marketing fb tu dia mcm bukak purdah..xtaw la betul ke x..pernah sekali tgk muka dia dlm paper..mcm xlawa
Reply

Use magic Report

Post time 22-6-2021 02:26 PM From the mobile phone | Show all posts
bioessence replied at 17-6-2020 07:51 AM
Nak tengok muka founder pls

https://www.scribd.com/doc/265814276/Profil-Usahawan-Zero-to-Hero-Hartini-Suri-Individu

i ada jumpa gambar dia yg i pernah tgk dulu..ni la gambar nya..tp i xpandai nak tepek gambar la..dkt link tu ada muka dia..sesiapa yg pandai tepek boleh la tepek kan gambar sheols
Reply

Use magic Report

Post time 22-6-2021 02:29 PM From the mobile phone | Show all posts
http://dianzpixyn9.blogspot.com/2015/09/wajib-tahu-tentang-dianz-vitamin-c-e.html

dkt blog ni pon ada gambar before after sheols..tapi i xreti tepek..boleh ajar ke?
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 22-6-2021 06:05 PM From the mobile phone | Show all posts
flipolivio replied at 22-6-2021 02:26 PM
https://www.scribd.com/doc/265814276/Profil-Usahawan-Zero-to-Hero-Hartini-Suri-Individu

i ada j ...

Wah very the biasa ye wajah dia. I ingat cantik sampai pakai purdah. Kalau macamni i setuju la dgn u dia pakai purdah utk tutup ketidakyakinan diri dia. Jadi bila pakai purdah dia boleh all out riak nak humble brag nak cakap apa cakap je sebab orang tak nampak pun kekurangan dia utk dikutuk
Reply

Use magic Report

Post time 22-6-2021 07:02 PM From the mobile phone | Show all posts
selalu video dia ni keluar kt fyp tik tok. aku ni xde tik tok cuma install je do kdg2 tgk. dia ni jenis suks tayang rumah dan brg rumah. ada 1 kali tu dia tunjuk cctv ada org dok dpn rumah dia konon nk tiru design rumah dis mcm tu.
Reply

Use magic Report

Post time 22-6-2021 10:31 PM From the mobile phone | Show all posts
md_nana replied at 22-6-2021 07:02 PM
selalu video dia ni keluar kt fyp tik tok. aku ni xde tik tok cuma install je do kdg2 tgk. dia ni je ...

Dia takpe, kalau founder lain tayang keta n harta dia menyindir pulak ye
Reply

Use magic Report

Post time 23-6-2021 12:49 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by flipolivio at 23-6-2021 12:55 AM
Ayda89 replied at 22-6-2021 06:05 PM
Wah very the biasa ye wajah dia. I ingat cantik sampai pakai purdah. Kalau macamni i setuju la dgn ...


sbb dia pernah screenshot dm haters ckp dia pakai purdah sbb xconfident dgn muka sendiri..bila pakai purdah baru lah yakin ckp dpn agen produk dia semua sbb xde yg nk judge muka dia..tp time tu dia lahar lah yg dm dia tu..tp bila i baca..i rasa mcm betul jugak apa haters tu ckp..mcm nk bersetuju je dgn haters tu
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT

Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

10-8-2022 04:25 AM GMT+8 , Processed in 0.081100 second(s), 19 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list