CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
Author: aina_shaira

ALL ABOUT FOUNDER DIANZ

  [Copy link]
Post time 2-7-2022 06:19 PM From the mobile phone | Show all posts
MarkJubek replied at 2-7-2022 01:59 AM
Korg caye tak kalau aku cakap si dianz ni admin page yg pernah malukan sorg niqabis nama edlyna dulu ...

caner kantoi dia admin?
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 2-7-2022 08:08 PM From the mobile phone | Show all posts
Normabaru replied at 2-7-2022 05:43 AM
Hahahaha..kaka dh malas nk tgk igs dia dh..byk meriak n mbongak je..pki niqob tp xde islamik lgsg. ...

Kaka kenapa dia suka sangat cakap dia introvert? Tua bangka dah anak 3 sepatutnya pandai2 la bawa diri. Introvert tp hal dalam kain pon relax je bercerita.
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 2-7-2022 08:17 PM | Show all posts
produk dia laku lagi ke? tengok dia kaya raya je duk jaja nya....
Reply

Use magic Report

Post time 2-7-2022 08:29 PM | Show all posts
indenial replied at 2-7-2022 10:08 PM
Kaka kenapa dia suka sangat cakap dia introvert? Tua bangka dah anak 3 sepatutnya pandai2 la bawa  ...

hahahhahahaaaaa....kannnn...bongok punya dian...ko nk ckp kekonon ko bukan jenis friendly..padahal sebenarnya life ko mmg xde kwn loser naw kawan pon xdak sbb sombong jenis me me me sape je nk layan kecuali 2 beruk mak nyeh dgn siblings ko jelaaa..tu pon sume spesen narcissist...
laki dulu xtahan tu yg bercerai..selfish gila xmo campur org dok terpaling segala walhal menceceh dgn hp dh mcm mak nenek lg mau sembang diri tu introvert...puiiii
Reply

Use magic Report

Post time 2-7-2022 08:33 PM | Show all posts
aina_shaira replied at 2-7-2022 10:17 PM
produk dia laku lagi ke? tengok dia kaya raya je duk jaja nya....

mmg la kaya sbb sekali ejen kena beli pukal level acah jah..xblh amik sesikit..pastu nk kata untung sgt xlgsg pun..ejen dia jual hempas pulas ritu hand sanitizer kat shopi br 3-5 hingget sampai dia jual lg mahal dr jah ngko mampu?..maunye xkayoooo dabel triple untung dia amik..dah la pre order..pastu no back out pastu kekonon produk dia rare la rnd letopsss la pdhl produk oem taik tuceng jahh..yg ejen batak laaa hari2 tgk igs xpekdah heshe mcm tohan..kaka menyampah tgk dia defensive bagai siap menipu kekonon jumpa laki tu xkejar dia sbb rete walhal mmg sah2 sbb harta..dia tipu follower dia terang2 pki niqob tp perangai munafake! kowser laaa beruk sekor ni xcampur org n blagakkkk namatey!


Reply

Use magic Report

Post time 4-7-2022 02:24 PM From the mobile phone | Show all posts
Normabaru replied at 2-7-2022 08:33 PM
mmg la kaya sbb sekali ejen kena beli pukal level acah jah..xblh amik sesikit..pastu nk kata untun ...

laki nya kerja apa? ke bewak tolong bisnes dia?
Reply

Use magic Report

Post time 4-7-2022 04:23 PM | Show all posts
MarkJubek replied at 2-7-2022 01:01 AM
Baca citer ko ni aku teringat dia penah cakap masa diorg satu family bercuti kat cameron. Dia kata ...

banyak tengok drama ni.. sepnjang jalan x sedar lansung ke? drive waktu malam ke? baju2 semua x bawak? ke day trip? mustahil la nk nipu pon
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 8-7-2022 07:58 PM | Show all posts
sendunya benang i buka ni

takde sape ke nak tolong suap info
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 10-7-2022 11:10 AM From the mobile phone | Show all posts
flipolivio replied at 4-7-2022 02:24 PM
laki nya kerja apa? ke bewak tolong bisnes dia?

Kerja kilang shift gaji 7-8k sis. Ni dia kabo ler. Nafkah dia pon 5k tiap bulan laki dia bagi. Haaa
Reply

Use magic Report

Post time 10-7-2022 11:13 AM From the mobile phone | Show all posts
aina_shaira replied at 8-7-2022 07:58 PM
sendunya benang i buka ni

takde sape ke nak tolong suap info

Kat bawah2 dah sembang sampai ke laki baru dia sis. Info apa lagi u nak minta suap. Barang2 dia jual tu standard barang oem jela. Tp harga produk2 dia jual tu leh pegi haji balik hari
Reply

Use magic Report

Post time 20-7-2022 11:49 AM | Show all posts
dian tak bagi agent dia jual kat shoppe..

skrg dia plak menjual kat tiktok..

ada beza ke jual kat shoppe dengan tiktok
Reply

Use magic Report

Post time 1-8-2022 10:13 PM From the mobile phone | Show all posts
flipolivio replied at 2-7-2022 06:19 PM
caner kantoi dia admin?

ig page dia kantoikan ed tu sync dengan fb Nurul Diana , fb real dia. Siapa yg friends ngan dia kat fb semua dapat notification tu kat IG. Lepas kantoi terus page ed tu lenyap
Reply

Use magic Report

Post time 1-8-2022 10:16 PM From the mobile phone | Show all posts
Kalau siapa follow page edlyna menipu tu dulu, korang akan perasan cara penulisan, noktah, gamba yg dia edit semua sebijik macam dianz ni punya. Lepastu kantoi plak page ig edlyna menipu tu terlink dengan fb nurul diana. Ada beberapa org sempat screenshot sebelum page tu tetiba lenyap.
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 2-8-2022 02:00 PM From the mobile phone | Show all posts
MarkJubek replied at 1-8-2022 10:16 PM
Kalau siapa follow page edlyna menipu tu dulu, korang akan perasan cara penulisan, noktah, gamba yg  ...

Maknanya edlyna dan dianz ni orang yang sama ke?
Edlyna tu sapa dan dia menipu pasal apa?
Reply

Use magic Report

Post time 2-8-2022 02:58 PM From the mobile phone | Show all posts
aina_shaira replied at 2-8-2022 02:00 PM
Maknanya edlyna dan dianz ni orang yang sama ke?
Edlyna tu sapa dan dia menipu pasal apa?

bukan... dia admin page yang kantoikan edlyna tu penipu.. tak faham kenapa dia banyak masa nak buat page tu
Reply

Use magic Report

Post time 2-8-2022 05:00 PM From the mobile phone | Show all posts
MarkJubek replied at 2-8-2022 02:58 PM
bukan... dia admin page yang kantoikan edlyna tu penipu.. tak faham kenapa dia banyak masa nak bua ...

u ada screenshot page ed tu sync dgn fb dia x?
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 4-8-2022 09:21 AM From the mobile phone | Show all posts
Normabaru replied at 2-7-2022 08:33 PM
mmg la kaya sbb sekali ejen kena beli pukal level acah jah..xblh amik sesikit..pastu nk kata untun ...

Alahaiiii samaaanyaaa dgn perangai founder lagi sorg ni. Berniqab jugak. K**F** nama diberi. Asek laa menjaja cerita kata dia kene fitnah, kene fitnah. Rupanyaaa dia yg kaki fitnah org. Org lain semua salahhh, dia jaa betul. Tunggu jeee sesape spill pasal dia ni. Perangai samaaa laahh dgn si Dian ni. Kenapaaaa ehhh merosakkan nama org lain yg pakai niqabbb? Sebab makhluk2 fake mcm ni lah!
Reply

Use magic Report

Post time 4-8-2022 09:22 AM From the mobile phone | Show all posts
MarkJubek replied at 1-8-2022 10:13 PM
ig page dia kantoikan ed tu sync dengan fb Nurul Diana , fb real dia. Siapa yg friends ngan dia ka ...

Laaaa dia kaaa yg buat page tu? Hahahaha. Skrg di Ed tu dah mcm normal kan? Tak delusional dah. Si Dian ni plak mcm pelik.
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2022 11:09 AM From the mobile phone | Show all posts
qwen_luna replied at 4-8-2022 09:21 AM
Alahaiiii samaaanyaaa dgn perangai founder lagi sorg ni. Berniqab jugak. K**F** nama diberi. Asek  ...

siapa uols berniqab K**F** ni? xdpt decode la
Reply

Use magic Report

Post time 4-9-2022 12:54 AM From the mobile phone | Show all posts
flipolivio replied at 14-8-2022 11:09 AM
siapa uols berniqab K**F** ni? xdpt decode la

K*k F*l kenal?
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

27-9-2022 09:51 AM GMT+8 , Processed in 0.082409 second(s), 19 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list