CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
Author: aina_shaira

ALL ABOUT FOUNDER DIANZ

  [Copy link]
Post time 7-4-2022 01:30 PM From the mobile phone | Show all posts
piep replied at 7-4-2022 01:45 PM
hahahha.. tpi awk kawin ngn paez dia ckp x mo ank dulu, sebab 2 anak ni baik sgt2 lagi2 umar mudah ...

Dia kawen dgn paez Mac 2020 pastu katanya 2thn br nk ank..mmg la xmo rush nk ank sbb risau tok laki ni bewak kaaa pemalas ka..senang nk kick skali tgk mcm blh diharap..blh layan 'ego' n perangai kapla Batu si dian tu..so now dh lps Mac 2022 mmg meratib jela nk bb girl katanyehhh...konon nk start planning utk preggy blk
Dr thn lps lg dh xhbs2 meratib nk ank tu.


Mula2 kaka follow Minah ni ingtkn humble or Islamic or spesis yang jujur..rupanya sgt riak tunggang agama n hipokrit yach..sama la pesen dgn si pan..abg dia yang sotong ponder teamon cekik darah gk tu..huhuu
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 7-4-2022 02:32 PM | Show all posts
Normabaru replied at 7-4-2022 01:26 PM
Dah..br ni je dia gigih pakaikan si Umar tu cermin mata..dok pulun sembang konon rabun (tipu lg)tp ...

pernah baca dulu , nak permaisuri agung yg poppuan tu kecik2 juling.. jadi mmg dipakai spek tu dari kecik, tapi mmg makan tahun la nak ok..
tulaa x beragak nya utk anak berkira.. kita kalau btul kaya x kira weh ngan anak2, mampu buat je.. belum baca lagi pasal konon2 dia introvert jadi x brapa ngam ngn mertua, bukan jenis2 nk borak2 sembang2.. tahinya laa buat story ketawa terkikik, introvert hapaa
Reply

Use magic Report

Post time 10-4-2022 07:53 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Normabaru at 11-4-2022 02:56 AM
piep replied at 7-4-2022 04:32 PM
pernah baca dulu , nak permaisuri agung yg poppuan tu kecik2 juling.. jadi mmg dipakai spek tu dar ...


Dian sekali dgn team tedi dia bjalan p pulau..pastu blk2 tu konon nk g bcuti Maldives konon honeymoon tertunda sekali kena COVID..boleh dia acah konon AirAsia kensel ticket padahal masa tu laki dia dh start kena COVID..pastu dia plak..

Then risau org tahu dia berjalan ke hulu ke hilir xkuarantin betul2 so senyap2 je xinform..

last skali cashhhh ig disabled account dia sbb kumpul data illegally..Adan uke meriak sgt!
Reply

Use magic Report

Post time 11-4-2022 12:48 AM From the mobile phone | Show all posts
Normabaru replied at 10-4-2022 07:53 PM
Dian sekali dgn team tedi dia bjalan p pulau..pastu blk2 tu konon nk g bcuti Maldives sekali kena  ...

Ni masa bila kaka? Pehh betul2 penunggang agama tahap dewa ya dia. Keja menipu,meriak,menunggang ja
Reply

Use magic Report

Post time 12-4-2022 10:27 AM From the mobile phone | Show all posts
cikdonat8 replied at 31-3-2022 02:35 PM
aku penah try dmelon dia..

lepas minum terus tekak rasa kering yang amat..kering bukan kaleng2 ye. ...

Iols try sekali terus kering tekak, pyh nak bernafas, lidah jadi kebas,kepala berpusing-pusing. Terus stop. Sekarang Ada 5 kotak lagi tak pernah sentuh .yg buka time Tu yg dpt free sachet time beli. Hamak sgt beli byk Sebab nak dpt harga murah????
Reply

Use magic Report

Post time 12-4-2022 08:32 PM From the mobile phone | Show all posts
Normabaru replied at 27-3-2022 07:54 AM
Itu hari dianz ni bukak Regis utk ejen teddy dia..sajala kaka norm tny dia kat box soalan..sebab dia ...

mana boleh letak logo halal dkt packaging kalau xde halal..boleh report ni kaka norm.. produk dia yg lain pon selamba je dia letak logo halal tp xde no jakim pon..
Reply

Use magic Report

Post time 12-4-2022 08:33 PM From the mobile phone | Show all posts
Normabaru replied at 10-4-2022 07:53 PM
Dian sekali dgn team tedi dia bjalan p pulau..pastu blk2 tu konon nk g bcuti Maldives konon honeym ...

dia mcm acah xterkesan ig kena disable..tp i rasa confirm
punya dia terkesan..
Reply

Use magic Report

Post time 12-4-2022 08:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Normabaru replied at 27-3-2022 02:09 PM
Dia skrg jual ubat berak perisa black current plak

Dinamakan dkairen..Nama kg.com sungguh

boleh percaya ke 56k box tu? ke 56k sachet je? sbb sheols tak mention pon box..hanya 56k.. iols speku 56k sachet je..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 12-4-2022 08:50 PM From the mobile phone | Show all posts
flipolivio replied at 12-4-2022 10:33 PM
dia mcm acah xterkesan ig kena disable..tp i rasa confirm
punya dia terkesan..

Well..kutuk sikit pon dianz ni koyak smpi TERPAKSA berulang kali post igs psl issue tu..inikan plak hilang ig 100k followers
Reply

Use magic Report

Post time 12-4-2022 08:51 PM From the mobile phone | Show all posts
flipolivio replied at 12-4-2022 10:40 PM
boleh percaya ke 56k box tu? ke 56k sachet je? sbb sheols tak mention pon box..hanya 56k.. iols sp ...

Dia kan anak murid jijang sembang...haruslaaa twist habis blh
Reply

Use magic Report

Post time 12-4-2022 08:52 PM From the mobile phone | Show all posts
flipolivio replied at 12-4-2022 10:32 PM
mana boleh letak logo halal dkt packaging kalau xde halal..boleh report ni kaka norm.. produk dia  ...

Kannnn..silakan report..kaka menyampah dian ni.so pakai la gambar kaka tefek tu..buat report..Penang enforcement rajin sikit turun padang
Reply

Use magic Report

Post time 13-4-2022 03:02 AM From the mobile phone | Show all posts
srisofe replied at 12-4-2022 12:27 PM
Iols try sekali terus kering tekak, pyh nak bernafas, lidah jadi kebas,kepala berpusing-pusing. Te ...

Seriously? Xsangka ek..asik baca sume murni2 wangi2 ja..

Btw..Kenapa xjual blk kt agent depa..sale depa kan kencang yakmat

Hahahah
Reply

Use magic Report

Post time 13-4-2022 11:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Iols mmg makan dmelon tu. Ok je mmg lawas membuang.. itu syiok...
Reply

Use magic Report

Post time 19-4-2022 11:37 PM From the mobile phone | Show all posts
Normabaru replied at 13-4-2022 03:02 AM
Seriously? Xsangka ek..asik baca sume murni2 wangi2 ja..

Btw..Kenapa xjual blk kt agent depa..sal ...

Malas nak contact dah sis.. awal2 Tu macam nak bagi Komen kat dianz sendiri tapi Rasa nnt mesti dia cakap depend pada penerimaan badan masing2. So kalau dpt ayat macam Tu iols tak tahu nak reply apa dah nnt???????? iols sendiri la yg tak cerdiksss terpengaruh nak kuyuss sgt ????????
Reply

Use magic Report

Post time 21-6-2022 05:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Produk apa ni tak pernah dengar pun :funk
Reply

Use magic Report

Post time 2-7-2022 01:01 AM From the mobile phone | Show all posts
Normabaru replied at 10-1-2022 12:14 PM
Xde..so far dia tunjuk sume xde Hermes..latest dia show off LV dia blk kg laki dia..poyo weh ckp l ...

Baca citer ko ni aku teringat dia penah cakap masa diorg satu family bercuti kat cameron. Dia kata dia tak plan ke mcm mana aku lupa dah, tp yang aku ingt dia kata laki dia angkat dia masuk keta masa dia tido, dia sedar2 je kat cameron dah. Yang ni sumpah mcm menipu.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 2-7-2022 01:37 AM From the mobile phone | Show all posts
Oo. Dah kawin baru.
Reply

Use magic Report

Post time 2-7-2022 01:59 AM From the mobile phone | Show all posts
Korg caye tak kalau aku cakap si dianz ni admin page yg pernah malukan sorg niqabis nama edlyna dulu2 tu?
Reply

Use magic Report

Post time 2-7-2022 05:43 AM From the mobile phone | Show all posts
MarkJubek replied at 2-7-2022 03:01 AM
Baca citer ko ni aku teringat dia penah cakap masa diorg satu family bercuti kat cameron. Dia kata ...

Hahahaha..kaka dh malas nk tgk igs dia dh..byk meriak n mbongak je..pki niqob tp xde islamik lgsg..ape je dpt manfaat Dr dgr dia gelak mengilai cm antu..malas buang masa dh..xde lgsg islamik element..seqodar pakaian je..rosak otak tgk perangai dia yang cm bagosss tu

Xde pekdah!
Reply

Use magic Report

Post time 2-7-2022 09:04 AM | Show all posts
MarkJubek replied at 2-7-2022 01:59 AM
Korg caye tak kalau aku cakap si dianz ni admin page yg pernah malukan sorg niqabis nama edlyna dulu ...

Jap apa kena mengena dia dengan Ed tu? Nampak macam takda probability untuk cross path pun even though dedua menunggang agama dengan niqab?
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

19-8-2022 03:59 PM GMT+8 , Processed in 0.083048 second(s), 19 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list