CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

View: 15753|Reply: 125

Pembaca berita otai Farit Ismeth Emir meninggal dunia

  [Copy link]
Post time 20-4-2020 01:22 PM | Show all posts |Read mode
Aku tau dia bukanlah artis tapi aku percaya ramai orang Malaysia pelbagai usia kenal wajahnya. Al Fatihah.


Dukacita dimaklumkan, penyampai berita terkenal, Farit Ismeth Emir telah pun menghembuskan nafasnya yang terakhir di Shah Alam. Semoga roh Allahyarham dicucuri rahmat dan ditempatkan dalam kalangan orang beriman.

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 20-4-2020 01:24 PM From the mobile phone | Show all posts
Innalillahwainnalillahhirojiun..
Al fatihah
Reply

Use magic Report

Post time 20-4-2020 01:26 PM From the mobile phone | Show all posts
I datang lari sini Sebab nampak ni kat Twitter tadi... innalillah...
Reply

Use magic Report

Post time 20-4-2020 01:26 PM From the mobile phone | Show all posts
Takziah buat keluarga arwah. Dari kecil tahun 80 an aku tengok dia baca berita terutama dunia jam 10. Paling best akhir tu ada trivia la, fakta la Veet imformative
Reply

Use magic Report

Post time 20-4-2020 01:28 PM | Show all posts
innalillahi wainnailaihi rojiun..

dulu2 selalu tgk dunia jam 10
Reply

Use magic Report

Post time 20-4-2020 01:33 PM From the mobile phone | Show all posts
Innalillahiwainnalillahiroji'un..salam takziah buat keluarga. Antara pembaca berita yg boleh buat aku tgk dr mula sampai ke habis..dia ada style dia yg tersendiri..
Reply

Use magic Report

Post time 20-4-2020 01:33 PM From the mobile phone | Show all posts
Baru i tahu dj fuzz anak arwah..
Semoga Allah rahmati arwah..
Reply

Use magic Report

Post time 20-4-2020 01:36 PM From the mobile phone | Show all posts
Innalillahwainnalillahhirojiun..

Al fatihah
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 20-4-2020 01:53 PM From the mobile phone | Show all posts
Innalillahiwainnailaihirojiun. Semoga rohnya dicucuri rahmat dan dtempatkan dkalangan org2 yg beriman...aminnn

Berape ye umur arwah?Sbb dl zaman kanak2 smpai besar tgk arwah maintain jek xboleh nk agak umur brape.
Reply

Use magic Report

Post time 20-4-2020 01:55 PM From the mobile phone | Show all posts
Lula2 replied at 20-4-2020 01:33 PM
Baru i tahu dj fuzz anak arwah..
Semoga Allah rahmati arwah..

dj fuzz anak arwah dgn kak mah ke?
Reply

Use magic Report

Post time 20-4-2020 01:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Suka dia punya trademark lps abes baca berita tu..

"saudara, ......"

alfatihah (dibaca)..
Reply

Use magic Report

Post time 20-4-2020 01:58 PM From the mobile phone | Show all posts
Lula2 replied at 20-4-2020 01:33 PM
Baru i tahu dj fuzz anak arwah..
Semoga Allah rahmati arwah..

Eh seriouslahh?? Betul2 ketinggalan keretapi betul iols ni. Apa pun takziah buat keluarga arwah
Reply

Use magic Report

Post time 20-4-2020 01:59 PM From the mobile phone | Show all posts
innalillah......
Reply

Use magic Report

Post time 20-4-2020 02:01 PM From the mobile phone | Show all posts
Allah..innalillahiwainnailaihirojiun.lepas ni dah tak dengar la kata2 hikmah beliau.semoga tenang di sana
Reply

Use magic Report

Post time 20-4-2020 02:05 PM | Show all posts
innalillahiwainnalillahi rajiun..salam takziah
Reply

Use magic Report

Post time 20-4-2020 02:09 PM | Show all posts
Innalillahiwainnailaihirojiun

semoga rohnya di tempatkan di kalangan para solehin

Al Fatihah
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 20-4-2020 02:15 PM From the mobile phone | Show all posts
YomiuriLandMae replied at 20-4-2020 01:55 PM
dj fuzz anak arwah dgn kak mah ke?

Org lain sis. Ramai yg ingt dia ex kakmah padahal bukan. Nama je lbh kurg sama kot rsny
Reply

Use magic Report

Post time 20-4-2020 02:19 PM From the mobile phone | Show all posts
Inalillah..al fatihah.

Merangkak lah di akhirat nanti syaiton yang fitenah arwah ialah ex suami rosmah mansor dulu. Semoga dipanah petir.
Reply

Use magic Report

Post time 20-4-2020 02:20 PM From the mobile phone | Show all posts
YomiuriLandMae replied at 20-4-2020 01:55 PM
dj fuzz anak arwah dgn kak mah ke?

Dia tak pernah berkahwin dgn rosmah
Reply

Use magic Report

Post time 20-4-2020 02:21 PM From the mobile phone | Show all posts
Innalillah..arwah dlm 66y.o, senior dari otai Harjit Singh, cuolls ingat tak sorang lagi presenter Serani pompuan Dunia Jam 10 gak, takleh recall nama dia
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

3-12-2022 12:35 AM GMT+8 , Processed in 0.119382 second(s), 44 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list