CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: annadonna

Pembaca berita otai Farit Ismeth Emir meninggal dunia

  [Copy link]
Post time 20-4-2020 11:06 PM From the mobile phone | Show all posts
permaisuri sultan Selangor pun rtm ada call pasal ismet ni tadi...
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 20-4-2020 11:13 PM | Show all posts
Afatihah...

Teringat masa kecik2, pembaca berita TV1, Salasiah Zakaria, Kamarudin (tak ingat last name), Christine Ling, Harjit Singh, sapa lagi ye, ingat era2 tu..?
Reply

Use magic Report

Post time 20-4-2020 11:48 PM From the mobile phone | Show all posts
Innalillahiwainnailaihirajiun

Allahumma firlahu warhamhu wa`afihi wa`fu`anhu"
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2020 12:25 AM From the mobile phone | Show all posts
Takziah kepada seluruh ahli keluarga arwah. Dari kecik aku tengok dia baca berita..
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2020 12:37 AM | Show all posts
takziah...semoga ditempatkan bersama orang2 soleh
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2020 12:38 AM From the mobile phone | Show all posts
arianakhalid replied at 20-4-2020 08:25 PM
Marry Anne Masilamani
Hajjah Hazlinda


Sama la. Tgh syok tgk AJL/movie/cerekarama kat tv3, tepat 10pm ayah akan tukar chanel ke rtm adoila. Kalau cerita best, tunggu gak la DJ10 habis. Tidak pun, kena halau masuk bilik. Kena tidur. Erghhh
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2020 12:40 AM From the mobile phone | Show all posts
cap_ayam replied at 20-4-2020 09:07 PM
sebenarnya bagus tindakan ayah ariana tu sebab anak2 akan terdedah dengan pelbagai isu semasa duni ...

Tu yg pelik.. Dari zmn dulu dok dgr berita pasal Israel-palestian-tanah Arab-USA sampai skrg tak habis2. Dari DJ10 la kenal yasser arafat, sadam, Bush etc.
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2020 12:44 AM From the mobile phone | Show all posts
wak_pijah replied at 20-4-2020 09:33 PM
Marry Anne Masalamani kot namanya kalau tak silap. Pakai spek kurus2 kan?

Alfatihah buat arwa ...

Baru nak google nama dia.. Terus dtg dlm ingatan rupanya. I ingat masa tu.. Kita nmpk dia plain je. Tak ingat nak fokus tang baju ke apa. Kalau tv3, kalerful.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 21-4-2020 12:51 AM From the mobile phone | Show all posts
pinkzara replied at 21-4-2020 12:44 AM
Baru nak google nama dia.. Terus dtg dlm ingatan rupanya. I ingat masa tu.. Kita nmpk dia plain je ...

Diorang pakai baju kurung plain masa baca berita selalunya kan
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2020 01:26 AM From the mobile phone | Show all posts
cicicumel replied at 20-4-2020 11:01 PM
dj fuzz ni sape? deejay ke artis?

Artis lol.. artis hip hop.. DJ pun ye
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2020 01:31 AM From the mobile phone | Show all posts
Semoga roh arwah tenang di sana.. Alfatihah
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2020 01:47 AM From the mobile phone | Show all posts
YomiuriLandMae replied at 20-4-2020 01:55 PM
dj fuzz anak arwah dgn kak mah ke?

nmpk sgt ko da kena kenceng dgn fitnah dr ph. Cukup2 la jd bodo asyik kena tipu.
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2020 02:40 AM From the mobile phone | Show all posts
Innalillahwainnalillahhirojiun..
Al fatihah
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2020 02:44 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by awenda507 at 21-4-2020 02:50 AM

Innalillahi wainna ilaihi rojiun. Allahumma firghlahu warhamhu wa'afini wa'fuanhu. Salam takziah buat dj fuzz sekeluarga. Smga rohnya ditempatkan dikalangan hambaNya yg soleh. Amin3.
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2020 05:23 AM From the mobile phone | Show all posts
kakakOmes replied at 20-4-2020 02:21 PM
Innalillah..arwah dlm 66y.o, senior dari otai Harjit Singh, cuolls ingat tak sorang lagi presenter S ...

Mary Anne masilamany ke?
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2020 05:43 AM | Show all posts
takziah diucapkan kpd keluarga

teringat teka teki time skolah dulu..dunia apa yg penduduk dia ada seorang jer..huhuh
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 21-4-2020 06:14 AM From the mobile phone | Show all posts
cicicumel replied at 20-4-2020 11:01 PM
dj fuzz ni sape? deejay ke artis?

DJ Fuzz ni geng teh tarik crew, sekali ngan mizz nina & altimet. Pemes di kalangan bebudak hiphop sekitar awal 2000an dulu.
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2020 10:09 AM From the mobile phone | Show all posts
Salam takziah
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2020 10:35 AM | Show all posts

Berenti2 la sebar fitnah dia pernah berkahwin dgn perempuan tu.....adoi. even mak aku pun yakin bebenar yg arwah ni pernah berkahwin dgn RM.

Even dah letak video interview di mana arwah siap ckp 'demi Allah' yg tiada kaitan dgn RM, pun dok percaya lagi........adoi laaaaa......

siap Azrene wife Fazley pun kena letak disclaimer yg arwah bukan father dia....and dia letak pun gbr ayah kandung dia kat IG.

So, sesapa yg nak tgk rupa ex husband RM, sila la ke IG wife Fazley-Asmara-Yaakob tu.... hehe.
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2020 11:10 AM From the mobile phone | Show all posts
Alfatihah.. penyampai berita RTM dulu2.. sgt berkaliber,sgt berkualiti.. tiada penganti..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

4-12-2022 11:25 PM GMT+8 , Processed in 0.109347 second(s), 40 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list