CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: annadonna

Radzuan Radziwill beramal jahit baju covid 19 for free

  [Copy link]
Post time 31-3-2020 07:42 PM From the mobile phone | Show all posts
sukacactus replied at 30-3-2020 10:07 PM
Datuk ni jadi designer dah berpuluh2 tahun kot
Dl (xtau la kot sampai skrg) butik dia kat bwh day ...

Itu 1st butik dia. Hari2 aku lalu depan butik dia, mesti kepala teleng kat window tgk baju n kasut cantik nyaaa lahhh.

But one thing about this guy, he is one of a few humble and down to earth fashion designer i ever met. Dia sgt appreciate n respect every single customer tak kira apa background sekali pun.

So proud of dato radzuan radziwill.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 31-3-2020 08:44 PM | Show all posts
salikin sidek designer pun buat sekali projek sama
Reply

Use magic Report

Post time 1-4-2020 07:07 AM From the mobile phone | Show all posts
Buritan replied at 31-3-2020 02:38 PM
Nama aku hebat.. hahaha

Mujur DP tak mewakili nama chuols., adoi, btw chuols pndai menjahit ye
Reply

Use magic Report

Post time 1-4-2020 07:09 AM From the mobile phone | Show all posts
willow12 replied at 31-3-2020 07:42 PM
Itu 1st butik dia. Hari2 aku lalu depan butik dia, mesti kepala teleng kat window tgk baju n kasut ...

Sama la aku dl2 ni
HQ laki aku kat dayabumi
Everytime aku ikut dia gi sana mesti menjeling butik RR ni
Nak buat cemana menjeling je yg aku mampu waktu tu
Reply

Use magic Report

Post time 1-4-2020 04:34 PM From the mobile phone | Show all posts
Buritan replied at 31-3-2020 02:38 PM
Nama aku hebat.. hahaha

Yit, dah berapa ratus psg dh ko jahit
Reply

Use magic Report

Post time 5-4-2020 11:15 AM From the mobile phone | Show all posts
HannahMontana replied at 30-3-2020 08:40 PM
kain KKM beri percuma.

Kena beritahu kain itu free.

Radzuan yang banyak menghasilkan rekaan untuk kenamaan dan songket untuk pemimpin dunia, berkata beliau sudah membelikan tiga gulung kain yang mempunyai kira-kira 3,000 meter material non-woven, untuk dijahit menjadi PPE.


Die kata die yg beli

Yg penting die support frontliner

Reply

Use magic Report

Post time 6-4-2020 01:10 PM From the mobile phone | Show all posts
Kwn aku ckgu..dia dulu fashion pya student sblm smbg kpli.skang geng2 alumni dia jahit ppe.dorg donate ppe utk hospital...aku ni hrp x reti jahit..klo reti..aku buat dh...
Reply

Use magic Report

Post time 7-4-2020 10:06 PM | Show all posts
supernaturalee replied at 5-4-2020 11:15 AM
Radzuan yang banyak menghasilkan rekaan untuk kenamaan dan songket untuk pemimpin dunia, berkata b ...

beli dgn KKM lah kannn???

sebab kain itu xde kita jual sesuka hati.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 7-4-2020 10:16 PM From the mobile phone | Show all posts
bagus radzuan r. ni..dia dgn melinda ooi yg antara paling awal tolong jahit baju..sementara designer lain bz ber tiktok..makan..upload masak.ape ..

lepas dah masuk fasa kedua baru nampak designer lain turut bsama mbantu.

bagus ka..kerjasama mcm tu..

Reply

Use magic Report

Post time 7-4-2020 10:18 PM From the mobile phone | Show all posts
bagus la. ***. typo
Reply

Use magic Report

Post time 7-4-2020 10:19 PM From the mobile phone | Show all posts
*typo..
aku nak ckp..bagus laaaa...
Reply

Use magic Report

Post time 7-4-2020 11:45 PM From the mobile phone | Show all posts
sukacactus replied at 1-4-2020 07:09 AM
Sama la aku dl2 ni
HQ laki aku kat dayabumi
Everytime aku ikut dia gi sana mesti menjeling butik ...

Fashion designer NAMA RR Ni ada ong agaknya yek? Rizalman.. Rizman.. Ruzainj.. Radziwil.. Hahha
Reply

Use magic Report

Post time 8-4-2020 01:21 AM From the mobile phone | Show all posts
HannahMontana replied at 7-4-2020 10:06 PM
beli dgn KKM lah kannn???

sebab kain itu xde kita jual sesuka hati.

Xsure plk. Tp spec nya harus refer kkm
Reply

Use magic Report

Post time 8-4-2020 01:22 AM From the mobile phone | Show all posts
ratuiphone replied at 7-4-2020 10:16 PM
bagus radzuan r. ni..dia dgn melinda ooi yg antara paling awal tolong jahit baju..sementara designer ...

Bernard chandran

Alumni project runway Malaysia mcm hatta n norita haris

Reply

Use magic Report

Post time 8-4-2020 01:23 AM From the mobile phone | Show all posts
pinkzara replied at 7-4-2020 11:45 PM
Fashion designer NAMA RR Ni ada ong agaknya yek? Rizalman.. Rizman.. Ruzainj.. Radziwil.. Hahha

Razwan ali

Kau sekolah tak
Reply

Use magic Report

Post time 8-4-2020 01:25 AM | Show all posts
zeitabaei replied at 30-3-2020 08:20 PM
Bgs. Sape pandai menjahit.ada kilang JAHIT pukal Ada butik patut buat ni.

Ni Ada pemilik butik z ...

mungkin sangkak kot takde duit... kalau ye pun patutnya dia mintak la derma.. tapi sape la nak penat2 jahit kan gittew pekerja pun takde kot
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 8-4-2020 01:27 AM From the mobile phone | Show all posts
ratuiphone replied at 7-4-2020 10:16 PM
bagus radzuan r. ni..dia dgn melinda ooi yg antara paling awal tolong jahit baju..sementara designer ...

Staff erl uniform pon melinda looi design kan...
Reply

Use magic Report

Post time 8-4-2020 08:10 AM | Show all posts
supernaturalee replied at 8-4-2020 01:21 AM
Xsure plk. Tp spec nya harus refer kkm

Ya ,sebab tu aku tanya.
Reply

Use magic Report

Post time 10-4-2020 12:56 AM From the mobile phone | Show all posts
Tadi tgk dlm igs rizalman
ada follower dia tanya
dia tak buat PPE kah
kenapa tak da tunjuk
Sebab semlm rizalman ada beritau
his basement akan jadi tmpt utk jahit PPE
tapi senyap je tak da tunjuk apa
rizalman hanya jawab ‘——‘
bila follower dia tanya
hmm kenapa ye? Tak jadi buat ka?
sebab apa tak jadi?
Reply

Use magic Report

Post time 10-4-2020 01:45 AM From the mobile phone | Show all posts
Nenasketum replied at 31-3-2020 06:48 PM
Dia ni so humble. Aku ingat akak aku tempah baju kat dia masa dia belum femes. Butik kat Dayabumi ma ...

Sapo tu sistur?
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

4-12-2022 11:37 PM GMT+8 , Processed in 0.110823 second(s), 38 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list