CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: annadonna

Radzuan Radziwill beramal jahit baju covid 19 for free

  [Copy link]
Post time 31-3-2020 12:47 AM From the mobile phone | Show all posts
Bagus Datuk Radzuan, semoga diberkati usaha anda
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 31-3-2020 12:57 AM From the mobile phone | Show all posts
Bagus, we need more like him
Reply

Use magic Report

Post time 31-3-2020 09:38 AM From the mobile phone | Show all posts
Apa kaitan dgn limelightnya pulak. da je org lain yg buat keje amal ni post kat ig masing2. Tp dah diorg x glemer xde la limelight
Reply

Use magic Report

Post time 31-3-2020 09:43 AM From the mobile phone | Show all posts
Alhamdulillah
Reply

Use magic Report

Post time 31-3-2020 09:47 AM From the mobile phone | Show all posts
Menantu menhen tak buat amal jariah ke? Gitu,iols datang dengan negative vibe.  Hahaha.
Reply

Use magic Report

Post time 31-3-2020 02:08 PM From the mobile phone | Show all posts
Buritan replied at 30-3-2020 09:51 PM
Ye betul.. sian depa.. akunal bg duit.. tadak duit.. tp.aku pandai jahit.. jdlaa

Xpe burit. Kita buat la apa kita boleh. Derma dn bantuan ni mcam2 cara. Menjahit ni susah giler kot. Go, Burit, go!
Reply

Use magic Report

Post time 31-3-2020 02:15 PM | Show all posts
kain free pun tapi effort tuk jahitkan tu pun bkn calang2 org leh buat, and makan masa.. dia tolong within capacity dia as a fashion designer dgn skill menjahit. alhamdulillah..

#tebarkankebaikan
Reply

Use magic Report

Post time 31-3-2020 02:20 PM From the mobile phone | Show all posts
LadyCarefree replied at 31-3-2020 02:08 PM
Xpe burit. Kita buat la apa kita boleh. Derma dn bantuan ni mcam2 cara. Menjahit ni susah giler ko ...

Sengal la ko ni. Mengekek aku ketawa kt opis ni. Yg sorang tu pun satu hal. Nickname mengundang sgguh.,
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 31-3-2020 02:24 PM From the mobile phone | Show all posts
LadyCarefree replied at 31-3-2020 02:08 PM
Xpe burit. Kita buat la apa kita boleh. Derma dn bantuan ni mcam2 cara. Menjahit ni susah giler ko ...

X blh blah la uols panggil dia cmtu.. panggil tan jela, bur** tu lalucah sgt bunyinya.. huhu
Reply

Use magic Report

Post time 31-3-2020 02:31 PM From the mobile phone | Show all posts
Buritan replied at 30-3-2020 10:34 PM
Aku pun tgh jahit nii.. skrg sepital tgh cari kain jenis non woven.. ade sesape tahu tak supplier..  ...

Alhamdulillah... Akk mampu doakan dan bg duit je kt kwn2 yg nk buat amal di musim covid ni... Buat mana yg termampu..
Reply

Use magic Report

Post time 31-3-2020 02:31 PM From the mobile phone | Show all posts
Sazida replied at 31-3-2020 01:20 PM
Sengal la ko ni. Mengekek aku ketawa kt opis ni. Yg sorang tu pun satu hal. Nickname mengundang sg ...

Dah nama dia khenzsssss lolzz
Reply

Use magic Report

Post time 31-3-2020 02:32 PM From the mobile phone | Show all posts
fadz84 replied at 31-3-2020 01:24 PM
X blh blah la uols panggil dia cmtu.. panggil tan jela, bur** tu lalucah sgt bunyinya.. huhu

Dah dia xkisah pon awal2 iols panggil dia burit. Nama dia kot.......
Reply

Use magic Report

Post time 31-3-2020 02:34 PM From the mobile phone | Show all posts
LadyCarefree replied at 31-3-2020 02:08 PM
Xpe burit. Kita buat la apa kita boleh. Derma dn bantuan ni mcam2 cara. Menjahit ni susah giler ko ...

Ok ta rq..
Reply

Use magic Report

Post time 31-3-2020 02:35 PM From the mobile phone | Show all posts
LadyCarefree replied at 31-3-2020 02:08 PM
Xpe burit. Kita buat la apa kita boleh. Derma dn bantuan ni mcam2 cara. Menjahit ni susah giler ko ...

Ok tq tq.. hihihi
Reply

Use magic Report

Post time 31-3-2020 02:37 PM From the mobile phone | Show all posts
diss69 replied at 31-3-2020 02:31 PM
Alhamdulillah... Akk mampu doakan dan bg duit je kt kwn2 yg nk buat amal di musim covid ni... Buat ...

Ye betul.. yg kaya bg duit.. aku bg tenaga dah la
Reply

Use magic Report

Post time 31-3-2020 02:38 PM From the mobile phone | Show all posts
Sazida replied at 31-3-2020 02:20 PM
Sengal la ko ni. Mengekek aku ketawa kt opis ni. Yg sorang tu pun satu hal. Nickname mengundang sg ...

Nama aku hebat.. hahaha
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 31-3-2020 03:02 PM | Show all posts
bless him.
Reply

Use magic Report

Post time 31-3-2020 03:48 PM | Show all posts
Walaupun kain free tapi effort tu ada...selain dr dato radzuan nie si shafiqah bini atu pun ade tlg jahitkan sekali...semoga dorang berdua diberi pahala yg setimpal la dlm usaha nk membantu frontliners nie....
Reply

Use magic Report

Post time 31-3-2020 06:32 PM From the mobile phone | Show all posts
Kudos Datuk...good effort!
Reply

Use magic Report

Post time 31-3-2020 06:48 PM From the mobile phone | Show all posts
Dia ni so humble. Aku ingat akak aku tempah baju kat dia masa dia belum femes. Butik kat Dayabumi masa tu. Akak aku tempah baju lace untuk nikah. Jahitan dia perfect gillerrr.
Tak macam sorang lagi tu, time2 konon Anwar nak jadi PM, makin menyerlah ke bapuk kan dia. Dia pun dulu butik kat Sg. Wang. Sebelum femes dah kerek.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

3-12-2022 12:05 AM GMT+8 , Processed in 0.097116 second(s), 38 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list