CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: Mr.Lovalova

Dah Nak 4 Bulan Kawin Tapi Main Boleh Kira Guna Jari.

[Copy link]
 Author| Post time 18-7-2021 01:40 PM From the mobile phone | Show all posts
dakewa replied at 29-3-2020 07:59 PM
Gune pelincir je sis. Hubby i biasa gune tu kalau malas nk foreplay lama2. Alhamdulillah takde rase  ...

Masalah sekarang.. ajak je dah kene reject.. dah naik jemu dah.. ni dah nak masuk 2 tahun kawin
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 18-7-2021 01:41 PM From the mobile phone | Show all posts
LemangGoreng replied at 30-3-2020 12:18 PM
lepas foreplay tu, die basah x. kalo xcukup basah mmg kering sakit. kalo lg bgs ko kasi die puas dlu ...

Ajak ada pon tak nak nak buat mcm mane.. aduuhh streess nye
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 18-7-2021 01:48 PM From the mobile phone | Show all posts
dealovaee replied at 30-11-2020 10:39 AM
haih aq pulak saki hati dgr.. Aq punya la harap laki aq jenis suka ajak main klo bole hari2. Tak b ...

Entah lah awak… saya kecewa.. rasa dah putus asa… dah nak masuk 2 tahun kami.. ni dah nak setahun tak seks
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 18-7-2021 01:50 PM From the mobile phone | Show all posts
MissyMolly replied at 1-12-2020 10:25 AM
TT dah ok ker prob?hahaa care to share zodiak chuols n wifey?nak buat research..tp utk tips segera k ...

Sama jugak.. dh letih setahun tak seks.. saya dah give up.. kawin sekadar kawin je..
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 18-7-2021 01:51 PM From the mobile phone | Show all posts
Gundhu replied at 16-12-2020 07:19 AM
Aku pon sama mcm kau...aku dah 2 tahun kahwin...anak ada sorang setahun lebih..lepas sebulan kahwin  ...

Kes ko sebijik mcm aku… x tau nak kata apa.. sampai aku dh malas.. rase hilang nafsu kat dia.. rase mcm adik beradik dok 1 rumah… aku xnk bercerai sebab aku nak anak sentiasa dpn mata aku..
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 18-7-2021 01:52 PM From the mobile phone | Show all posts
deeda00 replied at 1-1-2021 10:57 PM
Penah slow talk dgn wife tak nape dia rasa camtu? Selalunya kalau pregnant je sstgh pempuan tak mi ...

Tak byk kali bincang.. bila bincang dia tak minat nak borak… ckp dia memang tak suka
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 18-7-2021 01:53 PM From the mobile phone | Show all posts
copy_paste replied at 18-1-2021 07:05 PM
masalah ko same dengan masalah aku,bezanye aku dah lama kawin

Bosan kawin mcm ni kan bro
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 18-7-2021 01:54 PM From the mobile phone | Show all posts
rosasen replied at 10-2-2021 03:46 PM
slow talk jgn bg dia dgr je...kita dgr luahan dia plak.. mungkin dia penat jaga anak?
berat bdn b ...

Dia kurus je.. lepas beranak mainten je
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 18-7-2021 01:55 PM From the mobile phone | Show all posts
puteraalam02 replied at 2-5-2021 07:31 AM
Mcm mana TT dah settle ke maslah ko tu

Hmmmm dah give up rase.. dh nak masuk 2 tahun sama je
Reply

Use magic Report

Post time 19-7-2021 11:14 AM From the mobile phone | Show all posts
Mr.Lovalova replied at 18-7-2021 01:51 PM
Kes ko sebijik mcm aku… x tau nak kata apa.. sampai aku dh malas.. rase hilang nafsu kat dia.. ra ...

Bagus nih.. kalau ley kekalkan gitu mmg iols tabik springgggg toingg toingggggggg gitu kt u heheee doa la byk2 mgkin lelama ok balik hormon bdn beliyaw ya a awwww
Reply

Use magic Report

Post time 19-7-2021 11:14 AM From the mobile phone | Show all posts
Mr.Lovalova replied at 18-7-2021 01:50 PM
Sama jugak.. dh letih setahun tak seks.. saya dah give up.. kawin sekadar kawin je..

Chuols wangi ke idokkk? Xhensem tak pe janji wangiii
Reply

Use magic Report

Post time 19-7-2021 04:46 PM | Show all posts
Mr.Lovalova replied at 18-7-2021 01:52 PM
Tak byk kali bincang.. bila bincang dia tak minat nak borak… ckp dia memang tak suka

ada juga perempuan tertutup hati terus macam ni ek..kesian pulak
apakah trauma sbb bersalin @ trauma setiap kali berhubungan badan dia jadi mcm tu

tp tu la dia tk nak ckp pulak apa masalahnya, mana la org nak tau kn..dah terseksa jiwa laki tu

dah suami tu tanya apa masalahnya, ckp je la jgn simpan2 dan pendam2


kita hidup berpasangan ni nafkah zahir & batin sama penting

laki iols pun bukan la sejenis yg nak buat mcm2 masa berjimak tu

dh bertahun kawin kan dh tahu lagunya mcmana..jd iols lapang kn minda & enjoy

Reply

Use magic Report

Post time 19-7-2021 05:12 PM | Show all posts
TT 4 bulan tu baru lagi..pelan2 la biasanya anak dara ni mmg la kalau first time tu sakit jadi bila sakit dia jadi tk mahu kalau tt tetap juga nak teruskan

kesudahnya tiap kali tt mintak dia akan menolak & bila di paksa2 nak senang dia suh je tt kawin  lg 1, mcm la dia ingat bermadu tu best

cuba tt buat mcm ni, tapi tt kena la kena tahan nafsu tu sikit, bukan nak terus dpt

hari 1st tu tt tido tt peluk la erat2 usap2 kucup2 dahi bini tu, ajak dia borak2 sampai tertido

hari ke 2 tu buat lagi mcm ni, sampai dia rasa selesa & selamat tido dlm pelukan tt tanpa kena buat seks yg dia rasa menyakit kn tu..cipta suasana selesa

hari ke 3 buat mcm tu juga tp tambah kn pressure, selak baju dia sambil usap lama2 mesti dia rasa nikmat, bila tt tgk dia dh mula bernafas kencang tu, dh syok kan tt stop la bg dia frust, sambung esok hahaha

hari ke4 tu tt buat lagi mcm tu lama2 dia tk kan tahan punya, semua kena slow & steady, pengantin baru sheols pun tk ada pengalaman kan malu2 takut2 .jgn main terkam je
Reply

Use magic Report

Post time 22-7-2021 05:17 PM | Show all posts
sue_liah replied at 19-7-2021 05:12 PM
TT 4 bulan tu baru lagi..pelan2 la biasanya anak dara ni mmg la kalau first time tu sakit jadi bila  ...

Sampai hari ke berapa baru boleh kita celup sue_liah? ... dgr penerangan cik sue rasa mcm tak tahan plak ... mmg nak kena carik wife malam ni, nak try.
Reply

Use magic Report

Post time 23-7-2021 09:06 AM | Show all posts
piedpiper replied at 22-7-2021 05:17 PM
Sampai hari ke berapa baru boleh kita celup sue_liah? ... dgr penerangan cik sue rasa mcm tak taha ...

ini utk di pratik kan utk isteri2 yang selalu menolak suami sbb sakit ke trauma ke
sbb tu lelaki kena sabar, pompuan ni lg di paksa lagi dia tk suka

bila nak dpt tu bergantung la pada keadaan, mana tau agak2 dia dh rasa selesa hari2 kena belai klau minta mungkin dia bagi
Reply

Use magic Report

Post time 23-7-2021 12:50 PM | Show all posts
sue_liah replied at 23-7-2021 09:06 AM
ini utk di pratik kan utk isteri2 yang selalu menolak suami sbb sakit ke trauma ke
sbb tu lelaki  ...

kalau dia x bagi lagi, kena 'lepas luar' je la nampak gaya nya.
Reply

Use magic Report

Post time 23-7-2021 03:08 PM | Show all posts
piedpiper replied at 23-7-2021 12:50 PM
kalau dia x bagi lagi, kena 'lepas luar' je la nampak gaya nya.

dah berusaha berserta la dengan doa..doa bagi lembut hatinya
perempuan yang ada laki kasar panas baran pemalas pun selalu berdoa bg laki lembut hati

jadi lelaki pun kena la gitu..masalah org laki ni bukan besar sgt pun mcm org pompuan

nak layan feel org lelaki yg perangai bukan2 lepas kawin lg pening kepala
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2021 04:09 PM | Show all posts
Edited by a4_paper at 28-7-2021 04:15 PM
ellejo replied at 28-3-2020 11:06 PM
ko cakap la dgn bini ko yg ko tak suka macam tu.  be a man.
cakap ayang kita ada problem. bla bla  ...

shitt aku br terbaca latest post tt..so kena edit blk hahaha
tak try mintak nk kahwin lain?

Reply

Use magic Report

Post time 31-7-2021 08:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Mr.Lovalova replied at 18-7-2021 01:55 PM
Hmmmm dah give up rase.. dh nak masuk 2 tahun sama je

Erm dah ada anak ke tt. anak kena tidur asing seeloknya atau make sure suami tidur sebelah isteri. malam2 kena wangi2, peluk isteri sebelum tidur. Cuba berbincang sebelum jd lg parah.  kata kat dia, yg tt tk puas hati dgn lyanan dia. tgk dia jeles tk. kalau dia jeles dan sayang mesti dia akan cuba ubah diri dia. mana tau ada perkara yg punca dia jd mcm tu. jgn give up tt.
Reply

Use magic Report

Post time 13-9-2021 01:42 AM From the mobile phone | Show all posts
syirahizz replied at 16-4-2020 02:59 PM
aww dapnya dpt blow hahahahaaaa

Ye...nk tips???0125199602
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

Category: Kesihatan



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

22-5-2022 12:14 AM GMT+8 , Processed in 0.081361 second(s), 20 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list