CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: Mr.Lovalova

Dah Nak 4 Bulan Kawin Tapi Main Boleh Kira Guna Jari.

[Copy link]
Post time 2-1-2021 10:28 PM From the mobile phone | Show all posts
ellejo replied at 28-3-2020 03:15 PM
ok boleh kawen lain

I ada terbaca. Perempuan kalau bab sexual ni kalau ada bende kacau minda dia cth kahwin dgn laki dia x suka atau terpaksa kahwin seksual mmg out. Tapi kalau dengan skandal ke anak ikan ke walaupun tak sah yang kat belah bawah tu mmg basah. Walaupun baru 1 jam kenal.
Reply

Use magic Report

Post time 6-1-2021 06:46 PM From the mobile phone | Show all posts
Gelojoh sangat ni nak
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2021 06:41 AM From the mobile phone | Show all posts
deeda00 replied at 1-1-2021 10:57 PM
Penah slow talk dgn wife tak nape dia rasa camtu? Selalunya kalau pregnant je sstgh pempuan tak mi ...

Banyak kali dah slow talk...dia dengar je tp sama gak...ada ajak dia pergi kaunseling...psl benda ni...nampak luaran mmg happy je hubungan kitorg...tp Tak complete bila sex life tu hambar...peninggg pale
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2021 06:05 PM | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2021 07:05 PM | Show all posts
masalah ko same dengan masalah aku,bezanye aku dah lama kawin
Reply

Use magic Report

Post time 9-2-2021 01:17 AM From the mobile phone | Show all posts
So mcm mana TT... So far ada apa2 perubahan positif tak?
Reply

Use magic Report

Post time 9-2-2021 06:24 PM From the mobile phone | Show all posts
U bincang elok2 dgn wife...cuba dengar dia ckp apa...tp mmg skt pun u.....huhu.....igt senang ke....
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2021 03:46 PM | Show all posts
Gundhu replied at 15-1-2021 06:41 AM
Banyak kali dah slow talk...dia dengar je tp sama gak...ada ajak dia pergi kaunseling...psl benda  ...

slow talk jgn bg dia dgr je...kita dgr luahan dia plak.. mungkin dia penat jaga anak?
berat bdn bertambah tu bleh jd jgk kurgkan nafsu..
Reply

Use magic Report

Post time 24-4-2021 02:28 PM From the mobile phone | Show all posts
Kau tk pandai main kot
Reply

Use magic Report

Post time 2-5-2021 07:31 AM From the mobile phone | Show all posts
Mcm mana TT dah settle ke maslah ko tu
Reply

Use magic Report

Post time 11-5-2021 05:55 AM From the mobile phone | Show all posts
copy_paste replied at 18-1-2021 07:05 PM
masalah ko same dengan masalah aku,bezanye aku dah lama kawin

Siannya ko. Ritu masalah adik ipar. Ni sex life plak.
Reply

Use magic Report

Post time 11-5-2021 06:33 AM From the mobile phone | Show all posts
Dah settle blum mslh ini?ke masih dingin isteri lepas setahun dah ni..merana x dpt nk lepas nafsu..
Reply

Use magic Report

Post time 11-5-2021 08:47 AM | Show all posts
bincng elok2 dng dia apa yg sakit. atau kenapa xminat, apa yg dia xselesa. kalau sngap sangt tapi dia xnak ko suruh dia tolong capmelan kan laa.
Reply

Use magic Report

Post time 14-5-2021 12:02 AM From the mobile phone | Show all posts
Parah masalah ko ni..maybe Cuba foreplay la..tgk sikit video Tu. Mula Mula mmg la MCM Tu huhu
Reply

Use magic Report

Post time 14-5-2021 07:31 AM From the mobile phone | Show all posts
bonsari replied at 16-4-2020 03:45 PM
g lah cari laki pat aiyooo ramai kot yg still available. kalau nak hidup senang cari lah laki kaya ...

Haha... yg tu Semua kerana IT... Perempuan nak ..it... Lelaki nak ...it...Yg faham tu faham la... Yg x faham sudah... Tp bukan semua org mcm tu la...
Reply

Use magic Report

Post time 15-5-2021 02:59 PM From the mobile phone | Show all posts
Kesian jg nmpk gayanya. Sumtimes ada jg pmpuan gitu. Dan x pelik laki pun ada cmtu. Untung la sapa dpt psgn yg sm enjoy the sex
Reply

Use magic Report

Post time 16-5-2021 06:37 PM | Show all posts
naina replied at 11-5-2021 05:55 AM
Siannya ko. Ritu masalah adik ipar. Ni sex life plak.

nk buat cmne,org lain pun ade masalah mcm tu jugak
Reply

Use magic Report

Post time 10-7-2021 03:51 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku awal2 dlù pon xdpt nikmat main dgn batang..dgn jarik je rasa sedap..lama2 ok la..mintak dia explore n bukak minda
Reply

Use magic Report

Post time 13-7-2021 10:30 PM From the mobile phone | Show all posts
chenta_dewi replied at 10-7-2021 03:51 PM
Aku awal2 dlù pon xdpt nikmat main dgn batang..dgn jarik je rasa sedap..lama2 ok la..mintak dia exp ...

Dah skang cmner? Puas dah ke dpat kenikmatan batang? Hehe... Laki kena belai betul2 dlu... Baru la nak je senjata laki.. Huhu
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 18-7-2021 01:39 PM From the mobile phone | Show all posts
cahaya_emily replied at 29-3-2020 12:17 AM
Betul..kalau mulut TT ni bau longkang maybe bini tension & jd takbest nk bersenggama..so TT try la ...

Semua dalam keadaan baik je… takde yg potong2
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

Category: Kesihatan



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

21-5-2022 11:52 PM GMT+8 , Processed in 0.074318 second(s), 20 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list