CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: Mr.Lovalova

Dah Nak 4 Bulan Kawin Tapi Main Boleh Kira Guna Jari.

[Copy link]
Post time 16-4-2020 03:46 PM | Show all posts
syirahizz replied at 16-4-2020 02:59 PM
what laki tua? tak selera do

laki tua okay what janji duit banyak boleh tanggung life awak. nak harap muka handsome je? habistu kalau dia miskin pemalas duit takda ingat boleh bahagia? hahahha
Reply

Use magic Report

Post time 17-4-2020 02:30 PM | Show all posts
bonsari replied at 16-4-2020 03:45 PM
g lah cari laki pat aiyooo ramai kot yg still available. kalau nak hidup senang cari lah laki kaya ...

ele laki kaya tapi tak guna baik tak pyh
Reply

Use magic Report

Post time 17-4-2020 02:30 PM | Show all posts
MawarAyangan replied at 16-4-2020 04:59 PM
Adui..i bukan smpai tahap nak cari laki kaya...tua2 tanak lah...sebaya okay lah ...yg sdap mata mm ...

muka retis yelah sedap mata memandang hihi
Reply

Use magic Report

Post time 17-4-2020 03:02 PM | Show all posts
MawarAyangan replied at 16-4-2020 04:59 PM
Adui..i bukan smpai tahap nak cari laki kaya...tua2 tanak lah...sebaya okay lah ...yg sdap mata mm ...

adui better cari lebih tua lagi matang. Dia pun pandai nak jaga perempuan hihi maklumlah dah byk pengalaman en. Lagipun tak rugi kot kawan dgn laki tua sikit tp kaya. Duit ada hidup pun senang baru lah syiokkk.. Kira jadi sugarbaby lah wek wek tp jgn buat benda haram adoi kira jd teman hidup dia je

https://www.theonlinecitizen.com/2020/04/14/interview-with-sugar-baby-sugar-dating-is-strictly-not-prostitution-but-a-choice-of-lifestyle/https://www.theonlinecitizen.com/2020/04/14/interview-with-sugar-baby-sugar-dating-is-strictly-not-prostitution-but-a-choice-of-lifestyle/

Reply

Use magic Report

Post time 17-4-2020 03:06 PM | Show all posts
syirahizz replied at 17-4-2020 02:30 PM
muka retis yelah sedap mata memandang hihi

ele muka retis tp tak boleh pakai gak. Ko tgk artis skrg ni semua duk mengemis minta duit bantuan kerajaan hahaha kelakar gak en benda ni? kau dah tayang hidup mewah bercuti sana sini then minta duit kerajaan puiiii patutnya artis ni g lah tolong org yg susah diorang ni duit nak makan pun takda au. Ada baca article ni walaupun jd sugarbaby dia still buat kerja yg mulia kasi derma dkt kita punya frontliners... Tak malu ke huh golongan artis ni? i said what i said https://www.malaymail.com/news/malaysia/2020/04/13/sugar-baby-donates-monthly-allowance-to-sungai-buloh-hospital-in-support-of/1856158
Reply

Use magic Report

Post time 18-4-2020 01:06 PM | Show all posts
bonsari replied at 17-4-2020 03:02 PM
adui better cari lebih tua lagi matang. Dia pun pandai nak jaga perempuan hihi maklumlah dah byk p ...

tak semua org lagi tua dia matang. Mcm nenek aku pun umur dah 70 lebih tapi perangai mcm budak budak siap boleh ajak main uno hahahahh
Reply

Use magic Report

Post time 18-4-2020 01:08 PM | Show all posts
bonsari replied at 17-4-2020 03:06 PM
ele muka retis tp tak boleh pakai gak. Ko tgk artis skrg ni semua duk mengemis minta duit bantuan  ...

betul lah tu kalau pasal ni aku setuju. Koyak aku tgk artis kaya kaya nak minta bantuan hahaha kerajaan kasi setakat RM1600 then diorang nak byr hutang kete vellfire diorang tu pun tk lepas jahahah
Reply

Use magic Report

Post time 18-4-2020 02:32 PM | Show all posts
syirahizz replied at 18-4-2020 01:06 PM
tak semua org lagi tua dia matang. Mcm nenek aku pun umur dah 70 lebih tapi perangai mcm budak bud ...

wow hebat betul nenek kau hahahahhh yelah perangai budak budak tu still ada cuma dia dah mkn garam dulu dari kita and pengalaman dah byk huhu so dia dah tahu mcm mana nak handle satu satu masalah. Contoh mcm masalah relay ni semua ha dia dah pernah gembira kecewa semua ada hahaha. Tulah org cakap taknak hidup susah cari pasangan yang boleh jaga and bahagia kan kita. Tp zaman skrg ni benda pertama kena tgk is dia punya pendapatan. Susah nak hidup zaman skrg ni kalau takda duit
Reply

Use magic Report

Post time 18-4-2020 02:36 PM | Show all posts
syirahizz replied at 18-4-2020 01:08 PM
betul lah tu kalau pasal ni aku setuju. Koyak aku tgk artis kaya kaya nak minta bantuan hahaha ker ...

tahu takpe, tulah lain kali jgn sombong bila datang susah sikit baru nak mengemis hahaha kau tgk lah.... sugarbaby pun low profile tau walaupun duit dia banyak nak mampos yelah kawan semua dgn anak dato and businessman haha siap boleh derma lagi time susah mcmni

https://www.malaymail.com/news/malaysia/2020/01/05/in-sugar-dating-two-women-in-kuala-lumpur-find-empowerment-and-self-respect/1824753
Reply

Use magic Report

Post time 19-4-2020 02:38 PM | Show all posts
bonsari replied at 18-4-2020 02:32 PM
wow hebat betul nenek kau hahahahhh yelah perangai budak budak tu still ada cuma dia dah mkn garam ...

mcm mana nak bahagia kalau selalu derita umm....
Reply

Use magic Report

Post time 19-4-2020 02:39 PM | Show all posts
bonsari replied at 18-4-2020 02:36 PM
tahu takpe, tulah lain kali jgn sombong bila datang susah sikit baru nak mengemis hahaha kau tgk l ...

orderkan utk aku sugarbaby satu
Reply

Use magic Report

Post time 19-4-2020 03:22 PM | Show all posts
danielamer replied at 19-4-2020 02:38 PM
mcm mana nak bahagia kalau selalu derita umm....

cari lah perempuan yg helok sikit. Jangan lah kau cari dak rempit ke dah tiktok ke hahah mmg lah tak pernah bahagia... Kau tgk mcm aku walaupun ada relay dengan sugarbaby tp still bahagia tau sbb dia pandai ambik hati aku and lemah lembut je orgnya
Reply

Use magic Report

Post time 19-4-2020 03:28 PM | Show all posts
danielamer replied at 19-4-2020 02:39 PM
orderkan utk aku sugarbaby satu

alahai tu pun susah ke? g lah usha dkt sugarbook app. Kau nak taste yg mcm mcm mana? cina? melayu? india pun ada tau ahaha kau pilih je then jgn malu malu nk chat adoi ni aku kasi kau cuci mata sikit hahaha

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2020 12:00 AM From the mobile phone | Show all posts
Boleh buat rawatan. Isteri encik tu ada penyakit vaginismus. Kt facebook ada page Vaginismus Malaysia. Cedok ilmu kt situ. Jgn byk komplen.
Reply

Use magic Report

Post time 30-11-2020 10:39 AM From the mobile phone | Show all posts
Mr.Lovalova replied at 28-3-2020 11:14 PM
dah cuba bincang.. tapi dia kata dia memang tak suka main.. siap kat aku.. cari orang lain utk mai ...

haih aq pulak saki hati dgr.. Aq punya la harap laki aq jenis suka ajak main klo bole hari2. Tak bersyukur betul la bini kau ni
Reply

Use magic Report

Post time 1-12-2020 10:25 AM From the mobile phone | Show all posts
TT dah ok ker prob?hahaa care to share zodiak chuols n wifey?nak buat research..tp utk tips segera kalau bkn sbb vaginismus tu mgkin sbb kurang air..tips ni ad bbrp org cuba ok alhmdlh mjadi..iaitu mknlah tembikai beberapa jam sblm ehem2..ok jgn lupa utk kajian iols tuh..habaq mai zodiak hangpa laki bini taw taw
Reply

Use magic Report

Post time 16-12-2020 07:19 AM From the mobile phone | Show all posts
Aku pon sama mcm kau...aku dah 2 tahun kahwin...anak ada sorang setahun lebih..lepas sebulan kahwin bini aku pregnant...sejak tu dia tak suka seks...sampai la sekarang ni...tiap kali aku nk minta seks mesti mcm2 alasan bagi...kalau dia bagi aku seks pon...nak cium mulut dia tak suka...nk peluk pon dia tak suka...isap tetek pon dia tak kasi...nk jilat kemaluan dia pon tak boleh dia cakap rasa geli...kalau make love tu dia baring je..aku la kena kerja keras sampai dia puas baru la aku pancut..nk cakap aku tak hensem dgn busuk sama je fizikal mcm baru kahwin...nk make love Mandi dlu gosok gigi semua...siap pakai minyak wangi tp sama je...for info bini aku lepas bersalin berat dia Makin tambah... mcm2 aku dh usaha..belikan gel peransang...vibrator semua tu tp tak berhasil...personal talk pon dah bgtau dia tp dia buat bodoh je...keperluan seks aku mmg Tak puas...tp aku sayang sgt kt isteri aku..utk elak aku buat maksiat...terpaksa la aku masturbate...tp tu lah aku risau utk long term mmg Tak elok kalau terus mcm ni..TOLONG MINTA BAGI PENDAPAT YE...URGENT
Reply

Use magic Report

Post time 16-12-2020 11:48 PM | Show all posts
Selaput dara belum pecah lagi tu. cuba tebuk dalam lagi. Dayung slow2 tapi tusuk dalam sikit sampai dia rasa boleh lepaskan sakit tu.
Reply

Use magic Report

Post time 17-12-2020 09:54 PM | Show all posts
bonsari replied at 6-4-2020 05:07 PM
ya ampun sedih aku baca kisah hidup kau. maybe bini kau dah bosan kot dgn kau. apa lagi bro? cari la ...

apa benda punya nasihat..hikhikhik
Reply

Use magic Report

Post time 1-1-2021 10:57 PM From the mobile phone | Show all posts
Gundhu replied at 16-12-2020 07:19 AM
Aku pon sama mcm kau...aku dah 2 tahun kahwin...anak ada sorang setahun lebih..lepas sebulan kahwin  ...

Penah slow talk dgn wife tak nape dia rasa camtu? Selalunya kalau pregnant je sstgh pempuan tak minat seks sbb hormon tak stabil hence tak rasa horny
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

Category: Kesihatan



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

20-5-2022 08:45 AM GMT+8 , Processed in 1.028835 second(s), 20 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list