CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: Mr.Lovalova

Dah Nak 4 Bulan Kawin Tapi Main Boleh Kira Guna Jari.

[Copy link]
Post time 29-3-2020 12:17 AM From the mobile phone | Show all posts
marla69 replied at 28-3-2020 11:45 PM
Nak tanya,  b4 main gigi dah cuci tak?  Bau wangi ke bau masaammmm.. Kalau sejenis merokok gi gaggle ...

Betul..kalau mulut TT ni bau longkang maybe bini tension & jd takbest nk bersenggama..so TT try la ajak buat time lepas mandi..

Andd..kalau dh biasa masturbate mmg susah la nk rasa nikmat buat dgn bini..mungkin bini pun tak enjoy sbb foreplay TT sendu..
Reply

Use magic Report

Post time 29-3-2020 12:19 AM From the mobile phone | Show all posts
TT kalo nk tau bau mulut TT longkang ke tak, try pakai face mask yg tebal 3 ply tu..kalo lemas & nak pengsan kebiruan bau mulut sendiri tu haaa btul la tu
Reply

Use magic Report

Post time 29-3-2020 12:20 AM | Show all posts
Edited by Lagubestbest at 29-3-2020 12:22 AM

Kalo sakit tu tandanya dia tak pernah "turn on" secara seksual dengan kau. Kau kenala ada ciri2 minat seksual dia baru dia boleh turn on. Kau sado sawo matang macam ninja warrior, tapi bini kau mungkin taste kat oppa kpop muka flawless kurus kaki lidi. Auuuuuu......
Reply

Use magic Report

Post time 29-3-2020 12:22 AM From the mobile phone | Show all posts
cahaya_emily replied at 29-3-2020 12:19 AM
TT kalo nk tau bau mulut TT longkang ke tak, try pakai face mask yg tebal 3 ply tu..kalo lemas & nak ...

komen hanggg kemainnnnn
Tapi betulla TT... Bau mulut mmg boleh membunuh selera
Reply

Use magic Report

Post time 29-3-2020 12:23 AM From the mobile phone | Show all posts
Mr.Lovalova replied at 28-3-2020 11:14 PM
dah cuba bincang.. tapi dia kata dia memang tak suka main.. siap kat aku.. cari orang lain utk mai ...

Dah bg izin.. Ko kawinlah 3-4....apalah susahnya... Org lain smpi bersorok2 nk kawin 10
Reply

Use magic Report

Post time 29-3-2020 12:37 AM From the mobile phone | Show all posts
Cana kurex blh join komen dlm ni? Bukan heshe underage ke?

Btw tt, uols tau kan bini tu nubies. Percayalah bila sheols kata sakit tu mmg betul sakit. Iols dulu 1st time camtulah. Nak kene main byk kali, lama2 baru ok. Pecah dara mmg camtu, bila baru2 rasa serik. Dah lama2 nanti syoklah bini tt, silap2 nanti bini tt yg ajak main kendian hari. Tt kene sabar. Tt imejin laaa lubang jubo tt kalo kene tahi sembelit tahu sakit kan? Buasir sakit kan? Camtu le vahjayjay bini tt.
Reply

Use magic Report

Post time 29-3-2020 12:43 AM From the mobile phone | Show all posts
ada perempuan..pada dia ringan2 pon dah ok...dah puas dah boleh tido lena. tapi kalau dia masih anak dara lagi, memang sakitkan biasanya. lagi2 kalau jenis libido rendah.

kena buat dia excited...bagi dia hepi.  
cuba TT selidik apa kegemaran dia. kemudian..gembirakan dia melalui apa yg dia suka. bila dia dah terasa sayang sgt kat u dan dihargai..maybe nafsu dia naik kot.
Reply

Use magic Report

Post time 29-3-2020 01:14 AM From the mobile phone | Show all posts
Komen bawah ni untuk pasangan suami isteri yg baru mendirikan rumah tangga...agak lucah sikit tapi sy minta maaf ya...

Isteri ni kalo make-up nk pegi kenduri pon dh dekat sejam...bayangkan brapa lama pulak nk kene foreplay..

Foreplay kn isteri tu smpai diye klimaks...jgn masukkan jari...sesetengah perempuan takut dn trauma..isap dan sedut2 bijik dan puting diye smpai diye klimaks...nk tau diye klimaks ke tak ms buat oral kt biji diye, kaki diye akn terkepit2 smpai menggeletar...

Sambil2 oralkt biji diye..try belek2 kt labia/bibir tu...kalo nmpak lubang dlm mengembang dan terbuka, itu tandanya vagina diye dh ready nk terima batang.. anatomi vagina mmg mcmtu..

Lepastu..baru la buat langkah seterusnya...masuk pelan2...kalo diye tak confident...biar diye kt atas dn control the game...

Sorry ye agak lucah sikit penerangan..
Reply

Use magic Report

Post time 29-3-2020 07:59 PM From the mobile phone | Show all posts
Gune pelincir je sis. Hubby i biasa gune tu kalau malas nk foreplay lama2. Alhamdulillah takde rase sakit ketika ditusuk. Mungkin boleh cuba kat your wife.
Reply

Use magic Report

Post time 30-3-2020 11:01 AM | Show all posts

slow-slow buleh tuh... pujuk die pelan2....

hang kena sabaq skit....

dia ada handjob or blowjob hang?
Reply

Use magic Report

Post time 30-3-2020 12:18 PM | Show all posts
lepas foreplay tu, die basah x. kalo xcukup basah mmg kering sakit. kalo lg bgs ko kasi die puas dlu mase foreplay tu. gentel2, isap2 sikit dekat biji die ke
Reply

Use magic Report

Post time 30-3-2020 04:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Kalo xboleh main blowjob lah bro..at least bil air dah byr

Kalau sakit aku suspek dia ada vaginismus..bole jumpa doktor pakar sakit puan
Reply

Use magic Report

Post time 6-4-2020 05:07 PM | Show all posts
ya ampun sedih aku baca kisah hidup kau. maybe bini kau dah bosan kot dgn kau. apa lagi bro? cari lah teman aiyo... Kita laki nafsu kompom ada kalau bini tak layan mcm mana kita ni huh? elok cari je cinggey lain.. Aku pun jumpa ramai dah dkt sugarbook app.. Kalau nak try meh ler free je sign up




This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 6-4-2020 05:10 PM | Show all posts
yuki812 replied at 29-3-2020 12:43 AM
ada perempuan..pada dia ringan2 pon dah ok...dah puas dah boleh tido lena. tapi kalau dia masih anak ...

perempuan selalu sentuh sikit dah basah hahaha tah bini TT ni tak stim pula bila ajak main... Maybe TT kasi nafkah tk cukup kot hihi kasi dia duit banyak banyak maybe dia boleh lyn elok
Reply

Use magic Report

Post time 7-4-2020 11:11 PM From the mobile phone | Show all posts
I belum kahwin ..masih virgin..tapi selalu horny sorang2...kenapa wife u tanak pulak..i excited nak kahwin cuma taktau nak pilih siapa..i dikenali kt medsos..jd sukar nk buat pilihan siapa yg patut i jdkan asben
Reply

Use magic Report

Post time 15-4-2020 03:10 PM | Show all posts
MawarAyangan replied at 7-4-2020 11:11 PM
I belum kahwin ..masih virgin..tapi selalu horny sorang2...kenapa wife u tanak pulak..i excited nak  ...

wow selalu horny ye? hahaha selalu perempuan mmg cepat horny. Sentuh sikit je ambik ko dia yang nak lebih nanti... Awak single ke? cari lah teman hidup baru lah happy hihi kalau awak nak lagi happy cari laki kaya ha tua tak kisah sbb tua lagi gatal and financially stable wkwkwk
Reply

Use magic Report

Post time 16-4-2020 02:58 PM | Show all posts
MawarAyangan replied at 7-4-2020 11:11 PM
I belum kahwin ..masih virgin..tapi selalu horny sorang2...kenapa wife u tanak pulak..i excited nak  ...

sama lah i horny tapi takda org nak layan haha
Reply

Use magic Report

Post time 16-4-2020 02:59 PM | Show all posts
bonsari replied at 15-4-2020 03:10 PM
wow selalu horny ye? hahaha selalu perempuan mmg cepat horny. Sentuh sikit je ambik ko dia yang na ...

what laki tua? tak selera do
Reply

Use magic Report

Post time 16-4-2020 02:59 PM | Show all posts
josephsyn replied at 30-3-2020 04:49 PM
Kalo xboleh main blowjob lah bro..at least bil air dah byr

Kalau sakit aku suspek dia ada vaginis ...

aww dapnya dpt blow hahahahaaaa
Reply

Use magic Report

Post time 16-4-2020 03:45 PM | Show all posts
syirahizz replied at 16-4-2020 02:58 PM
sama lah i horny tapi takda org nak layan haha

g lah cari laki pat aiyooo ramai kot yg still available. kalau nak hidup senang cari lah laki kaya raya so awak pun boleh duk rumah goyang kaki je. tak caya cuba awak tgk ni https://www.youtube.com/watch?v=zqCR4UvK7gs&t=4s

Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

Category: Kesihatan



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

21-5-2022 11:10 PM GMT+8 , Processed in 0.091864 second(s), 20 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list