CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
View: 29654|Reply: 105

Dah Nak 4 Bulan Kawin Tapi Main Boleh Kira Guna Jari.

[Copy link]
Post time 28-3-2020 10:54 PM | Show all posts |Read mode
Korang.. aku ade masalah dengan wife aku. Aku dah berkahwin dengan dia hampir 4 bulan. Tapi Bini aku jenis yang susah nak di ajak main. Tiap kali aku mula macam nak main.. dia akan mengelak... bila dapat main.. Dia asyik nak cepat... sebab sakit... bila main.. suruh cepat... aku bukan mintak nak main pelik... aku nak main cara biasa je... Normal manusia main... itu pon tak boleh..
Tiap kali dapat main aku dah main foreplay dulu sebelum main pon sama jugak... sakit sakit sakit.... nak masuk jari siket pon sakit...
Hidup aku tertekan.. aku dah lah jenis boleh kata kuat seks.. sebelum kawin aku ni boleh kata hari2 lancap... sebelum kawin.. aku rase indahnye bila ada bini... tapi bila dah kahwin aku rase tak perlu dah lancap.. tapi.. aku rase hidup aku single dgn dah kawin tak ada beza...

Aku rase benda ni buat aku tak kan boleh tahan lama dengan dia..

Tolong aku guys...

Reply

Use magic Report

Post time 28-3-2020 11:02 PM From the mobile phone | Show all posts
multi nick sapa la ni. Haha.. mmg da takdir hidup ko mcm tu.. Teruskan aktiviti main layang2..
Reply

Use magic Report

Post time 28-3-2020 11:05 PM From the mobile phone | Show all posts
Saiz negro ke?

#pastisenak
Reply

Use magic Report

Post time 28-3-2020 11:06 PM From the mobile phone | Show all posts
ko cakap la dgn bini ko yg ko tak suka macam tu.  be a man.
cakap ayang kita ada problem. bla bla bla.
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 28-3-2020 11:13 PM From the mobile phone | Show all posts
syadq replied at 28-3-2020 11:05 PM
Saiz negro ke?

#pastisenak

biasa je malay size haha
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 28-3-2020 11:14 PM From the mobile phone | Show all posts
ellejo replied at 28-3-2020 11:06 PM
ko cakap la dgn bini ko yg ko tak suka macam tu.  be a man.
cakap ayang kita ada problem. bla bla  ...

dah cuba bincang.. tapi dia kata dia memang tak suka main.. siap kat aku.. cari orang lain utk main..
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 28-3-2020 11:15 PM From the mobile phone | Show all posts
otai_g replied at 28-3-2020 11:02 PM
multi nick sapa la ni. Haha.. mmg da takdir hidup ko mcm tu.. Teruskan aktiviti main layang2..

sedihh weyyyy
Reply

Use magic Report

Post time 28-3-2020 11:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Mr.Lovalova replied at 28-3-2020 03:14 PM
dah cuba bincang.. tapi dia kata dia memang tak suka main.. siap kat aku.. cari orang lain utk mai ...

ok boleh kawen lain
Reply

Use magic Report

Post time 28-3-2020 11:15 PM From the mobile phone | Show all posts
@Themilo boleh seslesaikan masalah uols...
Reply

Use magic Report

Post time 28-3-2020 11:16 PM From the mobile phone | Show all posts
Check balik bini ko tu, dia geng cat dinding ke?
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 28-3-2020 11:17 PM From the mobile phone | Show all posts
Kurex replied at 28-3-2020 11:15 PM
@Themilo boleh seslesaikan masalah uols...

bila baca orng punye posting... comment aku rase cemburu wey... korang semua best je.. aku nk ajak bini main.. dah mcm ajak awek first time main
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 28-3-2020 11:18 PM From the mobile phone | Show all posts
Sazida replied at 28-3-2020 11:16 PM
Check balik bini ko tu, dia geng cat dinding ke?

cat dinding mcm mane?
Reply

Use magic Report

Post time 28-3-2020 11:25 PM From the mobile phone | Show all posts
Mr.Lovalova replied at 28-3-2020 11:18 PM
cat dinding mcm mane?

Mksud aku lesbian. Sorry kalau terasa, tp ko kena tanya jgk. Kalau bkn lesbian, maybe dia ada trauma psl ni. Mungkin la kn,,kena suruh dia jujur klau dia sygkan rumahtangga korang. Xboleh selfish.
Reply

Use magic Report

Post time 28-3-2020 11:32 PM From the mobile phone | Show all posts
Kalau hakak cakap memang ade pompuan yg tak suka seks, bukan sebab dia lesbian tapi lebih kepada masalah mental....mindset dia seks menyakitkan, seks not enjoyable, memenatkan and ade yg fikir halal seks pun jijik.....she just love the idea married but not the sex
Reply

Use magic Report

Post time 28-3-2020 11:35 PM From the mobile phone | Show all posts
bini uols syg uols ke x?? tu je
Reply

Use magic Report

Post time 28-3-2020 11:36 PM From the mobile phone | Show all posts
Mr.Lovalova replied at 28-3-2020 11:17 PM
bila baca orng punye posting... comment aku rase cemburu wey... korang semua best je.. aku nk ajak ...

Umur abg berapa? Kadang kala, umur pun mainkan peranan...
Reply

Use magic Report

Post time 28-3-2020 11:45 PM From the mobile phone | Show all posts
bbnu baru nak hidup
Reply

Use magic Report

Post time 28-3-2020 11:45 PM From the mobile phone | Show all posts
Nak tanya,  b4 main gigi dah cuci tak?  Bau wangi ke bau masaammmm.. Kalau sejenis merokok gi gaggle dulu.  Pompuan suka yg bau wangi.  Yang bau kurang menyenangkan boleh turn off.
Reply

Use magic Report

Post time 28-3-2020 11:59 PM | Show all posts
Ruginye la kan
Reply

Use magic Report

Post time 29-3-2020 12:13 AM From the mobile phone | Show all posts
Baru 4 bulan kan... sabar la dulu..

Bincang....

Kalau dia kata sakit... awak tanya la ada x cara2 yg dia selesa yg tak sakit....

Jgn stress2 ye....

Mungkin lelaki susah nak paham kot sakit mcm mane.... dia rasa macam seriau...

haa... awk tgu la dulu.... jgn marah2 atau berniat nak curang ye... awak kena paham dan bersyukur ada bini yg masih ada dara la masa kawen tu.... sbb tu sakit tak habis2...

lain la awak kawen dgn bohsia yg biasa buat tu mmg terer la tp nak ke bekas org?
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

Category: Kesihatan



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

18-5-2022 11:33 PM GMT+8 , Processed in 0.096583 second(s), 23 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list