CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

View: 3266|Reply: 7

Xbox Series X ATAU Nintendo Wii ATAU PS5...mana worth to buy

[Copy link]
Post time 9-3-2020 03:42 PM | Show all posts |Read mode
Salam all

aku nk belikan game utk anak aku, tp xtau which one worth to buy

spec yg penting bg aku yg byk pilihan game best2...esp game exercise

ye mmg beli utk anak, tp mak pun nak la jugek sbb mak dh melabur gitu kan

pleaseeeee advice me, thanks!

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 9-3-2020 03:57 PM From the mobile phone | Show all posts
Nintendo switch! Boleh main kat skrin besar, skrin kecik , multiple player dan lain2 lagi
Reply

Use magic Report

Post time 9-3-2020 03:58 PM | Show all posts
wow best nya..ps5 kuar hujung tahun rasa..nak game ada gerak2 boleh tengok nintendo switch, tapi nintendo switch ni more to portable console.. ce try tgk2 reviewnya
Reply

Use magic Report

Post time 9-3-2020 07:03 PM | Show all posts
cuba pilih Console yang boleh beli CD Games  dengan harga murah duluboleh beli banyak dan tukar2 main games  hehe


sebab kalau Play station 4 dan 5 nanti Games memang mahal .kalau nak download
pirated Games risiko tinggi dan tak berbaloi kalau kena banned nanti,nak Jailbreak
pun tak baloi nak lalui semua ini..bukanlah semudah yang di sangka
lainlah PS3 dah memang mudah.tapi kalau harge bukanlah 1 object
sekeping cd original PS4 games dah 80rm ke atas hingag 170rm.

boleh tengok sini

Xbox pun ok banyak juga games murah..dan dengan Play station 4
tak banyak beza kualiti grafik.sedaplah layan

Nintendo wii saya tak pernah beli dan kurang minat hehe
tapi kalau tengok kat Shopee ni harga taklah mahal sangat

https://shopee.com.my/Nintendo-Wii-Full-Mod-set-HDD-120GB-With-Games-i.21335176.7517637213

dan dah install banyak games tu dalam Hard disk 120 GB
mungkin lebih sesuai untuk kanak2


Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

 Author| Post time 13-3-2020 09:42 AM | Show all posts
sudahnye...bile dipikir2 balik..baik aku beli comp yg capable utk games jugak...sbb sekolah pun hw pakai pc

so 2in1...bile tahan main games and buat hw sekolah
Reply

Use magic Report

Post time 13-5-2020 01:07 AM | Show all posts
Dah beli belum? try la usha Nintendo Switch or Switch Lite.
Reply

Use magic Report

Post time 13-5-2020 11:32 AM From the mobile phone | Show all posts
Wow best nya...
Reply

Use magic Report

Post time 13-5-2020 11:33 AM From the mobile phone | Show all posts
Wow best nya...
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

29-11-2022 09:54 AM GMT+8 , Processed in 0.109604 second(s), 31 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list