CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

View: 38640|Reply: 475

SBS WANT A TASTE [SEO DO-YOUNG,SHIM YI-YOUNG]

  [Copy link]
Post time 25-2-2020 07:58 PM | Show all posts |Read mode
Edited by eddlisa_uyuk at 26-2-2020 12:35 AM

Network: SBS
Episodes: 120
Genre: Drama, family
Airdate: 11 November 2019
Airtime: Mon-Fri
Synopsis:
Kang Hae Jin is a woman who puts her faith in something once she starts believing in it. She has a husband 6 years younger than her and puts him through law school. She also runs her father-in-law's failing restaurant and brings it to success.

Cast:

Seo Do-young
as Oh Dae Koo

Shim Yi-young
as Kang Hae Jin

Im Chae Moo
As Lee Baek Soo

Seo Ha-joon
as Lee Jin Sang

Lee Seul Ah
as Bae Yoo Ran

Lee Duk-Hee
As Oh Ok Boom

Choi Woo Suk
as Jung Joon Ho

Other Cast:
Dok Go Young Jae as Lee Gong Gyu
Song In-Guk as Kang Cheol-jin
Sin Bi as Lee Yoo-ri
Jang Seon Yool as Gwang Joo
Seo Sang-won as Yeong goo
Park Seong Chan as Dong Bae
Ahn Ye-in as Lee Jin Bong
Hwang Bo Mi as Gan Tae Hee
Lee Hwi Hyang as Park Kyung Hye
Lee Hyun Kyung as Mrs Do
Kim Jung Hwa as Han Jung Won
Han Ga Rim as Jung Joo Ri





Takde ke sapa-sapa layan makjang Wanna Taste?

Memang predictable jalan cerita drama ni tapi pelakon-pelakonnya memang eye candies sangat!

Heroinnya pun pandai berlakon... suka tengok dia even tak hot macam heroin korea lain


Comments

ALAHAI. Boleh tak bgth ini drama tajuk apa??? siapa berlakon?? sinopsis. info sikit. setakat bertanya macam ini je. MINTA EDIT LETAK INFO OK  Post time 25-2-2020 09:15 PM
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


 Author| Post time 25-2-2020 08:17 PM | Show all posts
ep 75
adik lelaki heroin (Cheol Jin) baru tahu awek dia si Jin Bong tu bekas adik ipar kakak dia

kenapa la depa tak clash?




Reply

Use magic Report

Post time 25-2-2020 08:18 PM From the mobile phone | Show all posts
Iols layan tapi kadang2 jah. Tengok yang marathon hari sabtu ke ahad tu. Walaupun cliche tapi iols tetap gigih

Heii geram betul dengan laki sheols. Harap muka jah hensem perangai haukkk. Bewak hidup
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 25-2-2020 08:30 PM | Show all posts
gummiebear replied at 25-2-2020 08:18 PM
Iols layan tapi kadang2 jah. Tengok yang marathon hari sabtu ke ahad tu. Walaupun cliche tapi iols t ...

yessss! ada kawan nak boraksesuai la dgn taste ai makjang-makjang ni

ex-shuben sheols memang beyond hope dah
better get lost dr hidup heroin

Reply

Use magic Report

 Author| Post time 25-2-2020 08:38 PM | Show all posts
ep 75

heroin/ajumma (dalam drama ni hero panggil dia ajumma) so kita panggil ajumma jugak la

ajumma face to face dgn pelakon aka bini hero (ajusshi) suruh putuskan skandal so rahsia skandal tu ajumma simpan... takkan bagitau ajusshi

*tapi preview next episod mcm pelakon sendiri yg bocorkan rahsia pd ajusshi
Reply

Use magic Report

Post time 25-2-2020 08:41 PM From the mobile phone | Show all posts
Dah ep 75 ke chuols? Hahahaha yang iols tengok marathon tu baru ep 50 something aigooo

Hari apa sebenarnya cite ni?
Reply

Use magic Report

Post time 25-2-2020 08:44 PM From the mobile phone | Show all posts
MissyMolly replied at 25-2-2020 08:17 PM
ep 75
adik lelaki heroin (Cheol Jin) baru tahu awek dia si Jin Bong tu bekas adik ipar kakak dia

...

Tercapai jugak hasrat nak mengorat adik ahjumma ya. How come dia xtahu Jin Bong tu bekas adik ipar kakak dia ek? Iols tak tengok ep awal2 ampunn
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 25-2-2020 08:48 PM | Show all posts
gummiebear replied at 25-2-2020 08:41 PM
Dah ep 75 ke chuols? Hahahaha yang iols tengok marathon tu baru ep 50 something aigooo

Hari ...

ai tengok kat dramac*** you...
entah... tapi rs weekdays

ooo.. no wonder la guna istilah suami biawak hidup!

ai skip byk... suka tengok ajumma dgn ajusshi punya part ja

takpa camtu kita simpan dulu la sampai you khatam ke episod 70++
nanti tak saspens pulak even boleh agak jalan cerita
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


 Author| Post time 25-2-2020 08:53 PM | Show all posts
gummiebear replied at 25-2-2020 08:44 PM
Tercapai jugak hasrat nak mengorat adik ahjumma ya. How come dia xtahu Jin Bong tu bekas adik ipar ...

laaa... nasib baik episode rini menerangkan persoalan you tu
aii pun main skipped kowt...

anak heroin ckp kat samchun yg jin bong buat plastic surgery banyakkk kali
so even samchun pernah tgk jin bong sekali kot dulu-dulu, sure tak kenal sekarang
gittew la penerangan si kecil itu
Reply

Use magic Report

Post time 25-2-2020 08:53 PM From the mobile phone | Show all posts
MissyMolly replied at 25-2-2020 08:48 PM
ai tengok kat dramac*** you...
entah... tapi rs weekdays


Hahaha tertinggal bas dah ni.

Nanti iols khatam dulu tapi i dont mind kalau you nak bagi spoilers pun hihi
Reply

Use magic Report

Post time 25-2-2020 08:58 PM From the mobile phone | Show all posts
MissyMolly replied at 25-2-2020 08:53 PM
laaa... nasib baik episode rini menerangkan persoalan you tu
aii pun main skipped kowt.. ...

Oo patut laa tak kenal. I dok terpikir takkan tak kenal. Ingatkan sebab samchun study overseas so tak attend kenduri ahjumma hahaa

Reply

Use magic Report

 Author| Post time 25-2-2020 09:04 PM | Show all posts
gummiebear replied at 25-2-2020 08:53 PM
Hahaha tertinggal bas dah ni.

Nanti iols khatam dulu tapi i dont mind kalau you nak bagi spoil ...

gigihnya tengok satu-satu!aii skip banyak... you bole recap juga tu utk my knowledge


Reply

Use magic Report

 Author| Post time 25-2-2020 09:24 PM | Show all posts
moderator, dah edit
ok tak?
Reply

Use magic Report

Post time 25-2-2020 09:38 PM From the mobile phone | Show all posts
I pun tgh lyn..gigih download ari2..tp jln cter lebih kurang dgn happy sister..heroin pun sama..
Reply

Use magic Report

Post time 25-2-2020 09:40 PM From the mobile phone | Show all posts
MissyMolly replied at 25-2-2020 08:17 PM
ep 75
adik lelaki heroin (Cheol Jin) baru tahu awek dia si Jin Bong tu bekas adik ipar kakak dia

...

Xclash ke? I xtgok lg..xthu la knp berharap cheol jin dgn jeong woon..wife yg suami dia curang tu..sbb ada scene mak dia kenalkn diaorg kn..ke i je berangan lebih..haha
Reply

Use magic Report

Post time 25-2-2020 09:41 PM From the mobile phone | Show all posts
Bekas suami dia tu mmg bodoh/tolol betul wataknya..sblm ni prnh tgok dia blakon jd doktor..jauh beza la watak..haha
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


 Author| Post time 25-2-2020 09:41 PM | Show all posts
kaoru44 replied at 25-2-2020 09:38 PM
I pun tgh lyn..gigih download ari2..tp jln cter lebih kurang dgn happy sister..heroin pun sama..

best ke happy sister? makjang juga???

tak pernah tgk cerita ongoing... selalu tunggu dah habis baru maraton

heroin ni pernah tengok sekali cerita makjang juga

yg dia jadi ex-menantu tp lepas tu ex-mertua dia pulak jadi menantu ke apa tah...

tu lekat tengok yg drama ni
Reply

Use magic Report

Post time 25-2-2020 09:43 PM From the mobile phone | Show all posts
gummiebear replied at 25-2-2020 08:58 PM
Oo patut laa tak kenal. I dok terpikir takkan tak kenal. Ingatkan sebab samchun study overseas so  ...

Rasa kat sbs tyg ari ahad je 5episod skaligus..mmg pelik la kalau xkenal..tp flashback tnjuk muka jin bong tu jauh sgt beza..mmg xla nk kenal.
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 25-2-2020 09:45 PM | Show all posts
kaoru44 replied at 25-2-2020 09:40 PM
Xclash ke? I xtgok lg..xthu la knp berharap cheol jin dgn jeong woon..wife yg suami dia curang tu. ...

iye sama la kita
kan sama bidang je kerja depa  

kalau aiii la kan kaya... cerai sajork

ep 75 ni takde clash pun couple tu
Reply

Use magic Report

Post time 25-2-2020 09:45 PM From the mobile phone | Show all posts
MissyMolly replied at 25-2-2020 09:41 PM
best ke happy sister? makjang juga???

tak pernah tgk cerita ongoing... selalu tunggu dah habis  ...

Yg my daughter in law is my mother in law tu lg bodoh2 watak mertua dia ngn laki baru dia tu..
Happy sisters ok gak la..tp ending ngn hero muda skit..i suka ost dia je..haha..
Heroin sama..tp suami real life dia hnsem jgk..
antara 3 drama ni..ni la ok skit jln cter tu..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

28-1-2023 11:43 AM GMT+8 , Processed in 0.138364 second(s), 44 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list