CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
View: 3003|Reply: 10

[Dunia] Israel Halau South Korea & Jepun Balik

  [Copy link]
Post time 24-2-2020 12:13 AM | Show all posts |Read mode
Edited by Lagubestbest at 24-2-2020 12:17 AM

Jadi sekarang ni ada tiga point dunia yang patut ditolak kemasukan..
1. Hubei
2. South Korea
3. Japan

dan.. dua tempat pertemuan dunia ni kita kena protect dari hilang kawalan..
4. Singapore
5. Israel

Malaysia tanak buat ape2 ke selain virus pm tepi? Risau ah, nak selamat kena halau sedara mara jugak ke sekarang ni? Ke kena beli heat detector siap2 scan dahi tetamu?

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 24-2-2020 12:17 AM | Show all posts
kau duduk israel kah? aku dengar ramai warga LoronGBuaTan nak pindah ke israel? boleh tak kau tolong mereka?
Reply

Use magic Report

Post time 24-2-2020 12:51 AM From the mobile phone | Show all posts
Apa fungsi 2 tempat pertemuan dunia tu?
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 24-2-2020 01:25 AM | Show all posts
nono86 replied at 24-2-2020 12:51 AM
Apa fungsi 2 tempat pertemuan dunia tu?

ramai orang asing keluar masuk secara pantas, masuk harini kumpul tempat kecik esok lusa blah dah,
singapore - meeting bisnes global..
israel - ramai penganut christian & yahudi melawat..

Reply

Use magic Report

 Author| Post time 24-2-2020 01:41 AM | Show all posts
JohnnyLever replied at 24-2-2020 12:17 AM
kau duduk israel kah? aku dengar ramai warga LoronGBuaTan nak pindah ke israel? boleh tak kau tolong ...

uish israel.. kalo fikir2 balik malaysia pun kearah tu la kan? last year israel ada 3 kali pilihanraya, rakyat mampu bengang je.
Reply

Use magic Report

Post time 24-2-2020 02:07 AM From the mobile phone | Show all posts
kenapa hong kong tiada dalam list ?
Reply

Use magic Report

Post time 25-6-2022 08:08 PM From the mobile phone | Show all posts
Korang yang sembang ni pernah pergi negara luar tak?
Bukan pergi bercuti tapi tinggal lama sana?
Reply

Use magic Report

Post time 25-6-2022 08:39 PM | Show all posts
Dwdrum replied at 23-2-2020 06:07 PM
kenapa hong kong tiada dalam list ?

hi saya dari masa depan.
covid dah xde
subsidi ayam telur minyak masak kena tarik ya
sila bagitau warga 2020
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 25-6-2022 08:48 PM From the mobile phone | Show all posts
Gigih aku memerah otak apalah maksud thread ni. Rupa2nya thread lama up blk
Reply

Use magic Report

Post time 26-6-2022 06:55 AM From the mobile phone | Show all posts
gigahertz replied at 25-6-2022 08:39 PM
hi saya dari masa depan.
covid dah xde
subsidi ayam telur minyak masak kena tarik ya

Terhiburnyaaa baca komen ni.
Reply

Use magic Report

Post time 26-6-2022 11:47 AM | Show all posts
bunnyj3lly replied at 25-6-2022 10:55 PM
Terhiburnyaaa baca komen ni.

warga 2020 mest mengelabah sekarang.
diorang tak tahu 2022 punya lah lagi struggle.
ada gaji minimum pun x membantu
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

1-10-2022 02:45 AM GMT+8 , Processed in 0.094686 second(s), 26 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list