CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
View: 19036|Reply: 116

Uyaina Arshad bercinta dengan Reza Zakarya?

  [Copy link]
Post time 19-2-2020 02:13 AM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
Korang jangan nak acah whoareyusss whoareyusss sgt eh? Macam Mak tak tahu,yg rajin tubik masuk porem gosip tempatan ni mostly fonen2 yg arif jah


'Ya, kami teman rapat'

PENGACARA dan pelakon, Uyaina Arshad, 26, mengakui dia dalam proses mengenal hati budi penyanyi dangdut Indonesia, Reza Zakarya, 30.

Uyaina dihubungi berkata status hubungan dia dan Reza kini boleh dikata sebagai teman rapat.

"Kami masih menjalani proses berkenalan dan saya tak nafikan memang rapat dengan Reza.

"Apapun, saya sangat terharu dan berasa bertuah dengan penerimaan baik peminat di Indonesia," katanya kepada Harian Metro.

Selanjutnya baca kat sini (jgn malas, meols malas copy paste semua):
https://bit.ly/2SCmsSe

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


 Author| Post time 19-2-2020 02:14 AM From the mobile phone | Show all posts
Komentar meols:

Umur - sekufu
Rupa - sekufu
Karier - sekufu
Keturunan - sekufu

Onzz jah la uols.... Akak restu

@kiah_mai_pulak sila menggelabah kedua2 belah tetek
Reply

Use magic Report

Post time 19-2-2020 06:33 AM From the mobile phone | Show all posts
Ok jah...meols approve..kalau berjadian, uyaina bakalan menetap ke indon la yach. Mst netz indon ship gegiler kapel ni
Reply

Use magic Report

Post time 19-2-2020 06:56 AM From the mobile phone | Show all posts
Kalau menjadi eloklah Uyaina kembangkan karier kat sana sebab Uyaina pon mcm direstui je jadi hos kat sana.
Reply

Use magic Report

Post time 19-2-2020 07:47 AM | Show all posts
im soo sorry sis.... who are yuss

secara terpaksa iols taip ni sebab memang who are yus sesangat...
jejan tu pun nampak macam bottom
Reply

Use magic Report

Post time 19-2-2020 07:58 AM From the mobile phone | Show all posts
Hello tt mmg who r yus.ku ingatkan uthaya, u know uthaya shankar. Koser
Reply

Use magic Report

Post time 19-2-2020 08:06 AM From the mobile phone | Show all posts
beta_carotene replied at 19-2-2020 02:14 AM
Komentar meols:

Umur - sekufu

hahahahaha. awal2 dh takut kiah mai tnya nak kena gelabah tetek ke tak kan?? hahaha.
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 19-2-2020 08:07 AM From the mobile phone | Show all posts
noraidil_06 replied at 19-2-2020 06:58 AM
Hello tt mmg who r yus.ku ingatkan uthaya, u know uthaya shankar. Koser

Wow hambarnya sis.. Try agains.. See your level
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


 Author| Post time 19-2-2020 08:09 AM From the mobile phone | Show all posts
dudaberhias replied at 19-2-2020 06:47 AM
im soo sorry sis.... who are yuss

secara terpaksa iols taip ni sebab memang who are yus sesangat. ...


Cuba senaraikan level artis yg Chuols kenal smpai Tergamak masuk bod gosip ni
Reply

Use magic Report

Post time 19-2-2020 08:12 AM From the mobile phone | Show all posts
"Apapun, saya sangat terharu dan berasa bertuah dengan penerimaan baik peminat di Indonesia," katanya kepada Harian Metro.

Harap Hajjah 2x juga diterima baik soon... huhu tetiba.
Reply

Use magic Report

Post time 19-2-2020 08:15 AM From the mobile phone | Show all posts
Reza zakarya tu terserlah sangat kebotteman heolsss masa feeling2 nyanyi dekat IG. Mesti dia dah rasa dia nyanyi paling sedap dah tu
Reply

Use magic Report

Post time 19-2-2020 08:16 AM From the mobile phone | Show all posts
Sesuai la dengan nama heols "Zakar"ya,
Lagipun heolss memang bottom
Reply

Use magic Report

Post time 19-2-2020 08:19 AM From the mobile phone | Show all posts
Uyaina tu kenal. Yg lelaki tu x kenal sapo.
Btw mmg la Uyaina direstui fans indonesia. Kan mmg ramai peminat dia sana lepas menang rancangan apa nama haritu. Mmg dia letop kat indonesia
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 19-2-2020 08:24 AM From the mobile phone | Show all posts
dudaberhias replied at 19-2-2020 07:16 AM
Sesuai la dengan nama heols "Zakar"ya,
Lagipun heolss memang bottom

Tu nama heols ke nama Bapak heols
Rasanya lawak main nama orang ni lowest level of joke.. See your level
Reply

Use magic Report

Post time 19-2-2020 08:28 AM From the mobile phone | Show all posts
Yg pompuan kenal, yg laki tu xkenal
Kalau sama2 solo, carry on sj
Reply

Use magic Report

Post time 19-2-2020 08:28 AM | Show all posts
beta_carotene replied at 19-2-2020 08:24 AM
Tu nama heols ke nama Bapak heols
Rasanya lawak main nama orang ni lowest level of joke.. See you ...

yang pasti heolsss still bottem hokkeh iolss tak habis tengok vid heols di youtube lagikkk




Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 19-2-2020 08:29 AM | Show all posts
uyaina ni iouls kenal sebab dah 2 citer dia kat astro yg iouls tahu - CCC & drama baru dengan sean. bagi i uyaina ni belum cukup kuat nak jadi heroin megadrama yang mamat ni mmg iouls terpaksa whoareyus sebab dangdut mmg i x follow. tapi nampak macam uyaina sebelah kaki dah kat sana. semoga direstui peminat sana yang over nakmatei
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 19-2-2020 08:50 AM From the mobile phone | Show all posts
dudaberhias replied at 19-2-2020 07:28 AM
yang pasti heolsss still bottem hokkeh iolss tak habis tengok vid heols di youtube lagikkk
...

Dalam vid ni mcm kepamz pulok zjantan ni
Reply

Use magic Report

Post time 19-2-2020 08:54 AM | Show all posts
uyaina skang dh tembus market indon ke?
dulu dia ni host nona tv3 kan?
ke aku salah orang?
Reply

Use magic Report

Post time 19-2-2020 08:56 AM | Show all posts
beta_carotene replied at 19-2-2020 08:50 AM
Dalam vid ni mcm kepamz pulok zjantan ni

heolsss memang kepam... kulit pun berlobang2 ala2 meteorites...
kalau laser ke apa confirm nampak berkarisma... selalu tak silap iols bottem suka jaga kulit... tapi bottem ni malas la pulop...
confirm lelubang pun tak jaga macam taman klcc. oops
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

26-9-2022 12:38 AM GMT+8 , Processed in 0.097084 second(s), 22 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list