CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: AceHand

JIZZZ... KLONG! KLONG! Kredit Dan Ranking CARItizen...

  [Copy link]
Post time 20-5-2020 12:24 AM From the mobile phone | Show all posts
trunks replied at 19-5-2020 11:59 PM
thread yang awak buka di board hobby tu dah ok.

atau kalau nk google dulu pun ok

Tak guna apps cari pon.. emm iklan yg org tyrophobia ke apa tu xleh tgk.. masalah nk screenshot bila upload gambarnya jdk setoet.. sakit ati temann..
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2020 05:06 AM | Show all posts
Bihungoreng replied at 20-5-2020 12:24 AM
Tak guna apps cari pon.. emm iklan yg org tyrophobia ke apa tu xleh tgk.. masalah nk screenshot bi ...

1) tentang gambar kecil awak nak jadikan besar, cuba study thread ini
saya ada tunjuk cara

https://mforum.cari.com.my/forum.php?mod=viewthread&tid=1183444&extra=page%3D1&page=3


2)  tentang iklan yang awak cerita itu,awak kena install built in adblock browser
saya cadangkan  try opera atau Brave.. nanti segala iklan browser itu
selalunya akan auto block, try dulu,apa2 update sini .

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2020 05:02 PM From the mobile phone | Show all posts
Kan bagus cari buat majlis eksklusif utk raikan rangking2 ni
Forumer ibarat peminat
X peminat x la cari khueen
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2020 11:26 PM | Show all posts
mak aih bila la nk sampai oldtimer tu
Reply

Use magic Report

Post time 23-7-2020 06:43 PM | Show all posts
banyak la pingat nak sangkut di baju
Reply

Use magic Report

Post time 21-8-2020 02:58 AM From the mobile phone | Show all posts
ooooo. baru tahu.. hehhee
Reply

Use magic Report

Post time 23-8-2020 11:14 AM | Show all posts
Wah, jauh lagi perjalanan teman nak mendaki....
Reply

Use magic Report

Post time 30-8-2020 12:30 AM From the mobile phone | Show all posts
How to get credit if ada info?
Reply

Use magic Report

Post time 8-9-2020 11:20 PM | Show all posts
siputpepel replied at 23-8-2020 11:14 AM
Wah, jauh lagi perjalanan teman nak mendaki....

Sama lah kita, @siputpepel

Reply

Use magic Report

Post time 10-9-2020 02:56 AM | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2020 01:25 AM | Show all posts
lepas ni aku naik ke level Oldtimer la kan
dh ada ribu-ribu lemon credit
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2020 01:42 AM | Show all posts
Edited by trunks at 4-12-2020 08:12 PM
R2D2 replied at 4-12-2020 01:25 AM
lepas ni aku naik ke level Oldtimer la kan
dh ada ribu-ribu lemon credit

aha kan tak berapa banyak dah tu,walaupun nampak macam banyak lagi nak kejar hehe

2017 : Kumpul sehingga 300ribu mata point dan anda layak mendapat medal "OLDTIMER" ini.

medal33.gif

credit awak sekarang - 229541

300k -  229541

baki = 70,459

moga berjaya

https://mforum.cari.com.my/forum.php?mod=viewthread&tid=688638&page=1&authorid=258725

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 6-1-2021 05:53 PM From the mobile phone | Show all posts
Akhirnya baru tahu point nak naik level ni. Trimas mod
Reply

Use magic Report

Post time 6-1-2021 05:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Nampak gayanya jauh lagi perjalanan
Reply

Use magic Report

Post time 13-3-2021 04:15 AM From the mobile phone | Show all posts
Ahhhhh 97 lagi
Reply

Use magic Report

Post time 13-3-2021 04:16 AM From the mobile phone | Show all posts
Nacam
Mana tu. thread mana
Reply

Use magic Report

Post time 14-3-2021 02:05 PM From the mobile phone | Show all posts
Wowwwww... Tahniah semua. Tahap legendary dah otai2 semua
Reply

Use magic Report

Post time 28-4-2021 12:57 AM From the mobile phone | Show all posts
Okok tuan ace hand
Reply

Use magic Report

Post time 15-6-2021 04:36 AM | Show all posts
hmmm, bila la nak free nih.. nk tunggu pakai warrior punya account
Reply

Use magic Report

Post time 17-6-2021 07:27 PM | Show all posts
berjanggut nak dpt lejen
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

4-7-2022 09:03 AM GMT+8 , Processed in 0.084997 second(s), 22 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list