CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: KiahRonggeng88

Babyrina Lagi pemes dari DATO CT dulu

  [Copy link]
 Author| Post time 7-2-2020 01:26 PM From the mobile phone | Show all posts
Xim replied at 7-2-2020 01:20 PM
Penin...dia kate pmpuan...he5

Mybe dia mcm Sajat gak ada dua kemaluan gituh gayanya haha
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 7-2-2020 01:26 PM | Show all posts
zmn2 I tgh bljr sek men mmg femes babyrina n cikgu suraya..
x pnh lak tgk video pun, tp yg cikgu suraya tu cerpen katenya..
x silap de org de bukak thread babyrina ni..
zmn i bljr u I mmg ktaorg tgh vdeo wan norazlin tu berjemaah satu umah..bole plak owner umh sewa dtg melawat nk stop hang plak komputer gedabak tu..
ttup dgn kain matikan ttup plug trus..dhla first time tgk scene2 cam tu hahah
Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2020 01:27 PM | Show all posts
Xim replied at 7-2-2020 01:21 PM
Watpe dok dlm blk air lama2 tu

sebab baru bangun tido..mmg wajib mandi
serta mandi wajib ehehe
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 7-2-2020 01:30 PM From the mobile phone | Show all posts
misz_sanggul replied at 7-2-2020 01:26 PM
zmn2 I tgh bljr sek men mmg femes babyrina n cikgu suraya..
x pnh lak tgk video pun, tp yg cikgu su ...


Wakakakkakakakakq ingat tak dlu kalau kita tgok tv jiran sebelah pasang VCd kdg2 bleh dpt kat Tv umah kita.... Ada sekali Kak Kiah tgh lepak tgok tv kat umah sekali tgok tv Kak Kiah naik icon VCD PLAYER okey xpe lah .. Kak Kiah saja tekan channel AV tu yang bila pasang VCD  Kita ada channel khas kan... Hareyy sungguh kuar movie org susah tu.. paling harey pakcik umah sebelah yang tengok.... Start pada tu kalau Kak Kiah kuar umah jumpa pakcik tu Kak Kiah jalan lelaju takut kena rogol hahahaha....
Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2020 01:32 PM | Show all posts
KiahRonggeng88 replied at 7-2-2020 01:30 PM
Wakakakkakakakakq ingat tak dlu kalau kita tgok tv jiran sebelah pasang VCd kdg2 bleh dpt kat Tv ...

bole ke kiah x pnh plak tv umh I kuar ghopitu..
yg zmn tape n vcd pinjam meminjam bykla..


Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2020 01:32 PM From the mobile phone | Show all posts
KiahRonggeng88 replied at 7-2-2020 01:30 PM
Wakakakkakakakakq ingat tak dlu kalau kita tgok tv jiran sebelah pasang VCd kdg2 bleh dpt kat Tv ...

Kak kiah knp tetiba up cerita makcik rina ni? Ada apa2 ke
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 7-2-2020 01:32 PM From the mobile phone | Show all posts
misz_sanggul replied at 7-2-2020 01:32 PM
bole ke kiah x pnh plak tv umh I kuar ghopitu..
yg zmn tape n vcd pinjam meminjam bykla..

Boleh je... Hahahaha mcm tv kita kena hijack tau...
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 7-2-2020 01:33 PM From the mobile phone | Show all posts
bedahmenjuyah replied at 7-2-2020 01:32 PM
Kak kiah knp tetiba up cerita makcik rina ni? Ada apa2 ke

Xde apa pon .. cuma tertanya dia ni sapa dan skrg camne rupa n dia ada mana hahahah
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 7-2-2020 01:34 PM From the mobile phone | Show all posts
Nocturna replied at 7-2-2020 01:25 PM
Babyrina muncul tahun 1996, time ni Msia baru2 start dgn cyber cafe..

Ye la tu.. 1996..era bohsia. Ni salah satu produk viral.

Skrg era instafemes.. Byk more to enterpreneur. Hahah
Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2020 01:35 PM From the mobile phone | Show all posts
shernazz replied at 7-2-2020 01:14 PM
Hah
Masa uols degree iols baru masuk form 1
Huhuu

I form 5 1994. Uol dah lahir ke belum?
Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2020 01:35 PM From the mobile phone | Show all posts
Dah 20++ tahun ni berlalu. Entah2 dia sekarang dah jadi acik2 bertudung fareeda dan gemuk.
Thats why tak dpt detect
Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2020 01:37 PM From the mobile phone | Show all posts
ooooi.. dh tu kita nk kena gelabah tetek ke tak dgn bandingan ni?
Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2020 01:38 PM From the mobile phone | Show all posts
Meolls sekolah rendah masani abang meolls baru abis sekolah dok angau babyrina... cantik macam latino...ada pernah baca blog manatah lupa dorang claim Babyrina nih wanita Latin yachhhh
Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2020 01:42 PM From the mobile phone | Show all posts
Babyrina...zaman pas gambar pakai floppy disk oiii....lama dah tu. .sekarang no more baby .. dah jadi acik2
Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2020 01:51 PM From the mobile phone | Show all posts
shernazz replied at 7-2-2020 01:14 PM
Hah
Masa uols degree iols baru masuk form 1
Huhuu

Acik pulak baru menikah masa tu
Kanak2 ribena nye chuols baru form 1
Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2020 01:54 PM | Show all posts
kalau x salah babyrina ni xde kat mesia pon kan... rasanya sheols belajar obesi pastu x blk2 mesia dah,...

tp xtau la betui ke idokk
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 7-2-2020 01:55 PM | Show all posts
Tua dah babyrina. Dah tak baby dah
Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2020 01:57 PM | Show all posts
KiahRonggeng88 replied at 7-2-2020 01:33 PM
Xde apa pon .. cuma tertanya dia ni sapa dan skrg camne rupa n dia ada mana hahahah

tp iols tetibe terfikir... kalau sheols dah xde kat dunia ni... sedih.. dah xde kat dunia pn tetap cerita2 buruk tu org cari...

:insop:
Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2020 01:58 PM From the mobile phone | Show all posts
JunkMail replied at 7-2-2020 01:42 PM
Babyrina...zaman pas gambar pakai floppy disk oiii....lama dah tu. .sekarang no more baby .. dah jad ...

Kawan aiol sempat berbisnisjual gamba porn dalam floppy disk. Bodo.
Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2020 02:00 PM From the mobile phone | Show all posts
nidzrain replied at 7-2-2020 01:54 PM
kalau x salah babyrina ni xde kat mesia pon kan... rasanya sheols belajar obesi pastu x blk2 mesia d ...

Iyo2 jah. Akak pula baca persona Babyrina ni, jantan yang bikin. Guna gamba some netijen mana ntah, Amareka Latin sana.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

30-11-2022 08:18 AM GMT+8 , Processed in 0.112361 second(s), 40 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list