CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: KiahRonggeng88

Babyrina Lagi pemes dari DATO CT dulu

  [Copy link]
Post time 7-2-2020 08:16 PM From the mobile phone | Show all posts
krimkraker replied at 7-2-2020 07:32 PM
I pun nak mencapub jawab baru 3tahun tem tahun 1994...nak panggil kaka fadz ke abam fadz...hikhikh ...

Abam.. hehe
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 7-2-2020 08:20 PM From the mobile phone | Show all posts
KiahRonggeng88 replied at 7-2-2020 07:33 PM
Dua vadik je ke...nampak mcm ramai jakkk..... Muka pon sepesen ja

Hasil google cik noma xde la tulis berapa ramai anak nye...cume tang anak ditulis nama kak km dgn adek laki nye...bukan nak kutuk tapi muke 2 beradek ni muke ori ke...nampak fonen nauu...hasil filter kah...
Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2020 08:24 PM From the mobile phone | Show all posts
Ni jaman2 akak baru start keje laa ni.. bdk2 opis time rehat gi cari blog dia.. pastu ada satu blog lg penuh dgn kisah berlendir basah bagai.. rajin juga weols baca.. ada gambo pemes si babirina ni dok ngangkang atas katil bolen abes except pakai long stocking.. very provocative... byk dosa2 kami jaman lampau ek..astaghfirullahal’azim
Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2020 08:36 PM From the mobile phone | Show all posts
Nampak sgt naifnya aku sebab tak kenal langsung babyrina ni walaupun membesar di 90an haha
Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2020 08:44 PM From the mobile phone | Show all posts
Victorioussss replied at 7-2-2020 05:09 AM
huh zaman2 puberty ni. pasal dia la iols suke mandi lama - lama

Ko gentel eh
Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2020 08:45 PM From the mobile phone | Show all posts
Dia ni mcm pernah ku baca dlu..kt benang dlm porem jgk laa..seksi maut betul dia..tp org zmn dlu mmg seksi pn..seksi menggoda..skrg seksi sl*t...sorry dears~
Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2020 08:46 PM From the mobile phone | Show all posts
I ingat sangat dia ni. Idola akak ni. Zaman kemunculan dia adalah zaman kegemilangan akak kat u. Akak pon slalu cari search nama dia tp one day tu akak sangat kecewa nama dia tak keluar. Laman Web tak ditemui.. Celaka tul aka rasa masa tu..
Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2020 08:48 PM From the mobile phone | Show all posts
Victorioussss replied at 7-2-2020 05:19 AM
perempuan

tuleeennn bang

Kau ni boleh lak tukar2 jantina.. Ko tak Stret ka? Cer ngaku.. Takyah bg kita org fenin kehkehkeh
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


 Author| Post time 7-2-2020 08:52 PM From the mobile phone | Show all posts
ReginaGeorge replied at 7-2-2020 08:46 PM
I ingat sangat dia ni. Idola akak ni. Zaman kemunculan dia adalah zaman kegemilangan akak kat u. Aka ...

Seyes lah hakak weh ahhahaha hang bleh pi search noo hahahaha... KaK Kiah mmg membesar zaman 90 an tp Kak Kiah xtau pasal dia mybe sbb Kak Kiah bdk skolah madrasah kot hahaha lpas habis skolah terus Kak Kiah jd setan hahah
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 7-2-2020 08:53 PM From the mobile phone | Show all posts
pinkzara replied at 7-2-2020 07:50 PM
Tak tahu pulak. Ikutkan kes tu 1994. Katakanlah unir dia masa tu 15 tahun.. Now dah 39/40  dah

Oh kisah lama lah ea masa tu Kak Kiah skolah rendah ag hahah
Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2020 08:56 PM | Show all posts
ReginaGeorge replied at 7-2-2020 08:48 PM
Kau ni boleh lak tukar2 jantina.. Ko tak Stret ka? Cer ngaku.. Takyah bg kita org fenin kehkehkeh

i identifi myself as a girl

macam dorg slalu buat kat usa
esok2 iols nak identifiy diri sbg superbike pulak
Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2020 09:04 PM From the mobile phone | Show all posts
KiahRonggeng88 replied at 7-2-2020 01:30 PM
Wakakakkakakakakq ingat tak dlu kalau kita tgok tv jiran sebelah pasang VCd kdg2 bleh dpt kat Tv ...

kenapa kisah kita sama kakkiah..hahaha.tp gmbr vcd yg ktorg dpt tgok 2 xclear.still ada hujan2 ckit
Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2020 09:11 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku lagi terkejut baca umur dan jantina masing2 dalam benang ni
Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2020 09:16 PM | Show all posts
i m 13 y old baru time2 nih

stok2 modal sabun di bilik mandi time tue
Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2020 09:19 PM | Show all posts
selepas viral pic baby

then viral pic linda n edry kru on dat time
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 7-2-2020 09:20 PM From the mobile phone | Show all posts
eifaswan87 replied at 7-2-2020 09:04 PM
kenapa kisah kita sama kakkiah..hahaha.tp gmbr vcd yg ktorg dpt tgok 2 xclear.still ada hujan2 cki ...

Khenssss??? Hahaha Kak Kiah lpas kena hijack dgn filem biru jiran sebelah umah cm trauma nk tgok tv ...malu haha walau masa tgok tu sengsorang ntah jd malu btul hahaha lama sket rasa sonok lak wakaka
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 7-2-2020 09:33 PM From the mobile phone | Show all posts
pinkzara replied at 7-2-2020 01:02 PM
Masa i degree circa 1999 femes dia ni. Leftenan TLDM yg perkenalkan.siap tunjuk pic si baby ni. Meng ...

Ya mcm ada irassss
Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2020 09:51 PM | Show all posts


Katanya pinoy bukan melayu pon. Biasa lah muka iras melayu jadi bahan capmelan lelaki melayu 90-an
Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2020 09:51 PM From the mobile phone | Show all posts
shernazz replied at 7-2-2020 06:25 PM
Hah
Spesis sajat kah beliau?
Hahahahhaa

Nie spesis pudin nie..jantina ikut mood dia je
Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2020 10:05 PM | Show all posts
zaman dial up
pc besar gedabak
browse pun pakai netscape navitagor
windows 95
sekeping gambar loading 30 minit

selepas dia dan video wan nur  azlin , muncul la pramugara terlampau ,datin yang terlampau
zaman tu dh nk masuk 2000
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

4-12-2022 10:17 AM GMT+8 , Processed in 0.111379 second(s), 40 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list