CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: KiahRonggeng88

Babyrina Lagi pemes dari DATO CT dulu

  [Copy link]
Post time 7-2-2020 06:37 PM From the mobile phone | Show all posts
Pernah ada novel/buku pasal Babyrina ni ya? Ada dlm goodreads. Ni sinopsisnya I tepek;

Irene Baginda, 15, bersama Inspektor Johari AB dan Detektif Zain Jantan akan merungkai misteri pembunuhan bersiri SMS-killer.

Di dalam penyiasatan ini kita akan dibawa merentas kontinuum transendental menemui erti puisi, mIRC, keratan akhbar, laporan koroner, esei akademik, spirit of the coin, transkrip novel serta Q&A bersama Babyrina.

Dear pembaca, memetik kata-kata Babyrina, “Enjoy all the phun!”
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 7-2-2020 06:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Save gambar pun pakai disket masa ni.. Jibakerr
Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2020 06:42 PM From the mobile phone | Show all posts
dua_chzy replied at 7-2-2020 05:30 PM
Choiiii ingatkan chuol dah kertu macam akak!

Eh chuols tua kah? iols ingat chuols 27 paling tua pon.
Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2020 06:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Thanks kak kiah utk gosip2 zaman purba kala.
Tapi mmg menarik utk di baca ah gitchuuuu
90an aku belum lahir gi. Try google baby rina ni. Boleh nampak banyak gambar tak se seurat benang ponnn. Tapu muke die tak mcm meleis sgt.
Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2020 06:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Boomibulat replied at 7-2-2020 04:40 PM
Baby Rina ni idup lg ke kak kiah..I kenal Mama Rina je..

Ni pun i kenal. Hahahaha
Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2020 06:50 PM From the mobile phone | Show all posts
ipes2 replied at 7-2-2020 03:35 PM
cousin kawan rapat sy

Siapa? Babyrina?
Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2020 06:51 PM From the mobile phone | Show all posts
KiahRonggeng88 replied at 7-2-2020 04:31 PM
Eh  pon ada video jgak ke?? Ni Kak Kiah x tau pon

Mohtepppp ko tak tau kiah oiiii
Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2020 06:51 PM From the mobile phone | Show all posts
Kak-Leen replied at 7-2-2020 04:14 PM
Mudanya pinky.. Akak bersalin anak sulung tahun 1994 tau.. Hihihi..

Ingatkan i yg paling tua dlm ni. Hahaha
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 7-2-2020 06:58 PM From the mobile phone | Show all posts
dauswq replied at 7-2-2020 03:16 PM
jarang sorg ayah bicara soal seks peribadinya kt anak perempuan, terutamanya anak2 melayu

mmg s ...

Hahah iols pun terkedu bila baca
Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2020 07:00 PM From the mobile phone | Show all posts
matjerk replied at 7-2-2020 05:57 PM
Aku pulak teringin nak tau budak pmpuan yg dikatakan skandal dgn RTC melaka...  Yg nenek budak tu  ...

Yg ni, nenek kpd ina sohai yg jaga pempuan tu. Rumah Neneknya tu sebelah rumah nenek husband i.
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 7-2-2020 07:21 PM From the mobile phone | Show all posts
mala0n replied at 7-2-2020 06:51 PM
Mohtepppp ko tak tau kiah oiiii

Bukan tadi kak leen ckp pasal video ainena ahmad b... So tu Kak Kiah tanya seyes ada ke?? Tp Kak Leen silap org haha so Kak leen dh edit n Kak Kiah pon edit sekali ... Takut org salah paham lak
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 7-2-2020 07:22 PM From the mobile phone | Show all posts
pinkzara replied at 7-2-2020 07:00 PM
Yg ni, nenek kpd ina sohai yg jaga pempuan tu. Rumah Neneknya tu sebelah rumah nenek husband i.

Seyes?? Mangsa wogol tu now camne?
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 7-2-2020 07:23 PM From the mobile phone | Show all posts
ALDRIN replied at 7-2-2020 06:36 PM
Pics babyrina ala2 soft porn star ni laa penjadik modal meng"kocok" memalam untuk boys zaman bbnu du ...

Wakakkakakaka kelakor
Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2020 07:29 PM From the mobile phone | Show all posts
KiahRonggeng88 replied at 7-2-2020 06:31 PM
Woiiii... Kak Kiah pon x tau dia sapa hahah tu yang Kak Kiah tanya korang haha

Hahahaha....ehhh kak kiah xkenai ke....ingat kenai tadi....
Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2020 07:30 PM From the mobile phone | Show all posts
KiahRonggeng88 replied at 7-2-2020 06:33 PM
Dulu Kak Kiah ada dgr ura2 penduduk kamfung valang gomvak gossip kan yang beliau adalah ponen . Pe ...

Lol kamfung valang gomvak yang kak kiah cakap tu xjauh dari kawasan krim....awat krim xtaw gossip nie...ketinggalan sungguh...tapi kak km tu 2 beradek je kan...
Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2020 07:32 PM From the mobile phone | Show all posts
fadz84 replied at 7-2-2020 06:34 PM
I plk baru darjah 4 tahun 1994 tu.. hehe.. sis zara la ni ye..

I pun nak mencapub jawab baru 3tahun tem tahun 1994...nak panggil kaka fadz ke abam fadz...hikhikhik
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


 Author| Post time 7-2-2020 07:33 PM From the mobile phone | Show all posts
krimkraker replied at 7-2-2020 07:30 PM
Lol kamfung valang gomvak yang kak kiah cakap tu xjauh dari kawasan krim....awat krim xtaw gossip  ...

Dua vadik je ke...nampak mcm ramai jakkk..... Muka pon sepesen ja
Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2020 07:41 PM From the mobile phone | Show all posts
Harusla korg yg lahir awal 90an x kenal dan tak tau citer Babyrina ni sebab meletop tahun 90an..
Sangat fames smpai jd headline tapi misteri sebab smpai skg tak tau rupa sebenar dan dimana serta keadaan diaa...
Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2020 07:41 PM From the mobile phone | Show all posts
Harusla korg yg lahir awal 90an x kenal dan tak tau citer Babyrina ni sebab meletop tahun 90an..
Sangat fames smpai jd headline tapi misteri sebab smpai skg tak tau rupa sebenar dan dimana serta keadaan diaa...
Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2020 07:50 PM From the mobile phone | Show all posts
KiahRonggeng88 replied at 7-2-2020 07:22 PM
Seyes?? Mangsa wogol tu now camne?

Tak tahu pulak. Ikutkan kes tu 1994. Katakanlah unir dia masa tu 15 tahun.. Now dah 39/40  dah
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

5-12-2022 09:21 AM GMT+8 , Processed in 0.130880 second(s), 40 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list