CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: KiahRonggeng88

Babyrina Lagi pemes dari DATO CT dulu

  [Copy link]
Post time 7-2-2020 05:57 PM From the mobile phone | Show all posts
KiahRonggeng88 replied at 7-2-2020 01:33 PM
Xde apa pon .. cuma tertanya dia ni sapa dan skrg camne rupa n dia ada mana hahahah

Aku pulak teringin nak tau budak pmpuan yg dikatakan skandal dgn RTC melaka...  Yg nenek budak tu bernama pendek ahmad.. Kat mana lah dia skrg..  Eh tapi yg tu thread politik kot..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 7-2-2020 05:58 PM From the mobile phone | Show all posts
kiah_mai_pulak replied at 7-2-2020 01:37 PM
ooooi.. dh tu kita nk kena gelabah tetek ke tak dgn bandingan ni?

Ni auto reply ke?  Sbb sama je komennya
Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2020 05:58 PM | Show all posts
tak kenal kalau babyrina ni.. lain la topher dimaggio, kenal la
Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2020 06:10 PM From the mobile phone | Show all posts
Dulu penah la tanya somi ms baru2 kawen, siapa babyrina. Dia hushed Kan aje gelak2 lps tu ckp la mcm yg kakiah described kat belakang2 tu. Lepas tu teruskan hidup mcm biasa

Fast forward, tak igt la berapa lama tapi Hari tu layan Senario sorang2 kat rumah mak. Ntah mana pegi semorang yg lain ms tu rasa somi g ngeteh kat waring dgn ayah. Dlm epi tu, Saiful Apek jadik Normalas Fansuri baru blk kije, main2 dgn baby.
Dia panggil "babyyyy.... babyyyyy... babyrinaaaaa.... babyrinaaaaa...!"

Tersedak akak sorang2, tengok keliling, kompem xde org, terus ketawa kuat2 tergolek2 dlm rumah
Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2020 06:11 PM From the mobile phone | Show all posts
dua_chzy replied at 7-2-2020 04:38 PM
Chuols muda belia lagik rupanya?

Early 20s hehehehehe
Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2020 06:14 PM From the mobile phone | Show all posts
Kak-Leen replied at 7-2-2020 03:21 PM
Mesti daddy LC muka merah2 dan tutup muka dgn sokkabau kan..

Hehehe dia buat muka nohal mcam tiada perasan. Elehhhh pastu cepat je nak rehat konon ajak mak masok bilik.
Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2020 06:21 PM From the mobile phone | Show all posts
Kak-Leen replied at 7-2-2020 04:09 PM
Patut la mandi lama2... Basuh baju rupanya..

Hahahah
Kan...
Kejadian di sebalik pintu
Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2020 06:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Acikgomen replied at 7-2-2020 01:51 PM
Acik pulak baru menikah masa tu
Kanak2 ribena nye chuols baru form 1

Hahahahaha
Khen...kekanak sangattt..baru lepas upsr...nerd nerd
Form 3 baru kena cari ni...
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 7-2-2020 06:23 PM From the mobile phone | Show all posts
pinkzara replied at 7-2-2020 01:35 PM
I form 5 1994. Uol dah lahir ke belum?

Udah le
1994 iols darjah 2
Hahahaha
Dalam porem kita beruols.iols je khenn...
Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2020 06:24 PM From the mobile phone | Show all posts
Xim replied at 7-2-2020 01:20 PM
Penin...dia kate pmpuan...he5

Hahahaha...
Uols percaya.lah dia tu pompuan..
Zantan tuuu
Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2020 06:25 PM From the mobile phone | Show all posts
krustykrab replied at 7-2-2020 01:20 PM
Kdg dia kata jantan kdg betina lol

Hah
Spesis sajat kah beliau?
Hahahahhaa
Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2020 06:25 PM | Show all posts
tak kenallll.... sooo hebat sangat ke porno sheolsss tu?? kalau takat jerit mengembek macam kambing buang karan jah... baik tengok twitter.
Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2020 06:26 PM | Show all posts
naper ni..dia bukan artis..jgn dikejutkan perkara yang dah org lupa..aduihhh
Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2020 06:30 PM From the mobile phone | Show all posts
LadyCarefree replied at 7-2-2020 06:11 PM
Early 20s hehehehehe

Choiiii ingatkan chuol dah kertu macam akak!
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 7-2-2020 06:30 PM From the mobile phone | Show all posts
matjerk replied at 7-2-2020 05:57 PM
Aku pulak teringin nak tau budak pmpuan yg dikatakan skandal dgn RTC melaka...  Yg nenek budak tu  ...

Oh yang kena wogol tu kan?? Then menteri kewangan sekarang defend dia n menteri kewangan kena masuk penjara x sepasal kan?
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 7-2-2020 06:31 PM From the mobile phone | Show all posts
krimkraker replied at 7-2-2020 05:27 PM
Xtau la aksi ape...meolss xtaw die sape...cume copy balik hasil google....nak tau lebih... tanya k ...

Woiiii... Kak Kiah pon x tau dia sapa hahah tu yang Kak Kiah tanya korang haha
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


 Author| Post time 7-2-2020 06:33 PM From the mobile phone | Show all posts
krimkraker replied at 7-2-2020 05:29 PM
Kak km tu...udah macam ponen pada mata meolsss...

Dulu Kak Kiah ada dgr ura2 penduduk kamfung valang gomvak gossip kan yang beliau adalah ponen . Penduduk sana ada ckp kata ank kak noma ada sorang tu ponen... X tau yang mana
Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2020 06:34 PM From the mobile phone | Show all posts
pinkzara replied at 7-2-2020 01:35 PM
I form 5 1994. Uol dah lahir ke belum?

I plk baru darjah 4 tahun 1994 tu.. hehe.. sis zara la ni ye..
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 7-2-2020 06:34 PM From the mobile phone | Show all posts
matjerk replied at 7-2-2020 05:55 PM
Kak kiah.. Mcm x penah pulak vcd umah jiran kuar kat umah aku..  Ke vcd umah kak kiah sendiri... K ...

Ada ...mybe kalau sejenis pakai tv arial cabang dua je kot bleh dpt .. kdg2 jelas tau movie tu sekali audio ..
Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2020 06:36 PM From the mobile phone | Show all posts
Pics babyrina ala2 soft porn star ni laa penjadik modal meng"kocok" memalam untuk boys zaman bbnu dulu, galak betul pastu citer dengan aku...macam Harammmmm
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

7-12-2022 09:15 PM GMT+8 , Processed in 0.120333 second(s), 40 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list