CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: KiahRonggeng88

Babyrina Lagi pemes dari DATO CT dulu

  [Copy link]
Post time 7-2-2020 04:18 PM | Show all posts
KISAH WAN NURAZLIN

Pada tahun 2003 atau 2004, satu lagi kes artis kantoi TANPA serurat benang Kali ni, video lu-cah Wan Norazlin pula.

Wan Norazlin dan suaminya (ketika video tu direkod, mereka belum status bersuami isteri) telah merakamkan adengan se-ks mereka di dalam rumah Wan Norazlin sendiri dan juga di rumah pasangan lelakinya juga.

Bukan setakat adengan ranjang saja yang dirakam, adengan di dalam bilik mandi pun turut dirakam. Sekali lagi yang menjadi kaya ialah taukeh kedai VCD cetak rompak. Kerana time tu, internet belum digunakan secara berleluasa seperti sekarang. Adengan ran-jang ini dikhabarkan telah sampai ke pihak ketiga apabila Wan Norazlin dan pasangannnya telah mengupah seseorang untuk mengedit video rakaman mereka. (eh ye ker??? Takkan laaaa!!!!! Takkan nak kasi kat orang aksi ghairah kita senang2 mcm tu ye tak?)…

Tamat isu Wan Norazlin…..

DARIPADA SUMBER GOOGLE
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 7-2-2020 04:19 PM From the mobile phone | Show all posts
LadyCarefree replied at 7-2-2020 03:08 PM
Hehehe betul. My dad punya gang dulu mmang zaman babyrina. Kira mcam 1st pornstar msia. Cantik lak ...

Daddy LC ni sempoi nau sampai kasi tahu babyrina jadi bahan! Hihihi..
Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2020 04:21 PM From the mobile phone | Show all posts
LadyCarefree replied at 7-2-2020 03:29 PM
Hehehehe my mom buka citer ni dulu. My mom dngan iols semua benda pon citer. Masa tu tiber kluar c ...

Mesti daddy LC muka merah2 dan tutup muka dgn sokkabau kan..
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 7-2-2020 04:24 PM From the mobile phone | Show all posts
dewi_rina replied at 7-2-2020 04:18 PM
KISAH WAN NURAZLIN

Pada tahun 2003 atau 2004, satu lagi kes artis kantoi TANPA serurat benang Kal ...

Baby nak shishi ahahaha aduimakkk ... Dah arwah pon ex husband  si Wan tu ...
Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2020 04:25 PM From the mobile phone | Show all posts
dewi_rina replied at 7-2-2020 03:59 PM
Kalau hidup baya2 mak abah kita lah
Dia zaman ogy ahmad daud ke lagi senior eh?
Hahah zaman roy  ...

Boyfriend akak dulu pun pakai RXZ. Memang segak la pada mata akak time tu. Tp yg pernah naik dgn dia ialah Mak akak! Dok belakang sambil pegang bahu bf akak masa tu. Korang ghaser?
Akak dpt la rasa naik RZX sepjg mengandung dgn bf tu.. Tp time tu dah nikah. Tiap Isnin pukul 4 pagi dah naik RXZ mengharungi highway sampai ke bandar Pagoh. Memang perasan mcm Azura & Zack kejap.

Lesson learnt dari kes babyrina dll ni, jgn la nak rakam apa2 dan tinggalkan yg elok2 utk org kenang kita bila dah tua atau dah xde nanti.. Takut tau..
Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2020 04:27 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Kak-Leen at 7-2-2020 04:53 PM
dewi_rina replied at 7-2-2020 04:08 PM
OMG! Video terus.. Kalau gambar pun dh heboh apalagi video


Time tu dah bertunang rasanya.. Kesian family dia masa tu sebab ada baca yg familynya sgt terkesan.
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 7-2-2020 04:28 PM From the mobile phone | Show all posts
pinkzara replied at 7-2-2020 03:51 PM
Bukan gambar sis. Tapi video. Video dia buat projek dgn bf dia.. Ker tunang tak ingat dah. Projek  ...

Sapa .. Kak Wan ke?? Kalau Kak wan.. dia rakam video dgn tunang dia .. masa kantoi video tu dia dh kwen dgn dat guys ..lepas kwen pakai purdah terus sbb malu sgt ..sampai ank 3 org tau... Then dorang cerai...lpas cerai tu dia buat penampilan semula dlm telemovie AIRMATA IBU mmg nest movie tu menangis Kak Kiah masa tu dia bertudung ala2 Kak joyah je dh x pakai purdah...lepas tu kecoh ex husband dia pinjam along kena buru dgn along sampai rumah sume kena sita dgn bank bagai... Then sunyi balik story dia.. tup2 berlakon freehair semula ..ex husband dia pon dh meninggal heart attack
Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2020 04:29 PM From the mobile phone | Show all posts
Tua jgk forumners sini ye.ai yg dh tua ni pon xknl babyrina.zaman 90an ai sekolah rendah lg
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


 Author| Post time 7-2-2020 04:29 PM From the mobile phone | Show all posts
Kak-Leen replied at 7-2-2020 04:14 PM
Mudanya pinky.. Akak bersalin anak sulung tahun 1994 tau.. Hihihi..

Seyes lah kak leen .. Kak Kiah masa ni blom masuk.skolah menengah ag tau...skolah rendah ag
Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2020 04:31 PM | Show all posts
Huh lama tak dgr nama babyrina...zaman sekolah dulu femes nama ni
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 7-2-2020 04:31 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by KiahRonggeng88 at 7-2-2020 05:06 PM
Kak-Leen replied at 7-2-2020 04:27 PM
Time tu dah bertunang rasanya.. Kesian arwah apak dia.


Eh  pon ada video jgak ke?? Ni Kak Kiah x tau pon
Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2020 04:39 PM From the mobile phone | Show all posts
KiahRonggeng88 replied at 7-2-2020 04:29 PM
Seyes lah kak leen .. Kak Kiah masa ni blom masuk.skolah menengah ag tau...skolah rendah ag

Iye Kakkiah..
Percayalah..
Akak ni 70’s baby tau..
Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2020 04:40 PM From the mobile phone | Show all posts
penah tgk gmbar2 sheols je dlu...bideo x penah...taim tuh aiols bru abes spm or 1st year kt uni
Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2020 04:40 PM | Show all posts
Baby Rina ni idup lg ke kak kiah..I kenal Mama Rina je..
Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2020 04:40 PM From the mobile phone | Show all posts
X kenai sungguh babyrina ni.. sapo?
Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2020 04:44 PM | Show all posts
dewi_rina replied at 7-2-2020 05:18 AM
KISAH WAN NURAZLIN

Pada tahun 2003 atau 2004, satu lagi kes artis kantoi TANPA serurat benang Kal ...

weh time kes ni iols final year Uni, kawan weols burn & jual CD RM5 per no
pestime iols tengok bideo lucoh, bideo sheols ni la
terus teringat sheol nyanyi lagu Camelia - Rindu Padanya ....sejak terpandang wajah mu, hati ku bertanya selalu lepas nyanyi2 guling sheols masuk bilik mandi kenceng lepas tu buat demo cuci pepek ewwwwwww
vatang laki itew bersaiz chalk yg kita guna utk tulis kat blackboard tu

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 7-2-2020 04:49 PM From the mobile phone | Show all posts
babyrina ni bkn filipino ke?
Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2020 04:49 PM From the mobile phone | Show all posts
tahun 99 iols masih sekolah rendah. mujurlah takde akses ke pronography. tak tau pula jaman tu rupanya ramai melayu kinky
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 7-2-2020 04:52 PM From the mobile phone | Show all posts
Trunkk_ZZ replied at 7-2-2020 04:44 PM
weh time kes ni iols final year Uni, kawan weols burn & jual CD RM5 per no
pestime iols tengok bi ...

Hahahahah walau sebesar itu beliau berjaya hasil kan 3 org ummah dunia okey
Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2020 04:53 PM From the mobile phone | Show all posts
krimkraker replied at 7-2-2020 06:04 AM
Xkenal babyrina nie..sebab meolss tahun 91 baru kuar perot mak...ni hasil google yang dapat....

L ...

aksi ape dia buat tu? sekarang tgk kak km dh ketumbit mata
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

28-11-2022 02:34 AM GMT+8 , Processed in 0.109779 second(s), 40 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list