CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: KiahRonggeng88

Babyrina Lagi pemes dari DATO CT dulu

  [Copy link]
Post time 7-2-2020 03:24 PM | Show all posts
huhu iolls bru darjah 3 masa zaman ni, tiap sabtu tunggu ceritaa sailormoon je dkt tv2.
untuk tidak ot, ptut la abg i ex2 gf dia semua letak nama babyrina. famous ye babyrina
now wife dia pun nama rina.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 7-2-2020 03:29 PM From the mobile phone | Show all posts
dauswq replied at 7-2-2020 02:16 PM
jarang sorg ayah bicara soal seks peribadinya kt anak perempuan, terutamanya anak2 melayu

mmg s ...

Hehehehe my mom buka citer ni dulu. My mom dngan iols semua benda pon citer. Masa tu tiber kluar citer psl jr. Mom citer jr pastu masuk bab babyrina. Hehehe dia dok usik2 my dad kisah fantasi lama dia.
Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2020 03:35 PM | Show all posts
cousin kawan rapat sy
Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2020 03:35 PM | Show all posts
zaman dulu lagi hot kot
sbb takde morale police mcm skrg
dulu2 stkat artis tak pakai bra tu biasa je
yg seksi namateyyy pun ramai
melambak2 ketet msg2
anyway babyrina 1st time dgr
Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2020 03:44 PM From the mobile phone | Show all posts
Nama familiar tapi tuan badan meolls tak kenal.. Tak tau apa aktiviti penyundalan di buat beliau
Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2020 03:45 PM From the mobile phone | Show all posts
dewi_rina replied at 7-2-2020 02:04 PM
Tinggal baby shima je

Yuck bb shima ...montah iols
Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2020 03:49 PM From the mobile phone | Show all posts
LadyCarefree replied at 7-2-2020 03:08 PM
Hehehe betul. My dad punya gang dulu mmang zaman babyrina. Kira mcam 1st pornstar msia. Cantik lak ...

Sportingnya your dad blh cerita menda2 mcm ni.. Huhuhu
Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2020 03:49 PM From the mobile phone | Show all posts
shaiy replied at 7-2-2020 03:08 PM
dulu pernah freehair sekejap rasanya lepas cerai,pstu bertudung balik.

suka tgk dia berlakon ta ...

Iolss smpt tgk 3gp hershe kikiki.. Kontot nyah
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 7-2-2020 03:51 PM From the mobile phone | Show all posts
shaiy replied at 7-2-2020 03:08 PM
dulu pernah freehair sekejap rasanya lepas cerai,pstu bertudung balik.

suka tgk dia berlakon ta ...

Bukan gambar sis. Tapi video. Video dia buat projek dgn bf dia.. Ker tunang tak ingat dah. Projek kat rumah parents dia plk tu.. Huhuhu. Menakutkan. Tu lah, saper suruh rakam. Lupa dah cmn blh leak.
Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2020 03:59 PM | Show all posts
LadyCarefree replied at 7-2-2020 03:08 PM
Hehehe betul. My dad punya gang dulu mmang zaman babyrina. Kira mcam 1st pornstar msia. Cantik lak ...

Kalau hidup baya2 mak abah kita lah
Dia zaman ogy ahmad daud ke lagi senior eh?
Hahah zaman roy tu zaman abah2 gak
Motor rxz
Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2020 04:00 PM | Show all posts
KiahRonggeng88 replied at 7-2-2020 02:54 PM
Seyes lah weh??? Ahaksss x tahuk pon

ada.. zaman internet baru nak muncul dulu sempat gak la iols take a glimps..
Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2020 04:03 PM | Show all posts
tupperwarepink replied at 7-2-2020 03:24 PM
huhu iolls bru darjah 3 masa zaman ni, tiap sabtu tunggu ceritaa sailormoon je dkt tv2.
untuk tidak ...

Yang penting i bukan ex gf abang u hehehe
Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2020 04:04 PM | Show all posts
tak kenal tapi google terus "malaysian 1st porn star" auchhhh gitu....
Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2020 04:07 PM From the mobile phone | Show all posts
Kalau zaman tu nak penetrate internet semudah sekarang, mau viral  video dia paling top.
Zaman tu kawan2 lelaki gigih dok sebut BabyRina. Akak je clueless.. Kemudian baca ttg Babyrina dlm sokkabau @ majalah gitu.. Hot la juga zaman tu si baby ni kan..
Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2020 04:08 PM | Show all posts
pinkzara replied at 7-2-2020 03:51 PM
Bukan gambar sis. Tapi video. Video dia buat projek dgn bf dia.. Ker tunang tak ingat dah. Projek  ...

OMG! Video terus.. Kalau gambar pun dh heboh apalagi video
Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2020 04:09 PM From the mobile phone | Show all posts
shernazz replied at 7-2-2020 01:15 PM
Zantans uolss

Patut la mandi lama2... Basuh baju rupanya..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 7-2-2020 04:12 PM From the mobile phone | Show all posts
Nocturna replied at 7-2-2020 01:25 PM
Babyrina muncul tahun 1996, time ni Msia baru2 start dgn cyber cafe..

Tahun 1991 akak belajar start up komputer. Jenuh oiii nak connect kat line internet. Sudahnya dlm computer class akak buat kad aje.. macam2 kad akak buat..
Nampak sangat x pernah tgk video ke apa walau baca pasal dia dlm sokkabau @ majalah time tu..
Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2020 04:14 PM From the mobile phone | Show all posts
pinkzara replied at 7-2-2020 01:35 PM
I form 5 1994. Uol dah lahir ke belum?

Mudanya pinky.. Akak bersalin anak sulung tahun 1994 tau.. Hihihi..
Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2020 04:16 PM From the mobile phone | Show all posts
dua_chzy replied at 7-2-2020 01:58 PM
Kawan aiol sempat berbisnisjual gamba porn dalam floppy disk. Bodo.

Mak ai.. Gigih!
Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2020 04:16 PM | Show all posts
Edited by shaiy at 7-2-2020 05:21 PM
pinkzara replied at 7-2-2020 03:51 PM
Bukan gambar sis. Tapi video. Video dia buat projek dgn bf dia.. Ker tunang tak ingat dah. Projek  ...

oh mak aii videoadvnce nya..
*silap bukan dajah 6 tapi tgh study tk amik port.


Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

30-11-2022 01:05 AM GMT+8 , Processed in 0.113950 second(s), 40 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list