CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: KiahRonggeng88

Babyrina Lagi pemes dari DATO CT dulu

  [Copy link]
Post time 7-2-2020 02:02 PM From the mobile phone | Show all posts
nidzrain replied at 7-2-2020 01:54 PM
kalau x salah babyrina ni xde kat mesia pon kan... rasanya sheols belajar obesi pastu x blk2 mesia d ...

Jom kita tanya coy..si Chris ramli anak pakcik Rohizam tu. Kot dia tau pasal speaking Spanish

Itupon kalau dia tak marah

1996 ni iols upsr. Mau nya nak berbaby rina
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 7-2-2020 02:03 PM | Show all posts
Ni zaman abah2 kita ni kot
Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2020 02:04 PM | Show all posts
emily.topaz replied at 7-2-2020 01:55 PM
Tua dah babyrina. Dah tak baby dah

Tinggal baby shima je
Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2020 02:04 PM From the mobile phone | Show all posts
Xkenal babyrina nie..sebab meolss tahun 91 baru kuar perot mak...ni hasil google yang dapat....

Lagenda Babyrina, model Melayu yang terkenal di kalangan lelaki tahun 90an
21.02
#ARTIS  #BERITA  #BOLA SEPAK  #KHABAR TERKINI MALAYSIA  #MALAYSIA  #MALAYSIA NEWS  #MALAYSIA TERKINI  #PERNIAGAAN  #VIRAL
Bila sebut saja nama Babyrina, hampir kebanyakkan generasi sekarang pastinya tidak mengenalinya. Mungkin kerana namanya tidaklah setanding dengan skandal artis Melayu pada zaman sekarang ini.



Namun, suatu ketika dahulu, negara pernah digemparkan dengan berita tersebarnya gambar-gambar lucah gadis ini pada sekitar tahun 1990-an. Malah dikatakan, Babyrina merupakan gadis pertama yang berbangsa Melayu yang telah membintangi filem dewasa di Barat.

Meskipun nama Babyrina pernah menjadi sanjungan peminat-peminat lelakinya pada era kegemilangannya, namun, tidak banyak gambar atau pun maklumat mengenai beliau berjaya dikumpul disebabkan oleh teknologi yang terhad pada zaman itu yang belum ada lagi Wi-Fi, belum ada lagi broadband, jauh sekali Streamyx dan Unifi.

Kemunculan Babyrina atau nama sebenarnya, Azrina Ahmad dan kawan-kawannya telah menjadi fenomena di kalangan pelayar-pelayar Internet.





Ada pihak yang tidak bertanggungjawab, memuat turunkan kesemua gambar-gambar Babyrina yang beraksi lucah bersama-sama kawan-kawan modelnya yang lain dan mencetaknya sebelum dijual secara gelap.

Selepas menjadi fenomena, Babyrina tidak lagi muncul dengan gambar-gambar baru di Internet. Model lucah Melayu itu hilang begitu sahaja. Bagaimanapun, pada tahun 2001, Babyrina dikesan cuba memasuki negara ini menerusi KLIA.





Bagaimanapun, pihak berkuasa tidak membenarkan dia melepasi had kawalan Imigresen, sekaligus wanita berkenaan diusir dari negara ini dan pulang semula ke Amerika Syarikat.

Itu sahajalah berita terakhir yang didengar tentang Babyrina. Dia tidak dibenarkan kembali ke negaranya kerana gambar-gambar lucahnya yang telah membuatkan dia terkenal di seluruh dunia



Berikut merupakan sedikit info mengenai Babyrina:

Muncul sebelum meletupnya berita skandal mengenai Linda Rafar dan Edry dan kemungkinan sebelum beredarnya gambar-gambar censored Zarina Zanuddin.
Tersebar sebelum wujudnya broadband, WiFi dan juga 3G.
Seorang lagenda walaupun mendapat kecaman ramai.
Bertahi lalat di bahagian di tepi pusat.
Berada di United Kingdom dan menetap di sana dari dulu sehingga sekaran. (menurut sumber-sumber di laman-laman web)
Dikatakan berasal daripada Pahang.
Masih Berada di Eropah kerana tidak dibenarkan pulang ke Malaysia.
Belajar di luar negara dan memulakan aktiviti ‘pergambaran’ di New York
Berkawan baik dengan seorang perempuan yang mukanya hampir seiras bernama Suraya.
Masih belum berkahwin walaupun sudah berusia.
Ada khabar angin pula mengatakan yang die telah kembali ke pangkal jalan.
Sumber : Siakapkeli
Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2020 02:16 PM | Show all posts
Orang Malaysia ker Babyrina ni?
Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2020 02:23 PM | Show all posts
org Malaysia ker?muka cm overseas
Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2020 02:27 PM From the mobile phone | Show all posts
Tak dapat recall ler babyrina nih saper kiahh oii
Famous haper nyerr uollss
Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2020 02:27 PM | Show all posts
Minah ni jugak la kan yang cat dinding dgn si kavitha dalam bath tub tu...?
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 7-2-2020 02:32 PM From the mobile phone | Show all posts
Zmn kegemilngn babyrins iols xreti gn komputer lgi. Zmn tu klu rmh ada pc kira rare la. Monitor pon selimut seprah masing2. Jd mata iols terpelihara dr noda dan dosa
Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2020 02:34 PM From the mobile phone | Show all posts
Di hari jumaat yg mulia ini kak kiah bukak tred utk discuss hal baby rina.. hahahhaha
Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2020 02:49 PM From the mobile phone | Show all posts
babyrina whoareyus
so skg ber baby lagi ke
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 7-2-2020 02:54 PM From the mobile phone | Show all posts
brown_pupil replied at 7-2-2020 02:27 PM
Minah ni jugak la kan yang cat dinding dgn si kavitha dalam bath tub tu...?

Seyes lah weh??? Ahaksss x tahuk pon  
Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2020 02:59 PM | Show all posts
misz_sanggul replied at 7-2-2020 01:26 PM
zmn2 I tgh bljr sek men mmg femes babyrina n cikgu suraya..
x pnh lak tgk video pun, tp yg cikgu su ...

wan norazlin tu pelakon ke yg dh freehair?
Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2020 03:01 PM From the mobile phone | Show all posts
brown_pupil replied at 7-2-2020 02:27 PM
Minah ni jugak la kan yang cat dinding dgn si kavitha dalam bath tub tu...?

Mygadddd...Aku lupa habis pasal gambar Kavitha ni ... Yg teringat stok2 babyrina , akak perhapperhapperhap, elitiskru jaaa...tengok gmbr Kavitha pun haram tak teringat...sendu gmbr beliau tak menarik minat ku...
Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2020 03:03 PM From the mobile phone | Show all posts
shaiy replied at 7-2-2020 02:59 PM
wan norazlin tu pelakon ke yg dh freehair?

Freehair dah ke? Video dia leak era 2003.masuk harian metro.
Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2020 03:08 PM From the mobile phone | Show all posts
dewi_rina replied at 7-2-2020 01:03 PM
Ni zaman abah2 kita ni kot

Hehehe betul. My dad punya gang dulu mmang zaman babyrina. Kira mcam 1st pornstar msia. Cantik lak tu. My dad kata dulu bersepah gambar2 bogel dia kt internet now xde sngat dah. Ada gak gmbar dia berlesbo dgn kavita kt bathtub. Xtau la kavita mana.

Lama2 dia ada website nk masuk kena bayar. Katanya nk duit untok study kt us.

Pastu ada citer dia mati eksiden kat us. Citer dia sebenarnya budak subang pakai bmw hasil jual gmbr porn. Pernah juga citer dia kena tangkap polis. Lepas tu senyap dah psl dia. Ada gak gosip kuat yng dia ni minah Filipino.

Tp ye betul my dad pon buat dia sebagai bahan capmelan dn fantasi sekali dgn jr tu ha sepesen dn sezaman deols dua tu khenzs.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 7-2-2020 03:08 PM | Show all posts
pinkzara replied at 7-2-2020 03:03 PM
Freehair dah ke? Video dia leak era 2003.masuk harian metro.

dulu pernah freehair sekejap rasanya lepas cerai,pstu bertudung balik.

suka tgk dia berlakon tak sangka ada jugak gambar tk senonoh.
Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2020 03:10 PM | Show all posts
babyrina ni bukan malaysia, dia ameria latin, baby vokuru baru local malaysia. jangan tersilap orang
Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2020 03:16 PM | Show all posts
LadyCarefree replied at 7-2-2020 03:08 PM
Hehehe betul. My dad punya gang dulu mmang zaman babyrina. Kira mcam 1st pornstar msia. Cantik lak ...

jarang sorg ayah bicara soal seks peribadinya kt anak perempuan, terutamanya anak2 melayu

mmg salute ler dpt ayah yg open ginih.

Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2020 03:20 PM | Show all posts
for me
dia memang cantik
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

3-12-2022 01:37 AM GMT+8 , Processed in 0.099845 second(s), 40 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list