CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: KiahRonggeng88

Babyrina Lagi pemes dari DATO CT dulu

  [Copy link]
Post time 16-2-2020 12:09 AM From the mobile phone | Show all posts
Jagendas replied at 14-2-2020 08:08 PM
itu jam kalau print kat cyber cafe pun mau 3 4 ringgit sekeping...
kak leen lebih advance zaman t ...

Jag, harta maktab perguruan. Time tu kertas printer tu kan sentiasa rolled je kat orinter tu. Sikit ounya kuat bunyi nak print. Tp slow ya hamat!
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 17-2-2020 01:50 PM | Show all posts
OK lah dia berlakon porno.
Tapi kejadahan apakah dia tak boleh masuk Malaysia?

(ada terbaca kat depan yg babyrina ni pernah sampai ke KLIA tapi dihalau balik ke US)
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2020 02:07 PM | Show all posts
lasagna replied at 12-2-2020 10:56 AM
ada ada iols! waaa channel alamak laa paling gempak dulu! MiRC occay.

hahah .. u sempat lepak bangunan MARA setiap hari jumaat malam tak ?
kan, time2 ni nama bebiRina ni mmg femes la .. lejan !


Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2020 02:09 PM | Show all posts
makadek replied at 11-2-2020 08:12 PM
Ex alamak.. Sehingga ada kandel saiko ... Gila saikoooo  ..

haha budak2 dlm tu, ada yg betul, ada yg tak ..
tp aku ada gang yg sampai skrg masih contact wei ..
mana yg saiko, p main jejauh laa
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2020 02:12 PM | Show all posts
anilanil replied at 10-2-2020 06:29 PM
Babyrina ni urban legend. Zaman dulu nak tengok kena beli cakera liut (floppy disk) hahaha...Tapi za ...

babyrina ni femes zaman 1998.. kat yahoogroup.. dulu ingat dia ni dengan kavita tu pasangan lesbi sbb ada pic dia dgn kavita kan? sebelum linda rafar take over....
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2020 02:45 PM | Show all posts
tootii replied at 17-2-2020 02:07 PM
hahah .. u sempat lepak bangunan MARA setiap hari jumaat malam tak ?
kan, time2 ni nama bebiRina ...

dulu college i area2 situ, tp further up sket. tp asal balik kelas tak pernah nau jmp sheol lahh..
nak lah gak brtembung ke kan kt sogo ke, mara tu ke, chow kit tu ke.. harem tak prnh trserempak.
Reply

Use magic Report

Post time 18-2-2020 01:30 AM From the mobile phone | Show all posts
Dulu2 budak 90's anggap babyrina ni  mcm fantasi sabun sgt..nama pon ala2 bohsia murahan so x hairan la.
Reply

Use magic Report

Post time 18-2-2020 07:18 PM | Show all posts
Kak-Leen replied at 9-2-2020 09:03 PM
Hai @ipes2 . Lama x namoak. Busy la tu kan..

Rupanya ada kisah silam yg boleh disahkan..

ade ni leen, dok melepek kat board perubayan tu lah
tu apa yg org tu kata lah
dia biasanya bukan jenis yg buat2 cerita
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 20-10-2020 06:50 AM From the mobile phone | Show all posts
bluebutter replied at 9-2-2020 10:11 PM
Ritu ada bc dlm fb fren. Dia ckp UAi.tu jgn mcm2. Igt org boleh lupa ke bideo dia. Tpi msa tu mls  ...

Bkn UAI,ofg lain. yg vid kata uai tu pun bkn dia, tp pelakon dr peranchis yg muka hampir seiras dgn uai. berlakon dlm movie the prophet




Reply

Use magic Report

Post time 20-10-2020 08:27 AM From the mobile phone | Show all posts
InVendeTTa replied at 18-2-2020 01:30 AM
Dulu2 budak 90's anggap babyrina ni  mcm fantasi sabun sgt..nama pon ala2 bohsia murahan so x hairan ...

Fantasi sabun????


Nak tersedak I tgh minum neskopi ni. Cam comey tagline ni. Haha.

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 20-10-2020 08:28 AM From the mobile phone | Show all posts
LH76 replied at 20-10-2020 06:50 AM
Bkn UAI,ofg lain. yg vid kata uai tu pun bkn dia, tp pelakon dr peranchis yg muka hampir seiras dg ...

I see. Salah orglah ya. Maaf unsur pitenah to uai..
Reply

Use magic Report

Post time 30-7-2022 12:12 PM From the mobile phone | Show all posts
Thread zaman bila ni?
Reply

Use magic Report

Post time 10-8-2022 01:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Maria ogawasitnos version Malaysia..
Reply

Use magic Report

Post time 10-8-2022 08:34 PM From the mobile phone | Show all posts
Bbrina teman seperjungan dia kabita mimpi bulan.. Sempoi body berendam vugel dlm bathtub..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

30-11-2022 07:38 AM GMT+8 , Processed in 0.097952 second(s), 34 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list