CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: KiahRonggeng88

Babyrina Lagi pemes dari DATO CT dulu

  [Copy link]
Post time 10-2-2020 04:07 PM | Show all posts
Kak-Leen replied at 10-2-2020 08:05 AM
Majalah Malaysia ke?
X pernah dengar lagi majalah tu..

x pasti msia punya ke x.. tpi klau gugel ade.. cuma front page jela sis..

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 10-2-2020 06:12 PM From the mobile phone | Show all posts
Awat i x pnh dengar psl sheol. Ni bukan yg kumpulan res2 ke
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2020 06:29 PM From the mobile phone | Show all posts
Babyrina ni urban legend. Zaman dulu nak tengok kena beli cakera liut (floppy disk) hahaha...Tapi zaman ai masuk ipt da bole Google jer gambo minah ni. Ada ckp confirm melayu sbb nampak mcm bersunat..tp utk awek zaman 90an mmg babyrina ni cun giler..
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2020 06:32 PM From the mobile phone | Show all posts
Kak-Leen replied at 7-2-2020 04:27 PM
Time tu dah bertunang rasanya.. Kesian family dia masa tu sebab ada baca yg familynya sgt terkes ...

Aiol ingt lg tajuk besar siap pic saspek ngn bf berbaring. "Artis kelahiran kelantan"
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2020 06:37 PM | Show all posts
rosevelvet replied at 10-2-2020 06:12 PM
Awat i x pnh dengar psl sheol. Ni bukan yg kumpulan res2 ke

bkn res2....
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2020 07:13 PM From the mobile phone | Show all posts
Kak-Leen replied at 7-2-2020 04:39 PM
Iye Kakkiah..
Percayalah..
Akak ni 70’s baby tau..

Samo ar 70s bby tp bbface  smpai la
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2020 09:45 PM From the mobile phone | Show all posts
Kak-Leen replied at 10-2-2020 08:21 AM
Anak2 zaman la ni siap gelak guling2 jatuh tangga bila akak keluarkan floppy disc yg simpan assign ...

Kan kak. Kesian dorg  Disket tu kita kena tulis manual kat cover tu. Mungkin salah letak kot.  .. I masa buat kerja kursus utk upsr dulu pun takot sgt kalau kekawan teramik pastu tukar nama ke. Sbb kan sticker je depan tu i mtk daddy soletap keliling lagi.. Huhu
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2020 10:16 PM | Show all posts
oo ni throwback kisah babyrina.cjb.net dengan kavita dengan sexy suraya la ni?
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 11-2-2020 05:05 PM From the mobile phone | Show all posts
LadyCarefree replied at 10-2-2020 10:25 AM
Bukannya detail2 mana pon. Melancap, fantasizing is part of sex is normal. iols baca mona gersang  ...

Ada lg ke buku tu uols mcm pernah dgr tajuk tu
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2020 05:10 PM | Show all posts
uuiiikkk bebirina ni lejen woo ..  .. zaman2 iols berkuntum kat ALAMAK ni ! hahahaa .. ada warga ALAMAK ke kat sini ?
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2020 05:44 PM From the mobile phone | Show all posts
anony-mous replied at 11-2-2020 04:05 PM
Ada lg ke buku tu uols  mcm pernah dgr tajuk tu

Dah kena makan termite kat rumah lama mak dulu. Hehehehehe
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2020 07:46 PM | Show all posts
Kak-Leen replied at 9-2-2020 07:36 PM
Leceh tau nak dial up network zaman tu. Akak lebih rela buat kad je. Utk boyfriend, utk kengkawan  ...

classy nye akak..
saya mampu bermodalkan muka surat belakang katalog avon ajer
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2020 08:12 PM From the mobile phone | Show all posts
tootii replied at 11-2-2020 05:10 PM
uuiiikkk bebirina ni lejen woo ..  .. zaman2 iols berkuntum kat ALAMAK ni ! hahahaa .. ada warga ALA ...

Ex alamak.. Sehingga ada kandel saiko ... Gila saikoooo  ..
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2020 10:19 AM | Show all posts
ai dah remaja sewaktu pertengahan 90an, tp tak pernah dengar nama minah nih.

syukurrr... ada jua kebaikan dok kat atas pokok, takde internet. kesucian mataku terhindar drpd dosa
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2020 10:56 AM | Show all posts
tootii replied at 11-2-2020 05:10 PM
uuiiikkk bebirina ni lejen woo ..  .. zaman2 iols berkuntum kat ALAMAK ni ! hahahaa .. ada warga ALA ...

ada ada iols! waaa channel alamak laa paling gempak dulu! MiRC occay.
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2020 01:50 PM From the mobile phone | Show all posts
Jagendas replied at 11-2-2020 07:46 PM
classy nye akak..
saya mampu bermodalkan muka surat belakang katalog avon ajer

Benda baru belajar, Jagendas. Sebelum tu kena kreatif utk buat card. Habis segala pen berwarna & kepingan kad akak beli dan gunting ikut size yg akak nak. Bila dpt buat dlm komputer dan print, dah banyak senang kerja time tu.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 12-2-2020 01:53 PM From the mobile phone | Show all posts
lasagna replied at 12-2-2020 10:56 AM
ada ada iols! waaa channel alamak laa paling gempak dulu! MiRC occay.

Hupdatednya uolls time tu. ... Akak x kenal dua2 tu. Pernah dengar Mirc tp x pernah join. Dengar pun sebab cousin akak kenal suami dia melalui mirc tu. Hihihi
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2020 02:04 PM | Show all posts
Kak-Leen replied at 12-2-2020 01:53 PM
Hupdatednya uolls time tu. ... Akak x kenal dua2 tu. Pernah dengar Mirc tp x pernah join. Dengar p ...

ehh kak leen ni lahh jaman dolu kala pya wasap hahaaha. jer laa dolu2 kan baru2 lagi tenet nya. msa tu circa 1995 gittew. iols pun kecik baru nk kenal apa itu world wide web jadah semua tu..
Reply

Use magic Report

Post time 14-2-2020 08:08 PM | Show all posts
Kak-Leen replied at 12-2-2020 01:50 PM
Benda baru belajar, Jagendas. Sebelum tu kena kreatif utk buat card. Habis segala pen berwarna & k ...

itu jam kalau print kat cyber cafe pun mau 3 4 ringgit sekeping...
kak leen lebih advance zaman tu
Reply

Use magic Report

Post time 14-2-2020 08:23 PM From the mobile phone | Show all posts
dani-rox replied at 12-2-2020 10:19 AM
ai dah remaja sewaktu pertengahan 90an, tp tak pernah dengar nama minah nih.

syukurrr... ada jua  ...

Skrg mata lg teruk dgn dosa . Lg byk bahan . Hahahaha
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

30-1-2023 01:43 PM GMT+8 , Processed in 0.113465 second(s), 40 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list