CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: KiahRonggeng88

Babyrina Lagi pemes dari DATO CT dulu

  [Copy link]
Post time 10-2-2020 10:11 AM From the mobile phone | Show all posts
Uwaaa i selalu xboleh join gosip kak kiah. 1999 tu i sek ren lg
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 10-2-2020 10:13 AM From the mobile phone | Show all posts
KiahRonggeng88 replied at 7-2-2020 01:30 PM
Wakakakkakakakakq ingat tak dlu kalau kita tgok tv jiran sebelah pasang VCd kdg2 bleh dpt kat Tv ...

Hahahhaha 1st time i baca n tau pasal ni? Serius la boleh share2 bide gituh?
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2020 10:17 AM From the mobile phone | Show all posts
LadyCarefree replied at 7-2-2020 03:08 PM
Hehehe betul. My dad punya gang dulu mmang zaman babyrina. Kira mcam 1st pornstar msia. Cantik lak ...

Ish x segan ke uols bincang3 bende mcm ni dgn ur dad? Tp u non muslim kan?
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2020 10:24 AM | Show all posts
ada org kata dia dah mati bunuh diri..pastu sapa yg tengok gambaq2 dia tu nanti malam2 dia datang kacau kita..tak tau le betoi ke idok..
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2020 10:25 AM From the mobile phone | Show all posts
anony-mous replied at 10-2-2020 09:17 AM
Ish x segan ke uols bincang3 bende mcm ni dgn ur dad? Tp u non muslim kan?

Bukannya detail2 mana pon. Melancap, fantasizing is part of sex is normal. iols baca mona gersang pon buku my dad. Lol
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2020 10:36 AM | Show all posts
siapa babyrina ni? babyshima i tau la
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2020 11:11 AM From the mobile phone | Show all posts
shernazz replied at 10-2-2020 09:50 AM
Ada ebook
Bespremg iols bagi
Dah la.melalui email opis

Dah lama kahwin, kita lagi expert dari PYH tu tau. Yg hadap buku tu level matrics je. Kita dah PHD kot..
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2020 11:13 AM From the mobile phone | Show all posts
MadameOnion replied at 10-2-2020 10:24 AM
ada org kata dia dah mati bunuh diri..pastu sapa yg tengok gambaq2 dia tu nanti malam2 dia datang ka ...

Kita tunggu respond dari yg baru2 nak tengok BabyRina ni.. Kalau ada dia datang menziarah lepas diaorg tengok gambar2 dia, harap kongsi di sini..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 10-2-2020 11:15 AM From the mobile phone | Show all posts
LadyCarefree replied at 10-2-2020 10:25 AM
Bukannya detail2 mana pon. Melancap, fantasizing is part of sex is normal. iols baca mona gersang  ...

Erk! Akak dgn arwah  ayah  x pernah sebut pasal semua yg LC sebut tu walau kami memang dok tengah Bandar Melaka. Hehehe... Segan tau..
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2020 11:27 AM | Show all posts
Kak-Leen replied at 7-2-2020 04:27 PM
Time tu dah bertunang rasanya.. Kesian family dia masa tu sebab ada baca yg familynya sgt terkes ...

Zaman dulu kalau ada kes macam ni bukan macam sekarang
Dulu dah memang malu sampai tak boleh keluar rumah, tak keluar tv
Zaman sekarang gmbar burung terbang, makin letops !
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2020 11:28 AM | Show all posts
Trunkk_ZZ replied at 7-2-2020 04:44 PM
weh time kes ni iols final year Uni, kawan weols burn & jual CD RM5 per no
pestime iols tengok bi ...

Kecik nya batang
Ada rasa ke?
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2020 11:38 AM From the mobile phone | Show all posts
Kak-Leen replied at 10-2-2020 11:11 AM
Dah lama kahwin, kita lagi expert dari PYH tu tau. Yg hadap buku tu level matrics je. Kita dah PHD ...

Sbb ada yang x masuk.akal..hahahaha
Jadi kita.praktikal sendiri saja
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2020 11:38 AM | Show all posts
makadek replied at 7-2-2020 03:49 PM
Iolss smpt tgk 3gp hershe kikiki.. Kontot nyah

hahaha heshe punya tunang ke yg kontot tu?
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2020 02:03 PM From the mobile phone | Show all posts
dewi_rina replied at 10-2-2020 11:27 AM
Zaman dulu kalau ada kes macam ni bukan macam sekarang
Dulu dah memang malu sampai tak boleh kelu ...

Kan.. Bertahun2 dia x keluar tv dan senyap je. Sekali tiba2 terkeluar time rumah kena balik cat merah sebab suami @ ex suami pinjam ahlong .

Skrg, instantly jadi hot in the market! Choi sangat!
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2020 02:07 PM | Show all posts
baby rina ni femes dikalangan penggiat seks jer..
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2020 02:07 PM | Show all posts
golongan yg suka layan porno...sambil2 melancap...kenal sgt la baby rina ni dok?
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 10-2-2020 02:45 PM | Show all posts
KiahRonggeng88 replied at 8-2-2020 11:46 AM
Kak kiah tau hahah sbb video tu Kak Kiah tgok... Abg dia kan pengacara terkenal Malaysia so muka l ...

kak kiah pernah reveal kan dalam salah satu thread kak kiah tp tk ingat yg mana?
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2020 02:48 PM | Show all posts
KiahRonggeng88 replied at 8-2-2020 12:40 PM
Jgn bayang kan diknon nnti ko mimpi ngeri..x hensem siot ... KaK Kiah pun xbtau camne dia jadi pra ...

tertipu selamanya ni ingat pramugara terlampau tu hnsem hahahha
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2020 02:51 PM | Show all posts
aina_shaira replied at 8-2-2020 12:57 PM
Penyanyi lelaki popular yang solo dengan anak perempuan dia pelakon tu ke?

alamak sape tu?dm hihihi
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2020 03:42 PM From the mobile phone | Show all posts
Kak-Leen replied at 10-2-2020 10:15 AM
Erk! Akak dgn arwah  ayah  x pernah sebut pasal semua yg LC sebut tu walau kami memang dok tengah  ...

Memasing, kak leen. Iols mmang jenis xkisah. Dulu abah bnyk ada koleksi playgirl, hustler mags and vcd porn. Dulu dia bawa balik dari US. Hahahaha now xde dh semua. Lg pon Xde la dia nk ckap smpai explicit mcam sebut nk nyonyot kelentit ke haper. Generally je.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

8-2-2023 12:20 PM GMT+8 , Processed in 0.110762 second(s), 40 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list